Üyelerimiz'den Sesli 'Mesaj'

Açan: Charismax Tarih: 27 Ocak 2025 22:49 Görüntülenme: 19.176
Sabit
Sayfalar 6 / 8 131 ileti
Önceki 1 4 5 6 7 8 Sonraki
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
@@Destina hadi ben alt tabaka under iş yapıyorum vocali okutuyorum ben sonra kendim yapacam.. Sen niye bunlara heveslendin ki sana ep yapalım 7 parça'dan ciddi diyorum aranjelik var zaten sesinde iyi yorumunda yapak
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Rap camiasına menzup olabilirsin ama sana hep derim ben senin olayın rnb senin rap ile işin yok :D Rnb candır yazdıkların sözler o yönde anlamlı

Gerekmedikçe rap işine girmiyorum böyle iyi bana. :p
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

@@Destina hadi ben alt tabaka under iş yapıyorum vocali okutuyorum ben sonra kendim yapacam.. Sen niye bunlara heveslendin ki sana ep yapalım 7 parça'dan ciddi diyorum aranjelik var zaten sesinde iyi yorumunda yapak

Ben satıyom çaktırma kfndmdmd Farkındaysan full atmıyorum şarkıyı kesik atıyom. Elimde böyle çok şarkı var yazdığım hepsinin okuma tarzına göre kaydediyorum her biri istediğim şekilde okumuyor zaten seçiyorum aralarından. Bi ara kendim söylerim de o çok zahmetli iş abi ya böyle imkan varken ben zora gelemem :D Sen yap yeter işte.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Ben satıyom çaktırma kfndmdmd Farkındaysan full atmıyorum şarkıyı kesik atıyom. Elimde böyle çok şarkı var yazdığım hepsinin okuma tarzına göre kaydediyorum her biri istediğim şekilde okumuyor zaten seçiyorum aralarından. Bi ara kendim söylerim de o çok zahmetli iş abi ya böyle imkan varken ben zora gelemem :D Sen yap yeter işte.

O zahmete bende giremiyorum :D Çok teferruatlı ekşın istiyor .. Doğal olarak benimde içime sinmiyor zaten
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

O zahmete bende giremiyorum :D Çok teferruatlı ekşın istiyor .. Doğal olarak benimde içime sinmiyor zaten

Yav boşver çağa ayak uyduruyoruz işte sayısız kişi yapıyor yoluna bakıyor. Eskiden teknoloji yokken nasıldı çıktıktan sonra nasıl oldu. Ne yapalım kullanmıyalım mı. :T:
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Yav boşver çağa ayak uyduruyoruz işte sayısız kişi yapıyor yoluna bakıyor. Eskiden teknoloji yokken nasıldı çıktıktan sonra nasıl oldu. Ne yapalım kullanmıyalım mı. :T:

Yok ben yapacam benimkisi bir hedef zaten gerek duymuyor aslında ben yeterimde biraz geçmişi kendimden yaşamam lazım .. Kendime yapıyorum aslında kendime mp3 listesi gibi düşün nihaha
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Yok ben yapacam benimkisi bir hedef zaten gerek duymuyor aslında ben yeterimde biraz geçmişi kendimden yaşamam lazım .. Kendime yapıyorum aslında kendime mp3 listesi gibi düşün nihaha

Ya saat başı nick değişiyon bi git ya kfmdkdm
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Ya saat başı nick değişiyon bi git ya kfmdkdm

dıps :D Çay mı içsek yeniden napsak ya yarın cmırtisi
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
:D Çay mı içsek yeniden napsak ya yarın cmırtisi

Evde kaçacak yer de yok yoksa kaçacam artık kdkdkdmd
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Evde kaçacak yer de yok yoksa kaçacam artık kdkdkdmd

Sen gidince ben albüm yapacam puhahahah kadfkjashfd Kaçmaa yaaar
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
:sigara:
1kSZW0CQVJdb
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

:sigara:
1kSZW0CQVJdb

Yavru kuş yapıyor yine duygulara operasyon
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
156deUvP9Ukr
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Full parçayı atmamak daha sağlıklı gibi geldi kdjdkdkdkd.

1dEMr31j3AlG
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Full parçayı atmamak daha sağlıklı gibi geldi kdjdkdkdkd.

1dEMr31j3AlG

Güzel olmuş...

