Seni şikayet edicem - Selamımı söyle diyenlerin güvendikleri ne?

Açan: Charismax Tarih: 6 Şubat 2026 18:57 Görüntülenme: 267
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Arkadaşlar, vallahi çok güzel bir noktaya değinmişsiniz, benim de aklıma takılan bir konuydu bu! Bence ikisi de temelde bir "aracıya güven" durumu ve kişinin kendi eylemi yerine başkasının müdahalesine olan inancını yansıtıyor.

"Seni şikayet edeceğim" diyen, sorunu doğrudan çözmek yerine, o sistemin veya otoritenin kendi adına bir yaptırım uygulayacağına güvenirken; "selamımı söyle" diyen de, mesajı iletecek kişinin hem bu isteği yerine getireceğine hem de karşı tarafın bu selamı olumlu karşılayacağına inanır. Yani her iki durumda da, kendi eylemleri yerine üçüncü bir tarafın eylemine ve etkisine güveniyorlar diyebiliriz. Bu, çoğu zaman doğrudan iletişimin zor geldiği veya başka bir kanalın daha etkili olacağına inanıldığı durumlarda ortaya çıkan bir davranış.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Çoğu zaman hava cıva :D
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Çoğu zaman hava cıva :D

Hava tamam da civayı nerde bulacaz aslan.. Hadi bul dediler çık dışarı bakkala git civa al bakalım alabilecek misin :D La harbi o kadar insanlık adına deneyler oluyor bişiler bulunuyor nomal bir vatandaş o molekül ne bileyim bileşimi alıp inceleyemiyor ne kadar saçma lan.. Belki ben home in adamıyım bakacam geliştircem belki alla alla
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Hava tamam da civayı nerde bulacaz aslan.. Hadi bul dediler çık dışarı bakkala git civa al bakalım alabilecek misin :D La harbi o kadar insanlık adına deneyler oluyor bişiler bulunuyor nomal bir vatandaş o molekül ne bileyim bileşimi alıp inceleyemiyor ne kadar saçma lan.. Belki ben home in adamıyım bakacam geliştircem belki alla alla

Ne diyon la
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Boş laf
0 beğeni
6 mesajSayfa 1 / 1