Teşekkür Ederim

Açan: Charismax Tarih: 4 Şubat 2026 10:33 Görüntülenme: 193
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Teşekkür Ederim
Nasıl bir kelime anlamı var sizce bunun.. Ederim olmasa teşekkür yeterli değil mi? Başta zaten teşekkür kullanıp ederim diyorsun anlatsana @@Supervisor ettiğin şey ne?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Arapça'daki şükür sözcüğünden türemiş diye tahmin ediyorum ordan dilimize gelmiş yarı Arapça yarı Türkçe bir şey işte. Dilimize uyarlamak için etmek fiilini eklemişler. Çok da şey etme. : d
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Arapça'daki şükür sözcüğünden türemiş diye tahmin ediyorum ordan dilimize gelmiş yarı Arapça yarı Türkçe bir şey işte. Dilimize uyarlamak için etmek fiilini eklemişler. Çok da şey etme. : d

Nasıl ya biz hani anlamadığımız için arapça küfür edilse amin diyen o toplum değil miydik..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Burada ederim eki tek bir kişinin teşekkürünü ifade ediyor.
Teşekkür ederiz olunca teşekkürü birden fazla kişinin ettiği anlamı oluyor.

Anlamı şükür olsada ek almış bizde.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Burada ederim eki tek bir kişinin teşekkürünü ifade ediyor.
Teşekkür ederiz olunca teşekkürü birden fazla kişinin ettiği anlamı oluyor.

Anlamı şükür olsada ek almış bizde.

Yok ederim derken teşekkür ne demek ki anlamı neyi etmek yapmak gibi ekli? Anlat hocam
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Yapılan bir iyiliğe karşı olan hoşnutluğu belirtmek için yapılan söz veya davranıştır teşekkür
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Bişey yaparsın veya birine hediye alırsın ne biliyim bu örnekler çoğaltılabilir karşılığında mutluluğunu bu kelime ile ifade edersin
0 beğeni
7 mesajSayfa 1 / 1