2026 Y kuşağının tam yaşlanma evresi

Açan: Charismax Tarih: 30 Ocak 2026 16:05 Görüntülenme: 156
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
2026 Y kuşağının tam yaşlanma evresi
1 hafta da saçlarım beyazladı ve belirgin oldukca rahatsız oldum... Ben stres mi var hissetmediğim acaba diyerek kendime sorular sordum ama sanmıyorum ne stresler geçirdim... Beyazlıyorum sarıyım beyazlıyorum.. Beyaz saç ruhun dışa tepkisi derler onu diyenlerin aq..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Benim saçlarım 3 sene önce tek tük beyazlamaya başladı hiç sorun etmedim. Benim yüzümden saçların beyazladı hatun demiyon da kendinde çıkan 2 beyaz tele rahatsız oluyon bak hele. :mk:
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Benim saçlarım 3 sene önce tek tük beyazlamaya başladı hiç sorun etmedim. Benim yüzümden saçların beyazladı hatun demiyon da kendinde çıkan 2 beyaz tele rahatsız oluyon bak hele. :mk:

Sen yoktun tek başıma bu hayatı sırtladım bir ayı geçkin süredir sensizlik beyazlattı hayatım eserin senin eserin!!!

Fak bana fak fatii
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
3 mesajSayfa 1 / 1