Full parçayı atmamak daha sağlıklı gibi geldi kdjdkdkdkd.
1dEMr31j3AlG
Güzel olmuş...
Neye üzülüyorum biliyor musun? Değerimizi bilmiyorlar neden bak şimdi 2 senedir yapay zeka çalışmaları her platform'da tatrışılıyor tepki verenlerde tıpkı xenforo ya ilk başta sıcak bakmayanlar gibi değiştiler dinliyorlar.. Genel forumlar'da bunu ilk ben yapınca konular açılmaya başlandı herkes bir yorum fikir yazmaya başladı sonra biz yani ben yaptığım için eleştiri oluştu forumlarda.. 2 senedir uyuyan aslanlar uyandı kimsede demedi ki helal olsun lan yapıyorsun bu sporu

Biz genel forumların japonyası gibiyiz abi biz yaparız ilkleri sonra biz kendi içimizde eskitiriz zaman sonra diğer forumlar'da bu popüler olmaya başlar.. Bu bizim forummeskeni zamanında da hep öyleydi silik kişilikleri diriltme aracı gibiydik.. İnsanlar bunu düşünüyor olabilir belki'de bu tür şeyleri son 4 senedir takip edenler vardır ama kendi içinde yayınlamadığı için yapanlara der ki ben zaten biliyordum.. Yahu nerden biliyordun? İsmin cismin yoktu zaten bizden sonra aklına geldi ve yayınlamayı veya uğraştığını söyledin.. Forumlar için demiyorum genel bir kavram olarak bu hep böyle oldu..
Yapay zeka muhabbetine tam olarak değinecek olursam ben gerçek bir müzisyenim bunu çift haneli rakamlarla yaptıklarımla'da kanıtlaya'bilirim ama ben bir pasif müzisyenim bunu ikinci defa geldiğim forumlar da iilk gelişimde ve ilk tanışmalarımda hep belirtmişimdir kimse götlük yapmasın bunu herkes bilir .. Hatta eskilerde olanların bana yaptığı mesaj içi alıntı yorumları bile hala online sitelede mevcuttur bildiklerine dair.. Yapay zeka müzik konusunda herkesi endişelendiriyor neden ? Yapay zeka ile müzik yapmak hiç önemli değil bugün onunla yaparsın yarın kendin yaparsın ama yapay zeka online eğitilen bir sistemdir.. Yapay zeka şarkılar çıktıkca yapay zeka o çıkan şarkılar'dan eğitim alıyor yani emre başkanın dediği gibi robot robota şarkı üretiyor insanlara gerek kalmıyor.. Kendi kuyruğunu yiyen yılan misali bir döngü bu.. İyi bir şey değil ancak söz yazıp girmek yapay zekayı yine özgünleştirmiyor sadece söz yazarı söz sanatçısı oluyorsun ilerleyen zamanlarda bu işlere kanuni bir düzenleme gelecek mutlaka gelecek amerika da bunun üzerine bir çok girşimler var ama biz türkiye olarak onu bir 10 yıl sonrasında ya görürüz yada bizde komple bitmiş olur.. Benim şuan ki bu konuda ki duruşum sözler ile verilen mesaj ve dinlenilebilir oluşlu hoşniyet yani hoşnutluk..
Benim feveran sanatçım var yapımcısı olduğum kişinin adı benim sahne takma adım değil onun dünyası onun pisti onun hayranları onun seyircileri.. Ben söz kısımı ve yapımcılığını zaten belirtiyorum.. Yapabildiğim bir müzik için boktan yollara bende girmem ama kısa vade'de yükseliş için bunu kullanmam gerekiyor.. Şimdi sen bunu paylaşınca bunu herkes yapabilir algısı oluşuyor evet yapabilir ama böyle mi yapar başka türlü mü yapar ? Olayın püf noktası bu .. Drift yapan adam ile 40 yıllık şoför aynı değildir drift daha bir yeni sistem olarak örneklenir 40 yıllık olan dikkatli otoriterdir.. Benim yaptığım bunun birleşimi.. Sen yaparsın davet gelir sahne de yaptığına cover yapıp canlı performans yapamazsın ama ben üstesinden gelirim olay tamamen bu..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratınTaklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.