Altın fiyatları kazandırıyor o halde durmayalım

Açan: Charismax Tarih: 15 Ocak 2026 21:24 Görüntülenme: 286
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Altın fiyatları kazandırıyor o halde durmayalım
Beyler bayanlar hepinize evlilik teklifi ediyorum bütün forumlar ve akrabaları çağıralım bize taksınlar sonra biz onlara takalım.. Erkek kadın farketmez yaşıyorsan o imzayı atabilirsin... dsjkllg

Altın uçtu gidiyor ovvv şiiit meneeeeeeennnfkndjkf
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Hiç sevmem altın kdndkd
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Hiç sevmem altın kdndkd

Alaydık çeyrek çeyrek sallayıp atsaydık şimdi neler neler yapardık vay beee... Ben altın aramaya gidiyom hasandağı diplerine bi aparatt neyim alak bulak' altın çıkarak sgg
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Ben anı yaşayanlardanım salla gitsin ıdjdkdmdldm
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Altın takmayı sevmiyorum sadece iki bilekliğim var.Yatırım için kenarda çeyrek bulundurmak iyi oluyor.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Altın takmayı sevmiyorum sadece iki bilekliğim var.Yatırım için kenarda çeyrek bulundurmak iyi oluyor.

Hani biz kankaydık? Koluna ağırlık yapar o ben taşırım kankalık bunu gerektirir.. Sen gönder onu bana ben sana daha hafifini gönderirim geri ipe tutkal sürerim sertleşir onu takarsın onuda boyarız olur
0 beğeni
6 mesajSayfa 1 / 1