Ne kadar da mütevazi. Hep böyle ol. (: Zaten hep icraat sahiplerinin sesi çıkmaz çünkü kalitelerinin herkes farkındadır. ^^
Ben otomasyon adamım övünecek bir şey yok...
Çorap makinaları önce den mekanikti iğnesi kovanı sensörleri swic tarzında mekanikti.. Yeni bilgisayarlılar ise bir çok takılacak parçayı tek aparatta yapıyor eski makina yağ ister el ile sıkar yıkama yaparsın yenisinde oto pompa vardır bilgisayarlı bas tuşa yağ çeksin.. Mantık bu yaptığım eklenti kod bilmem ne uğraşma yok 13 yaşında kullanıcı siteyi gerçek bir yazılımcı gibi yönetebilir.. Yeni bir şey mi çıktı? Yükle bitti bunun mantığı bu e bu benim de mantığım...
Bunu mevcut forum yazılımcıları da yapar ama para kazanmaları lazım eklenti destek gibi işler den.. Ben tekil şahıs'ım kendim ürettim ticari mantığı olmadığı için özgürce yaparım hatta bu yeni versiyon tüm forum site v.b yazılımlar için tehdittir.. Tıpkı yapay zekanın bazı konulara tehdit olması gibi.. Abartmıyorum ciddi söylüyorum...
Görüntü olarak klasik ama bu istenildiğin de metafor mistik aşırı marjinal modern olabilir anlık olarak... Yaşım gereği kendi tarzım da ama tüm ihtiyaçları karşılayan bir yazılım bu..
Yani özetle bir alman mühendis seninle markasını konuşur tartışır ama asla mühendislik eseri oluşturduğu tekniği paylaşmaz seninle bu da böyle kimsenin yorum yapacağı bir şey değildir sadece görsel olarak yorum yapılabilir ki bu da doğal zaten... Mütevazi dedin ama aslında değilim ben ürünü koyuyorum yazılımcıyım ben diyen ürettiğim sıfır yazılıma yöneldiğin de benim onu eğittiğim gerçeği ortaya çıkıyor.. Tabi burada kalıp öğe kalıp kod ve yapay zekayı da yabana atmamak gerekiyor... İnsana danışmak ekip işini gerektirir burada teklik ve teknik sorgulama araştırma avantajın dan geliyor... Sonuç olarak çok konuştular israil iranı vurdu.. Rusya ukrayna ya savaş açtı.. Fiili bir olay var orta da örneğim bu... Xenforo zaten leblebi benim için ama görsel olarak kısıtlı diğer her teknik hep leblebi gibiydi çorumluyum ya leblebi örneği ordan 😂 Aman neyse hayırlı uğurlu olur inşaallah ne kadar konuşsam yazsam boş bitsin geçiş yapalım bakalım o zaman ne çıkmış anlarız hep beraber
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratınTaklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.