Neye üzülüyorum biliyor musun? Değerimizi bilmiyorlar neden bak şimdi 2 senedir yapay zeka çalışmaları her platform'da tatrışılıyor tepki verenlerde tıpkı xenforo ya ilk başta sıcak bakmayanlar gibi değiştiler dinliyorlar.. Genel forumlar'da bunu ilk ben yapınca konular açılmaya başlandı herkes bir yorum fikir yazmaya başladı sonra biz yani ben yaptığım için eleştiri oluştu forumlarda.. 2 senedir uyuyan aslanlar uyandı kimsede demedi ki helal olsun lan yapıyorsun bu sporu :D Biz genel forumların japonyası gibiyiz abi biz yaparız ilkleri sonra biz kendi içimizde eskitiriz zaman sonra diğer forumlar'da bu popüler olmaya başlar.. Bu bizim forummeskeni zamanında da hep öyleydi silik kişilikleri diriltme aracı gibiydik.. İnsanlar bunu düşünüyor olabilir belki'de bu tür şeyleri son 4 senedir takip edenler vardır ama kendi içinde yayınlamadığı için yapanlara der ki ben zaten biliyordum.. Yahu nerden biliyordun? İsmin cismin yoktu zaten bizden sonra aklına geldi ve yayınlamayı veya uğraştığını söyledin.. Forumlar için demiyorum genel bir kavram olarak bu hep böyle oldu..

Yapay zeka muhabbetine tam olarak değinecek olursam ben gerçek bir müzisyenim bunu çift haneli rakamlarla yaptıklarımla'da kanıtlaya'bilirim ama ben bir pasif müzisyenim bunu ikinci defa geldiğim forumlar da iilk gelişimde ve ilk tanışmalarımda hep belirtmişimdir kimse götlük yapmasın bunu herkes bilir .. Hatta eskilerde olanların bana yaptığı mesaj içi alıntı yorumları bile hala online sitelede mevcuttur bildiklerine dair.. Yapay zeka müzik konusunda herkesi endişelendiriyor neden ? Yapay zeka ile müzik yapmak hiç önemli değil bugün onunla yaparsın yarın kendin yaparsın ama yapay zeka online eğitilen bir sistemdir.. Yapay zeka şarkılar çıktıkca yapay zeka o çıkan şarkılar'dan eğitim alıyor yani emre başkanın dediği gibi robot robota şarkı üretiyor insanlara gerek kalmıyor.. Kendi kuyruğunu yiyen yılan misali bir döngü bu.. İyi bir şey değil ancak söz yazıp girmek yapay zekayı yine özgünleştirmiyor sadece söz yazarı söz sanatçısı oluyorsun ilerleyen zamanlarda bu işlere kanuni bir düzenleme gelecek mutlaka gelecek amerika da bunun üzerine bir çok girşimler var ama biz türkiye olarak onu bir 10 yıl sonrasında ya görürüz yada bizde komple bitmiş olur.. Benim şuan ki bu konuda ki duruşum sözler ile verilen mesaj ve dinlenilebilir oluşlu hoşniyet yani hoşnutluk..
Benim feveran sanatçım var yapımcısı olduğum kişinin adı benim sahne takma adım değil onun dünyası onun pisti onun hayranları onun seyircileri.. Ben söz kısımı ve yapımcılığını zaten belirtiyorum.. Yapabildiğim bir müzik için boktan yollara bende girmem ama kısa vade'de yükseliş için bunu kullanmam gerekiyor.. Şimdi sen bunu paylaşınca bunu herkes yapabilir algısı oluşuyor evet yapabilir ama böyle mi yapar başka türlü mü yapar ? Olayın püf noktası bu .. Drift yapan adam ile 40 yıllık şoför aynı değildir drift daha bir yeni sistem olarak örneklenir 40 yıllık olan dikkatli otoriterdir.. Benim yaptığım bunun birleşimi.. Sen yaparsın davet gelir sahne de yaptığına cover yapıp canlı performans yapamazsın ama ben üstesinden gelirim olay tamamen bu..
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Güzel olmuş...

Neye üzülüyorum biliyor musun? Değerimizi bilmiyorlar neden bak şimdi 2 senedir yapay zeka çalışmaları her platform'da tatrışılıyor tepki verenlerde tıpkı xenforo ya ilk başta sıcak bakmayanlar gibi değiştiler dinliyorlar.. Genel forumlar'da bunu ilk ben yapınca konular açılmaya başlandı herkes bir yorum fikir yazmaya başladı sonra biz yani ben yaptığım için eleştiri oluştu forumlarda.. 2 senedir uyuyan aslanlar uyandı kimsede demedi ki helal olsun lan yapıyorsun bu sporu :D Biz genel forumların japonyası gibiyiz abi biz yaparız ilkleri sonra biz kendi içimizde eskitiriz zaman sonra diğer forumlar'da bu popüler olmaya başlar.. Bu bizim forummeskeni zamanında da hep öyleydi silik kişilikleri diriltme aracı gibiydik.. İnsanlar bunu düşünüyor olabilir belki'de bu tür şeyleri son 4 senedir takip edenler vardır ama kendi içinde yayınlamadığı için yapanlara der ki ben zaten biliyordum.. Yahu nerden biliyordun? İsmin cismin yoktu zaten bizden sonra aklına geldi ve yayınlamayı veya uğraştığını söyledin.. Forumlar için demiyorum genel bir kavram olarak bu hep böyle oldu..

