Artan Forum Sembolik Görseller

Açan: Charismax Tarih: 11 Şubat 2026 20:43 Görüntülenme: 1.291
Sayfalar 1 / 3 39 ileti
1 2 3 Sonraki
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Artan Forum Sembolik Görseller
Renkler ve görseller semboliktir mevcut karşılaşılacak site yapısı - Örnektir birebir gerçeği bu birebir toparlanmışına da hazır olun ...
Artan Forum markasıdır forum değildir benim kendi taktığım isimdir..

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Ben çok beğendim, sabırsızlıkla bekliyorum kullanacağımız günü. :p
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Görünüşü güzel bakalım bitince nasıl olacak. :D
0 beğeni
Konu
2.494
Konu
2.494
Bakınca güzel görünüyor, kullanacağımız günü bekliyoruz, hayırlı olsun şimdiden hepimize.
0 beğeni
Konu
1
Konu
1
Emeğine,çabana sağlık. Görünüm de kullanım da zamanla oturur. Forumlar için bu kadar zaman ve emek ayırmanız takdire şayan. Sen , Super veya diğer forumlarda bu tarz işlere zaman ayıran kişiler.Bıkan,pes eden ya da emek vermeyi bırakan çok fazla kişi oldu. Şahsım adına forumlara girip yorum yapmak bile zül gelirken bana, sizler emek ve zaman harcıyorsunuz. İnşallah istediğini gibi olur herşey.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Güzel görünüyor farklı olmuş bakalım bittiğinde nasıl olucak merakla bekliyoruz
0 beğeni
Konu
3
Konu
3
Ay çok güzel görünüyor, kullanıma geçince de böyle durursa harika bence.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Güzel görünüyor, hayırlı olsun şimdiden.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Arkadaşlar sağ'olun.. Pişman olduğum tek bir durum var bunları görsel olarak paylaştım default gibi renkler uyumsuz ama örnek görün diye.. Sonra bir kaç oynama yaptım bu sefer bu konuda ki görseller basit geldi bana.. Yani eminim beğenilmese bile bir çekimi olacaktır ilginç karma bir şey oldu 😂 Neden derseniz şu olsun bu olsun şu site güzel ama şu yok ya burasıda güzel ama orda burda şu yok mantığı bu benim yaptığım yerde sorgulatmaz... Eski özellikler yeni özelkikler hepsi var 😂 Hani çok övülesi bir durum değil belki ama görsel ayrı işlevsel olarak ayrı,sıfır yapılmış bir site daha ne olsun kendi adıma diyorum...
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Arkadaşlar sağ'olun.. Pişman olduğum tek bir durum var bunları görsel olarak paylaştım default gibi renkler uyumsuz ama örnek görün diye.. Sonra bir kaç oynama yaptım bu sefer bu konuda ki görseller basit geldi bana.. Yani eminim beğenilmese bile bir çekimi olacaktır ilginç karma bir şey oldu 😂 Neden derseniz şu olsun bu olsun şu site güzel ama şu yok ya burasıda güzel ama orda burda şu yok mantığı bu benim yaptığım yerde sorgulatmaz... Eski özellikler yeni özelkikler hepsi var 😂 Hani çok övülesi bir durum değil belki ama görsel ayrı işlevsel olarak ayrı,sıfır yapılmış bir site daha ne olsun kendi adıma diyorum...

Ne kadar da mütevazi. Hep böyle ol. (: Zaten hep icraat sahiplerinin sesi çıkmaz çünkü kalitelerinin herkes farkındadır. ^^
0 beğeni
Konu
21
Konu
21
Süper görünüyor. Başarılar dilerim.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Ne kadar da mütevazi. Hep böyle ol. (: Zaten hep icraat sahiplerinin sesi çıkmaz çünkü kalitelerinin herkes farkındadır. ^^

Ben otomasyon adamım övünecek bir şey yok...
Çorap makinaları önce den mekanikti iğnesi kovanı sensörleri swic tarzında mekanikti.. Yeni bilgisayarlılar ise bir çok takılacak parçayı tek aparatta yapıyor eski makina yağ ister el ile sıkar yıkama yaparsın yenisinde oto pompa vardır bilgisayarlı bas tuşa yağ çeksin.. Mantık bu yaptığım eklenti kod bilmem ne uğraşma yok 13 yaşında kullanıcı siteyi gerçek bir yazılımcı gibi yönetebilir.. Yeni bir şey mi çıktı? Yükle bitti bunun mantığı bu e bu benim de mantığım...

