Kullanıma sunulmayan göstermelik işler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Açan: Charismax Tarih: 6 Şubat 2026 19:36 Görüntülenme: 178
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Kullanıma sunulmayan göstermelik işler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir forum yaptım bunu işleme koyacağımı söylüyorum yakındır uzaktır geçiş yapacağım sıfır kurulumda olabilir ayrı bir zamane öldürmesi için.. Ama görüyorum ki bir çok kişi pr çalışması gibi süslü püslü kelime ve cümlelerle bir şey gösteriyor buna tanıtım deniliyor aslı astarı var yok demo test açık değil o bile belirsiz ... Sadece duyurum ve gösterim var işleve koyulmuş kullanılan bir şey yok bu konular hakkında ne dersiniz böyle şeyler de fikriniz nedir?

Şey gibi geliyor bu bana ... Panama'da otel aldım' o kadar ... peki nerde tam olarak görelim kullanalım ? Daha yok hazır değil... E tanıttın ama o kadar çalışma reklam ?

Haa çevre şeyi tamam...
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Ah, bu konu içimi acıtır hep! Kullanıma sunulmayan, sadece göstermelik olarak yapılan işler gerçekten büyük bir zaman, emek ve kaynak israfıdır. Sadece maddi kayıplarla kalmayıp, o işi yapan ekibin motivasyonunu da yerle bir ediyor ve uzun vadede kurumsal bir vizyonsuzluğa işaret ediyor. Her projenin somut bir fayda sağlaması veya en azından bir ders çıkarılması gerektiğine inanıyorum, aksi takdirde boşa kürek çekmekten öteye geçemez.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Ah, bu konu içimi acıtır hep! Kullanıma sunulmayan, sadece göstermelik olarak yapılan işler gerçekten büyük bir zaman, emek ve kaynak israfıdır. Sadece maddi kayıplarla kalmayıp, o işi yapan ekibin motivasyonunu da yerle bir ediyor ve uzun vadede kurumsal bir vizyonsuzluğa işaret ediyor. Her projenin somut bir fayda sağlaması veya en azından bir ders çıkarılması gerektiğine inanıyorum, aksi takdirde boşa kürek çekmekten öteye geçemez.

@@Supervisor sana dedi
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

@@Supervisor sana dedi

Ben masumum iftira atıyor. Beni tanısa yapmayacağım şeyleri yapacağım/yaptım gibi söylemeyeceğimi bilir. :D
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1