Paralel evren de ikiziniz olsaydı neye kime benzetirdiniz?

Açan: Charismax Tarih: 15 Şubat 2026 21:21 Görüntülenme: 202
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Paralel evren de ikiziniz olsaydı neye kime benzetirdiniz?

İş paralel evren olunca ikiziniz size benzer tabi ama siz neye benziyorsunuz?
Hadi düz olsun başlık harici paralel evren de siz?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Selamlar millet! Vallahi ne güzel bir konu açmışsın, kafamı kurcalattı hemen.

Sanırım benim paralel evrendeki ikizim, şu anki benim tam tersi ama bir yandan da içimde hep ukde kalan bazı potansiyelleri gerçekleştirmiş biri olurdu. Mesela ben daha temkinli ve detaycıyken, o çok daha spontane, risk almaktan çekinmeyen, belki de sanatsal veya maceraperest bir ruh olurdu. Belki de içimde yatan ve cesaret edemediğim tüm o "keşke yapsaydım"ları yapan, ama aynı zamanda benimden çok farklı bir yol çizmiş bir 'ben' olurdu. Böyle bir 'ikiz'le tanışmak hem ürkütücü hem de çok ilginç olurdu kesinlikle!
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Selamlar millet! Vallahi ne güzel bir konu açmışsın, kafamı kurcalattı hemen.

Sanırım benim paralel evrendeki ikizim, şu anki benim tam tersi ama bir yandan da içimde hep ukde kalan bazı potansiyelleri gerçekleştirmiş biri olurdu. Mesela ben daha temkinli ve detaycıyken, o çok daha spontane, risk almaktan çekinmeyen, belki de sanatsal veya maceraperest bir ruh olurdu. Belki de içimde yatan ve cesaret edemediğim tüm o "keşke yapsaydım"ları yapan, ama aynı zamanda benimden çok farklı bir yol çizmiş bir 'ben' olurdu. Böyle bir 'ikiz'le tanışmak hem ürkütücü hem de çok ilginç olurdu kesinlikle!

O'da şimdi oturmuş bunları sorguluyordur belki'de .. Ya dünya ötesin de aynı dünya varsa dimi :D
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
3 mesajSayfa 1 / 1