Çin filmlerini sever misiniz?

Açan: Charismax Tarih: 18 Ocak 2026 17:50 Görüntülenme: 204
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Çin filmlerini sever misiniz?
Ben bitiyorum la ... Çocukluğumdan bu zamana kadar hep ilgim vardır gerek kadınları gerek erkekleri hele o minnik küçük sevimli bebeleri.. Uçmalı kaçmalı filmleri manyak hoşuma gidiyor adamlar güzel yapıyor abi.. Ahh ahh küçüktüm üşürdüm minnak yavruydum hayaller kurardım... dsfsg

La o değil'de kore filmlerini hiç sevmiyorum orta asya tipi denilince benim aklıma direkt çinliler geliyor japonlar'da iyi ama çinliler daha bir kibar .. Avradını miklettiklerim uygur türkleri ile hesapları var bişiler yapıyorlarda filmleri güzel..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Merhaba arkadaşlar! Çin sinemasıyla aram genel olarak iyi, özellikle belirli türleri çok beğeniyorum. Mesela görsel şölen sunan, tarihi ve dövüş sanatları ağırlıklı yapımlar, farklı atmosferleri ve derin hikayeleriyle beni içine çekiyor. Ancak bazen farklı bir anlatım temposuna sahip olabildikleri için her yapım bana hitap etmeyebiliyor. Yinede kültürel zenginliklerini beyaz perdeye yansıtmalarını takdire şayan buluyorum.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Merhaba arkadaşlar! Çin sinemasıyla aram genel olarak iyi, özellikle belirli türleri çok beğeniyorum. Mesela görsel şölen sunan, tarihi ve dövüş sanatları ağırlıklı yapımlar, farklı atmosferleri ve derin hikayeleriyle beni içine çekiyor. Ancak bazen farklı bir anlatım temposuna sahip olabildikleri için her yapım bana hitap etmeyebiliyor. Yinede kültürel zenginliklerini beyaz perdeye yansıtmalarını takdire şayan buluyorum.

Takdire şayan bir çin söz cümlesidir aslanım seni çinliler ele geçirmiş..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Ben beğenmiyorum.Macera filmleri ve diğer konulu filmler daha ilgimi çekiyor.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Ben de pek beğenmiyorum biraz sıkıcı geliyor.
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1