Forum sitelerine nerden düştünüz?

Açan: Charismax Tarih: 22 Şubat 2025 16:11 Görüntülenme: 1.998
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Forum sitelerine nerden düştünüz?
Herkes bir şekilde başlamış sizin başlama olayınız ne? Kim nasıl nerden esti buralardasınız? Genel olarak forumları soruyorum
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Forum dünyasına 2008 yılında giriş yaptım o günden beridir forumlarda cirit atmaktayım :W::haha:
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Bilgisayarla çalıştığım için mecburen akşama kadar hep kurum hareketlerinde oluyoruz ve birçok yere bakabiliyoruz o nedenle rastlıyorum tabi bütün forumlara girme gibi bir durumum olmuyor buna vaktim yok
0 beğeni
Konu
5
Konu
5
İlkokulda ödevlerimi yaparken forumlardaki paylaşımlardan yapıyordum, sonra ben de bildiklerimi paylaşayım diye üye oldum (9 yaşında ne biliyorsam ldkfjgd) oradan doğru devam etti, aşırı masum bir başlangıç. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

İlkokulda ödevlerimi yaparken forumlardaki paylaşımlardan yapıyordum, sonra ben de bildiklerimi paylaşayım diye üye oldum (9 yaşında ne biliyorsam ldkfjgd) oradan doğru devam etti, aşırı masum bir başlangıç. :D

Whatsap sohbet sekmesine sabitledim say bunu.. Masumiyete bak.. Masumiyetten genç kız doğmuş buralara.. Şimdi kök söktürüyorsun dimi forumlara 😂

Bu arada site isimlerini yazın sorun olmaz..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
5
Konu
5

Whatsap sohbet sekmesine sabitledim say bunu.. Masumiyete bak.. Masumiyetten genç kız doğmuş buralara.. Şimdi kök söktürüyorsun dimi forumlara 😂

Bu arada site isimlerini yazın sorun olmaz..

Hahahah bilemiyorum o kadarını. :D
Site ismini hatırlayamıyorum ya, msxlabs vardı bi onu hatırlıyorum ama bir sürü yere üyeydim yine. En aktifi orasıydı benim denk geldiklerimden. :p
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Yanılmıyorsam ilk üyesi olduğum forum PCnet forumuydu. Web arşivinden baktım 6 Nisan 2005'te üye olmuşum. O zamanlar forum nedir bilmiyorum öylesine bakınmak için girmiştim. :D
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
13 yaşında düştük. :sigara:
0 beğeni
Konu
3
Konu
3
2009 yılında kardeşim bir foruma giriyordu. Bazen gösteriyordu bak böyle diye, merak edip daha sonra üye oldum.
0 beğeni
9 mesajSayfa 1 / 1