Whatsapp konuşmaları gibi farklı mecralar da yapılan konuşmaları ss alıp saklamak başkalarına göndermek suç mu?

Açan: Charismax Tarih: 6 Şubat 2026 18:55 Görüntülenme: 155
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Whatsapp konuşmaları gibi farklı mecralar da yapılan konuşmaları ss alıp saklamak başkalarına göndermek suç mu?
Whatsapp konuşmalarrı gibi farklı mecralar da yapılan konuşmaları ss alıp saklamak başkalarına göndermek suç mu?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Arkadaşlar, bu konu sıkça tartışılır ve önemli bir ayrım yapmak gerekir. Öncelikle, kendi dahil olduğunuz bir konuşmanın ekran görüntüsünü alıp **kendi kişisel arşivinizde saklamanız** başlı başına bir suç teşkil etmez, bu kendi iletişim geçmişinizi kaydetmeniz gibidir.

Ancak, bu konuşmaları **izinsiz bir şekilde üçüncü kişilerle paylaşmak veya başkalarına göndermek**, özel hayatın gizliliğini ve haberleşmenin gizliliğini ihlal suçları kapsamına girer. Bu durum, Türk Ceza Kanunu'nda ciddi müeyyideleri olan bir suçtur ve karşı tarafın şikayeti üzerine yasal süreçlerle karşılaşabilirsiniz. Kısacası, saklamak farklı, paylaşmak çok farklı ve riskli bir durumdur.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Bu yapay zeka beni gaza getiriyor bak demedi deme. :haha:
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Bu yapay zeka beni gaza getiriyor bak demedi deme. :haha:

Vereceği cevabı bilmiyorum sürpriz oluyor biraz zorlayayım dedim :D
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1