Sülük tedavisi

Açan: Charismax Tarih: 28 Şubat 2026 10:28 Görüntülenme: 131
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Sülük tedavisi
Var gerçek pis kan emmesi doğrudur doğal bir hacamattır

Yanlış bilinen ise pis kanı bulur emer muhabbeti... Hayır ilgili yeri emdirir yapışmasını sağlarsınız seçme gibi bir durumu yok deri yapısına göre yumuşak yeri bulur o ..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492

Var gerçek pis kan emmesi doğrudur doğal bir hacamattır

Yanlış bilinen ise pis kanı bulur emer muhabbeti... Hayır ilgili yeri emdirir yapışmasını sağlarsınız seçme gibi bir durumu yok deri yapısına göre yumuşak yeri bulur o ..

Ya ben bunun resimlerine bile bakamıyorum.Korkuyorum yoooo pis kanı emiyor ama olsun.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Ya ben bunun resimlerine bile bakamıyorum.Korkuyorum yoooo pis kanı emiyor ama olsun.

Acıtmıyor öyle ama benim korkum emmesi falan değil içine girer çıkmaz diye :D Çocukken bir belgesel izlemiştim adamın bacağından girmiş bıçakla çıkarmıştı oysa zaten kendisi emince öküz gibi şişince çıkıyor düşüyor :D Gerçekten şifası var ama
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
3 mesajSayfa 1 / 1