Bunu mevcut forum yazılımcıları da yapar ama para kazanmaları lazım eklenti destek gibi işler den.. Ben tekil şahıs'ım kendim ürettim ticari mantığı olmadığı için özgürce yaparım hatta bu yeni versiyon tüm forum site v.b yazılımlar için tehdittir.. Tıpkı yapay zekanın bazı konulara tehdit olması gibi.. Abartmıyorum ciddi söylüyorum...

Görüntü olarak klasik ama bu istenildiğin de metafor mistik aşırı marjinal modern olabilir anlık olarak... Yaşım gereği kendi tarzım da ama tüm ihtiyaçları karşılayan bir yazılım bu..

Yani özetle bir alman mühendis seninle markasını konuşur tartışır ama asla mühendislik eseri oluşturduğu tekniği paylaşmaz seninle bu da böyle kimsenin yorum yapacağı bir şey değildir sadece görsel olarak yorum yapılabilir ki bu da doğal zaten... Mütevazi dedin ama aslında değilim ben ürünü koyuyorum yazılımcıyım ben diyen ürettiğim sıfır yazılıma yöneldiğin de benim onu eğittiğim gerçeği ortaya çıkıyor.. Tabi burada kalıp öğe kalıp kod ve yapay zekayı da yabana atmamak gerekiyor... İnsana danışmak ekip işini gerektirir burada teklik ve teknik sorgulama araştırma avantajın dan geliyor... Sonuç olarak çok konuştular israil iranı vurdu.. Rusya ukrayna ya savaş açtı.. Fiili bir olay var orta da örneğim bu... Xenforo zaten leblebi benim için ama görsel olarak kısıtlı diğer her teknik hep leblebi gibiydi çorumluyum ya leblebi örneği ordan 😂 Aman neyse hayırlı uğurlu olur inşaallah ne kadar konuşsam yazsam boş bitsin geçiş yapalım bakalım o zaman ne çıkmış anlarız hep beraber
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Biraz gerçekçi olmak gerekirse;malumunuz forum siteleri bi hayli çok ve çeşitli.Elbette kendi emeği bilgisi ile uğraşanları ayırt etmek gerekir.Eskisi kadar rağbet görmeyen forum sitelerinin kullanıcı portföyünün yaş ortalaması gün geçtikçe yukarı çıkıyor.Buna endeksli olarak gözlerimizi ve aklımızı çok yormayacak sadelikte ve görünümde olması daha kullanışlı kılıyor.En azından ben böyle düşünüyorum:)Vbullettin ile başladık öyle devam ediyoruz XENFORO ya bir türlü alışamadım .Senin bilgin ve emeğinle beğenilmeyecek bir forum olmayacağına eminim.Umarım bilgi birikimi ve emeğinin karşılığnı en iyi şekilde alırsın.Tebrik eder başarılar dilerim:)
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Alıntı: AykutMesaja git

Biraz gerçekçi olmak gerekirse;malumunuz forum siteleri bi hayli çok ve çeşitli.Elbette kendi emeği bilgisi ile uğraşanları ayırt etmek gerekir.Eskisi kadar rağbet görmeyen forum sitelerinin kullanıcı portföyünün yaş ortalaması gün geçtikçe yukarı çıkıyor.Buna endeksli olarak gözlerimizi ve aklımızı çok yormayacak sadelikte ve görünümde olması daha kullanışlı kılıyor.En azından ben böyle düşünüyorum:)Vbullettin ile başladık öyle devam ediyoruz XENFORO ya bir türlü alışamadım .Senin bilgin ve emeğinle beğenilmeyecek bir forum olmayacağına eminim.Umarım bilgi birikimi ve emeğinin karşılığnı en iyi şekilde alırsın.Tebrik eder başarılar dilerim:)

Aykut sen böyle şakşak'la madan yorum yap gel birde beni yap (evimi barkımı) bak bana böyle reel yorumlar lazım işte.. Gerçekçi insan ile sanal dünyası olan insan çok belli oluyor.. Güzel yorum beğendim teşekkür..
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Merhabalar tesadüfi olarak konuya denk geldim, uğraş ve emek güzel fakat ben kesinlikle girilmemesi gereken bir yol olarak görüyorum. Çabanızı sıfırdan bir mimari oluşturmaktansa mevcut XF'yi geliştirmeye adamanızı öneririm. Handikaplarını yazsam burada 5 sayfa olur, yinede başarılar.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Merhabalar tesadüfi olarak konuya denk geldim, uğraş ve emek güzel fakat ben kesinlikle girilmemesi gereken bir yol olarak görüyorum. Çabanızı sıfırdan bir mimari oluşturmaktansa mevcut XF'yi geliştirmeye adamanızı öneririm. Handikaplarını yazsam burada 5 sayfa olur, yinede başarılar.

