Artan Forum Sembolik Görseller

Açan: Charismax Tarih: 11 Şubat 2026 20:43 Görüntülenme: 1.285
Sayfalar 2 / 3 39 ileti
Konu
0
Konu
0
Üye olup yorum yapmayacaktım ama hakkını vermek lazım ilk dağıtımda ben almak istiyorum forumu
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Üye olup yorum yapmayacaktım ama hakkını vermek lazım ilk dağıtımda ben almak istiyorum forumu

Teşekkürler... O aşama'da olursa mevcut forumu kullanırken haberiniz olur.. Kullanıp test edilmeden bu tür şeyler konuşulmaz...
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Sen bu işi biliyorsun zekana bilgine sağlık
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Yav kıçı kırık forum işte ne işi teşekkür
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0

Yav kıçı kırık forum işte ne işi teşekkür

Hergün forum yapan eleman görüyorum sende haklısın:D Bir numarası kalmadı bu işlerin :D
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Alıntı: CaLixMesaja git

Hergün forum yapan eleman görüyorum sende haklısın:D Bir numarası kalmadı bu işlerin :D

10 yaşında ki çocuklar bile yapıyor artık büyük şeyler değil bunlar.. Mesele yapılanı muhafaza edip savunmak benim durum öyle bir mantık... Hiç yoksa hiç yoktur hiç yokken yaptıysam yapılmıştır... Ali ışıkla emüşürken diğer ali ayşegülle harikalar diyarında dır.. Charismax varsa her şey yolunda'dır..

Bir kere hoş geldin dedim tepki vermedin yine diyorum hoş geldin bir daha demem bak demem bir daha
0 beğeni
Konu
0
Konu
0

10 yaşında ki çocuklar bile yapıyor artık büyük şeyler değil bunlar.. Mesele yapılanı muhafaza edip savunmak benim durum öyle bir mantık... Hiç yoksa hiç yoktur hiç yokken yaptıysam yapılmıştır... Ali ışıkla emüşürken diğer ali ayşegülle harikalar diyarında dır.. Charismax varsa her şey yolunda'dır..

Bir kere hoş geldin dedim tepki vermedin yine diyorum hoş geldin bir daha demem bak demem bir daha

O zaman ben özüme döneyim.

Yazılımcıyım, o yüzden sadece görüntüye, uğraşa ve verdiğin emeğe göre yorum yaptım. Kimsenin harcı değil böyle yapmak. Bizim insanımız tembeldir, çabuk sıkılır; Onunla mı uğraşacağım? der, kenara atar. Zaman, emek ve iyi kafa isteyen işler bunlar. Bittiği zaman bir demo sunarsan incelemek isterim.

O gün yoğundum, bir beğeni atıp yorum yaparım demiştim; unutmuşum. Hoş bulduk. :)
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

O zaman ben özüme döneyim.

Yazılımcıyım, o yüzden sadece görüntüye, uğraşa ve verdiğin emeğe göre yorum yaptım. Kimsenin harcı değil böyle yapmak. Bizim insanımız tembeldir, çabuk sıkılır; Onunla mı uğraşacağım? der, kenara atar. Zaman, emek ve iyi kafa isteyen işler bunlar. Bittiği zaman bir demo sunarsan incelemek isterim.

O gün yoğundum, bir beğeni atıp yorum yaparım demiştim; unutmuşum. Hoş bulduk. :)

Valalh kardeşim herkes yazılımcı ben pek anlamıyorum yazılım işlerinden.. Ben müteahhitim mimarı oluşturur evi yaparım görüldüğü üzere... Yani konuşmayı değil yapıp konuşmayı severim bitince bende ne yapmışım görcem..
0 beğeni
Konu
0
Konu
0

Valalh kardeşim herkes yazılımcı ben pek anlamıyorum yazılım işlerinden.. Ben müteahhitim mimarı oluşturur evi yaparım görüldüğü üzere... Yani konuşmayı değil yapıp konuşmayı severim bitince bende ne yapmışım görcem..

Ben herkesi bilmem, kendimi bilirim. :) Başarılar dilerim, takipte olacağım.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Ben herkesi bilmem, kendimi bilirim. :) Başarılar dilerim, takipte olacağım.

