Fatih'in arkadaşıyım dedim yardımcı oldu

Açan: Charismax Tarih: 30 Ocak 2026 17:03 Görüntülenme: 230
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Fatih'in arkadaşıyım dedim yardımcı oldu
Forumlar da pek itibarımız yok çabaladığımız da yok... Hoş reel de de pek inanmam böyle saçmalıklara ama duyumlar geliyor... İstanbul kalabalık orada çevre sabit kilitli ama bazen yayılımcıdır bu küçük memlekette ise tablonun tamamıdır... Arkadaş yazmış adını verdim o adam dır tanıyorsan yamuğun olmaz dedi dedi.. Abi dedi ne içirdin bunlara?

Konu öyle olunca şunu dedim lan g.t veren adımı niye veriyon ben seni o kadar tanımam ki lan dediğin kişiyi de tanımam... (Zamanın da işletmesi'n den porsiyon yemişim sadece selam verip nasılsız abi demişim) olay bu ama nam yüklenmesi %100 bu nasıl iştir ağa..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Daha ne işte ne güzel bir itibar bırakmışsın
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Bazen bi mekanda oturup hoş sohbetin olduğunda insanlar seni çıkarsız sevip sayabiliyor. Bi hatır gönül olayı oluyor seni tanıyan başka birine de seni övebiliyor. İşte böyle tanışmalar daha değerli bence.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Bazen bi mekanda oturup hoş sohbetin olduğunda insanlar seni çıkarsız sevip sayabiliyor. Bi hatır gönül olayı oluyor seni tanıyan başka birine de seni övebiliyor. İşte böyle tanışmalar daha değerli bence.

Küçük memleketin bu tür şeylerine pek alışkın değilim :D
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Daha ne işte ne güzel bir itibar bırakmışsın

Ya olur mu iki taraflada samimiyetim yok... Bir iş döner sonra sen derler bana... Ben ne alaka adıma hesap sorun
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1