Geliştirme geliştiricilerin işidir.. Sıfır bir mimari girişimi icattır.. Ben daha önce'de demiştim bağımsızlık, tavsiyen için teşekkürler yalnız a'dan z' ye bütün güvenlik modüllerini biliyorum
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Geliştirme geliştiricilerin işidir.. Sıfır bir mimari girişimi icattır.. Ben daha önce'de demiştim bağımsızlık tavsiyen için teşekkürler yalnız a'dan z' ye bütün güvenlük modüllerini biliyorum

Maalesef seninki bir icat değil dostum, icat için kendi kodlama dilini kullanman gerekir. Gördüğüm kadarıyla php tabanlı html ve css ile yapılan bir site görüyorum. Yanlış anlama girişimin başarısız veya kötü demiyorum tam tersi cesur bir atılım fakat inan bu süreç çok yoracak ve zorlanacaksın güvenlik bu işin inan %5'i. Bu çabanı XF gibi karmaşık ve onlarca frameworku barındıran bir yazılıma harcamak istemiyorsan opensource MyBB gibi bir altyapıya harcamanı öneriyorum. Sen girmişsin bi yola bize desteklemek düşer tasarım için bootstrap kullanmanı öneririm.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Maalesef seninki bir icat değil dostum, icat için kendi kodlama dilini kullanman gerekir. Gördüğüm kadarıyla php tabanlı html ve css ile yapılan bir site görüyorum. Yanlış anlama girişimin başarısız veya kötü demiyorum tam tersi cesur bir atılım fakat inan bu süreç çok yoracak ve zorlanacaksın güvenlik bu işin inan %5'i. Bu çabanı XF gibi karmaşık ve onlarca frameworku barındıran bir yazılıma harcamak istemiyorsan opensource MyBB gibi bir altyapıya harcamanı öneriyorum. Sen girmişsin bi yola bize desteklemek düşer tasarım için bootstrap kullanmanı öneririm.

Kendi yazılım dilimi oluşturunca MERHABA yine merhaba oluyor başka bir yazılım dili yok sistem işleyiş aynı, zaten php tabanlı olduğunu belirttim bana bir kaç tane forum örneği göster xenforo kullanırken sistemi kendi yazılımıma taşıyacağım diyen? Yada vbulletin göster? Büyük webmaster siteleri hariç zaten oralar da adamlar nirvana uç nokta'da.. Ben senin dediğini anladım ama benim yaşım 37 neredeyse aynı yaştayız sende benim kadar bütün forum sistemlerini denemişsindir.. Mybb diyorsun köklü bir sistem diyorsun mybb editör olarak vasat 30 yılı geçti sanırım hala aynı hatalarını bir bir sayarım işime yaramaz.. Xenforo diyorsun nickim charismax bunu bir araştır önüne çıkacaktır yani xenforo lisanslı bir yazılım para verip aldığım bir sistemi geliştirici olarak temsil etmem benim için aptallıktır o zaman xenforo bana para ödemeli.. vBulletin 3 mesela zamanı'nın nokia 3310 serisi gibi mükemmeldi o gelişmez geliştirilemez bitti onun miladı kök olarak imkanı yok anca makyajlanır o'da vbuleltin olmaz.. Benim burada yaptığım işlem hosting seçmeyen bir forum yapısı uzun sürer diyorsun evet ama bitti aslen temel olarak şu'an geçirsem kullanılır ama güvenlik olarak uygun aşamada değil.. Smf konusuna girmiyorum bile diğer lisanslılara'da... Sen beni bence yanlış anladın ticari bir düşüncede buna girdiğimi düşünüyorsan haklısın sana katılıyorum ama kendi evim için düşündüğümü bilirsen iyimiş diye yorum yapman kaçınılmaz olur.. Ben böyle gerçekçi yorumlara saygı duyar kaale alırım çünkü doğru diyorsun ama hedefimi bilmiyorsun..
0 beğeni
Sayfalar 1 / 3 39 ileti
1 2 3 Sonraki
39 mesajSayfa 1 / 3