Takibe alıştım 😂 Teşekkür ...
0 beğeni
Konu
187
Konu
187
@@Charismax bildirim göndermese beni çağıran yok :( hangi konulara yorum yaptım hep karıştırdım :D görüntü çok güzel geçelim :W:
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

@@Charismax bildirim göndermese beni çağıran yok :( hangi konulara yorum yaptım hep karıştırdım :D görüntü çok güzel geçelim :W:

Sizin için değişen pek bir şey olmayacak siz bu değişimi tema değişim hissi olarak alacaksınız.. Biz ise lisans hosting bilmem ne derdin den kurtulacaz.. Eklenti şu bu öyle şeylere takılmayacağız.. Yani özellik olarak forumum var dediğim de ne dediklerin de kendim yaptım bişiler işte diyeceğim... Başka bir heycanı yok aslında .. Ben biraz abartıyorum da öyle değil ama hiç yoktan bir fikir edinip mevcut düzeni taşımak'da herkes'in göze alacağı bir şey değil ..
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Kaç ay oldu ya? Hazır forumu yıllardır aktif edemeyen kuru gürültüler varken, kısa zaman da yoktan var etmek evet büyük başarı. ;)

Durmak yok yola devam. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Kaç ay oldu ya? Hazır forumu yıllardır aktif edemeyen kuru gürültüler varken, kısa zaman da yoktan var etmek evet büyük başarı. ;)

Durmak yok yola devam. :D

Bizde tuzluk çok ama nem den dökülmüyor
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Bizde tuzluk çok ama nem den dökülmüyor

Yaz bunu güzel laf, yeni notlar ve yeni kelime haznesine girişler güncelleniyor. :pcc;
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Yaz bunu güzel laf, yeni notlar ve yeni kelime haznesine girişler güncelleniyor. :pcc;

Benim giydiğim ayakkabı dan kime ne yav boyacılar amma dolmuş ha sandıklarıyla geziyorlar amaaan
0 beğeni
Konu
5
Konu
5
Azmine hayran olmamak elde değil @@Charismax. Zaten bu kulvarlarda başarıların âşikâr. Forumların "öldü" denilen çağında senin bu zahmetlere katlanmanı, bir forum sever olarak takdire şayan görüyorum. Farklı yazılımlara her zaman ön yargılı yaklaşmışımdır. Xenforo ilk çıktığı zaman da böyleydi. Vbulletin'den vazgeçemem diyordum ama sonra Vb'ye ihanet edip yeni aşkım Xenforo ile forum hayatıma devam ettim. O yüzden demo ya da beta testi yapmadan yargılarımı perçinleyemem. Vaktim olur denk gelirsem yazılım aktif edildiğinde incelersem o zaman objektif bir yorum sunabilirim. Şimdilik bu hususta ancak bu kadar açıklama yapabilmekteyim. Zahmetlerinin boşa çıkmaması ve başarılarının daim olması dileklerimle.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Alıntı: J0xarMesaja git

Azmine hayran olmamak elde değil @@Charismax. Zaten bu kulvarlarda başarıların âşikâr. Forumların "öldü" denilen çağında senin bu zahmetlere katlanmanı, bir forum sever olarak takdire şayan görüyorum. Farklı yazılımlara her zaman ön yargılı yaklaşmışımdır. Xenforo ilk çıktığı zaman da böyleydi. Vbulletin'den vazgeçemem diyordum ama sonra Vb'ye ihanet edip yeni aşkım Xenforo ile forum hayatıma devam ettim. O yüzden demo ya da beta testi yapmadan yargılarımı perçinleyemem. Vaktim olur denk gelirsem yazılım aktif edildiğinde incelersem o zaman objektif bir yorum sunabilirim. Şimdilik bu hususta ancak bu kadar açıklama yapabilmekteyim. Zahmetlerinin boşa çıkmaması ve başarılarının daim olması dileklerimle.

