Forum ilişkileri nasıl olmalı?

Açan: Charismax Tarih: 22 Şubat 2025 10:59 Görüntülenme: 1.127
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Forum ilişkileri nasıl olmalı?
Bazen gördüğüm forum sitelerinde karşıma şöyle bir hayali olay çıkıyor.

Forum ilişkileri nasıl olmalı? Bu tabiki sohbet sitesi değil ama senelerce insanlarla aynı ortamı paylaşıyorsun onu düşünerek cevap verin..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
1
Konu
1
Normal hayattan pek de bir farkı olmamalı.
Fakat, maalesef, oluyor.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Normal hayattan pek de bir farkı olmamalı.
Fakat, maalesef, oluyor.

Yalayan yalayana haha
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
İnsanların birbirini gerçekten sevip değer verdiği yer olmalı. Yalandan çıkar ve menfaat için birbirinin yüzüne gülünmemeli. En önemlisi de, çevrem çok gözüksün kafasıyla hakkınızda olumsuz düşünen fakat size iyi görünen insanlara tahammül edilmemeli. Böyle olmak yerine yalnız kalmak daha onurludur.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Sanal bir mekan chatleş geç forum üzerinden .. Sonra samimiyet sararsa görüşür edersin zaten aa şu il de arkadaşım vardı gittiğinde ara bitti... Çocuk kafası düşünüyoruz yine biz eski ordan gelmeyiz ya .. Gerek yok ben faydasından ziyade götlüğünü gördüm bu ikinci gelişte.. Herkes mal mk bi @@Supervisor akıllı sonra bende malım .. Mal of the stanbullea
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Yuzyüze görüşmekten farkı yok benim için. O nedenle sanal sözcüğüne gıcık oluyorum o ekranın arkasında kanlı canlı insanlar var, sen ben biz hepimiz varız.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Antep gezisi istiyorum görmek istediğim yerler arasında. İnşallah gelirsek görüşürüz @@Supervisor (:
Bana yaz kış gezme fark etmiyor.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Antep gezisi istiyorum görmek istediğim yerler arasında. İnşallah gelirsek görüşürüz @@Supervisor (:
Bana yaz kış gezme fark etmiyor.

Gelin beklerim. :p
0 beğeni
8 mesajSayfa 1 / 1