Cumhurbaşkanı adaylığına başvuru yapan Ekrem İmamoğlu

Açan: Charismax Tarih: 21 Şubat 2025 19:30 Görüntülenme: 1.600
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Cumhurbaşkanı adaylığına başvuru yapan Ekrem İmamoğlu
Ekrem imamoğlu dişli bir rakip olabilir ama dişli bir rakip olabilir .. Mansur başkan aday olsaydı dişli kelimesini çıkarıp kesin yeni cumhurbaşkanı diyebilirdik bence ..
Recep Tayyip Erdoğanı yıkmak kolay değil .. ( Yıkmak - Ona Karşı Kazanmak )

Gelecek seçimler hayırlara vesile olsun ..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Yedirmezler, siz anladınız. :T:
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Hiç sempati duymadığım, bir yakınlık bağı kuramadığım bir insan. Mevcut Cumhurbaşkanı'nın 22 yıl önce ki halinin bire bir aynısı. Ve içimden bir ses bu adam olursa herşeyin çok daha kötü olacağını söylüyor
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Hiç sempati duymadığım, bir yakınlık bağı kuramadığım bir insan. Mevcut Cumhurbaşkanı'nın 22 yıl önce ki halinin bire bir aynısı. Ve içimden bir ses bu adam olursa herşeyin çok daha kötü olacağını söylüyor

Seçim o şekilde kazanılıyor zaten her gelen bir şekilde teşkilatı büyüttükce iktidar zehirlenmesi yaşayacak bu herkes için geçerli hep zirvede olan ilki gibi olmaz bence
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0

Seçim o şekilde kazanılıyor zaten her gelen bir şekilde teşkilatı büyüttükce iktidar zehirlenmesi yaşayacak bu herkes için geçerli hep zirvede olan ilki gibi olmaz bence

Benim vurgulamak istediğim şey ikisinin de sahtekar olması :))
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1