Sende deli manyaksın... Ben senden daha samimi yorum yapacam sana :D Benim uğraşım keyfi, bir yarışım v.s yok ama yarışırsam zaten karşımda adam yok derim, çünkü yarışan adam azimli olur.. Yaptığıma yaptım derim, yapamadığımı erteler üstüne yatar duyurusu duyuru'da kalır.. Ben bir nokta dahi atsam bana gelen yorumlar tuhafıma gidiyor. Şimdi burası bir forum duyurusu bunu da ben forum içi takılan arkadaşlara duyuruyorum, bizimle olanlar zaten bizimle, forum onlar için pek önemli değil kullanıcı yeni bir tema gibi görecek sadece, çok bir fark olmayacak ama bir tık kullanıcı üstü arkaşlara burda olanlara mesela sen ben diğerleri gibi kişilere bu duyuruyu yapıyorum ben, çok doğal normal kendi evim burası orda burda başlık açıp yaptım yapacam, yorum aman yorum, fikir verin demiyorum buna rağmen tee ebesininn mıncığında ki adam bana sakın açma açma diyom bak açma gibi yırtınırcasına göndermeler yapıyor, içimden diyorum ne alaka? Sen kimsin ben kimim muhabbetimiz ne dayımın oğlu musun hangi nimetin kırıntısı bu diye düşünüyorum.. Yani baktım reis şöyle bir aylardır tık yoktu forumlar'da bir ai yorumcusu yaptım sonra bir kaç tema editledim herkes vbullertin dahil bir işler yapmaya başladı, iyi bir şey bu millet gaza geldi'de sistemler alt yapılar ayrı farklı forumlar bide, benimle yarışa girmeye başladılar.. Hiç yorumu olmayan üye ol geç bot görünümlü insanlar bile fikir vermeye çalıştı :haha: Ya kardeşim yapmışım yaptım yapıyorum yapacam diyorum neyin fikrini veriyorsunuz? Ben daha önce çift alt yapılı forumdan da bahsettim 4 yıl önce... Her neyse konuyu sana getirmek için benzer noktalar çıksın diye böyle uzattım.. Sende az değilsin .. Seninle ibnelik ortamında tanıştık didiştik sen benle uğraştın ben senle uğraştım ama sonuç olarak orta yolu bulduk iki fırlama gibi mekanlar'da durulduk.. Sen şimdi böyle durgun uzaktan duran birisi gibisin de kendi dünyan da olduğun için senide bilmezler.. Ben 3 sene önce falan o zaman hatırlıyorum millet xenforo teması nasıl yüklenir gibi soruları sorarken sen kendi forumunu dekore edip süslüyordun, css eklenti ki warez zaten bende kullandım ama sıralama fonksiyonel olarak dizme şeklin marjinaldi.. Sende can sıkıntısından yapıyorsun ediyorsun ama senin ortamın yok .. Şimdi almastad kim deseler, yavşaklar eski takıldıkları yerde ki davranışlara göre yorumlar lar şöyle böyle diye.. Ama ben senin takılmana göre değil birebir muhabbetine göre tanışma izlenimi aldığım için sende ben, biz, gibisin hatta sen daha aktifsin zamanın'da uğraştın onu denedin bir şey sildin başka kurulum yaptın şunu desenek olur mu bu nasıl olur çok testler yapıp denediğine eminim.. Şimdi ben almastad şöyle böyle desem o başka ama almastad şunu bilmez bunu bilmez desem o başka.. İnan bana seninle düşman olsam atışsam daha çok keyif alırım, en azından aynı kulvar da aynı işlemeleri yapıyoruz.. Ama alakasız alakasız adamlar xenforo sitesi açıp benim değil diyip öğrenmeye çalışıp başka destek siteleri konu yorumlarını okuyup uygulama'da denemeden konu içinde ki yorumları kendi üzerinde bir metin haline getirip anlıyorum süsü veriyorlar :D

Şimdi sen incelerim dedin ya, zaten ben burayı o sisteme geçiricem görüntü önemli değil görüntü temadır onu muhteşem yüzyıl kadrosu gibi yaparız o dert değil, ben alt yapı olarak kullanımına özen gösteriyorum.. Gerek yönetim kısmı gerek sunucu kısmı bunu da doğal olarak kullanıcı göremeyecek panel girişleri olmadığı için tema değişmiş site olarak görecek.. Mybb hiss özellik olarak vb3 hiss mobil olarak xenforo hiss bazı alanlar da phpbb hiss farklı yerlerde'de ips forum hissi verir diye düşünüyorum yapılananın.. Çünkü ezber yapmadım yaşadığım sorunlar çözümsüz durumların pratikliğini döktüm... Belki dağıtımıda yaparım kur çalıştır işe koyul şeklinde her'şey içinde hazır bir sistem bu...

Uzun yazdım seni beni övgü gibi ama vallahi öyle bir niyetim yok... Sen dokundun bende döküldüm sıkıldım mk :D
0 beğeni
Sayfalar 2 / 3 39 ileti
39 mesajSayfa 2 / 3