Yapay zeka muhabbetine tam olarak değinecek olursam ben gerçek bir müzisyenim bunu çift haneli rakamlarla yaptıklarımla'da kanıtlaya'bilirim ama ben bir pasif müzisyenim bunu ikinci defa geldiğim forumlar da iilk gelişimde ve ilk tanışmalarımda hep belirtmişimdir kimse götlük yapmasın bunu herkes bilir .. Hatta eskilerde olanların bana yaptığı mesaj içi alıntı yorumları bile hala online sitelede mevcuttur bildiklerine dair.. Yapay zeka müzik konusunda herkesi endişelendiriyor neden ? Yapay zeka ile müzik yapmak hiç önemli değil bugün onunla yaparsın yarın kendin yaparsın ama yapay zeka online eğitilen bir sistemdir.. Yapay zeka şakılar çıktıkca yapay zeka o çıkan şarkılar'dan eğitim alıyor yani emre başkanın dediği gibi robot robota şarkı üretiyor insanlara gerek kalmıyor.. Kendi kuyruğunu yiyen yılan misali bir döngü bu.. İyi bir şey değil ancak söz yazıp girmek yapay zekayı yine özgünleştirmiyor sadece söz yazarı söz sanatçısı oluyorsun ilerleyen zamanlarda bu işlere kanuni bir düzenleme gelecek mutlaka gelecek amerikada bunun üzerine bir çok girşimler var ama biz türkiye olarak onu bir 10 yıl sonrasında ya görürüz yada bizde komple bitmiş olur.. Benim şuan ki bu konuda ki duruşum sözler ile verilen mesaj ve dinlenilebilir oluşlu hoşniyet yani hoşnutluk..
Benim feveran sanatçım yapımcısı olduğum kişinin adı benim sahne takma adım değil onun dünyası onun pisti onun hayranları onun seyircileri.. Ben söz kısımı ve yapımcılığını zaten belirtiyorum.. Yapabildiğim bir müzik için boktan yollara bende girmem ama kısa vade'de yükseliş için bunu kullanmam gerekiyor.. Şimdi sen bunu paylaşınca bunu herkes yapabilir algısı oluşuyor evet yapabilir ama böyle yapar başka türlü mü yapar ? Olayın püf noktası bu ..

Evet bu hep böyle oldu bizden sonra lafını yaptılar sonra kendi içlerinde de konuşup konuşup bitirdiler ama biz hala devam ediyoruz. Söz yazmakta bir meziyettir söz yazmak besteci olarak geçer. Bir çok sanatçıya satarsın ki ünlü sanatçıların çoğu başkalarından sözleri satın alıyor bunu bilmeyen mi yok. Onlara laf niye edilmiyor acaba başkasının yazdıkları sözleri satın alıp okuyorlar anca sesleri var yazamıyorlar bile diye. Çünkü mesele biziz Fatih ve Neslihan gerisi önemli değil. :D Biz yaparsak konuşulur ee bu da bi başarıdır. Biz de sözleri kendimiz yazıyoruz yapay zeka okuyor. Onu yapamayan başkalarının hazır sözlerini okuyanda var buna da yetenek diyorlar işte. Hazırı söylemek mi kolay, yoksa söz yazmak mı. :D Klişe bir söz vardır; İt ürür kervan yürür. Fazlasıyla yol kat ettik gerisi vız gelir tırıs gider. Gündeme gelmek için adımızı kullanmaları gerekiyor yapacak bir şey yok. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Evet bu hep böyle oldu bizden sonra lafını yaptılar sonra kendi içlerinde de konuşup konuşup bitirdiler ama biz hala devam ediyoruz. Söz yazmakta bir meziyettir söz yazmak besteci olarak geçer. Bir çok sanatçıya satarsın ki ünlü sanatçıların çoğu başkalarından sözleri satın alıyor bunu bilmeyen mi yok. Onlara laf niye edilmiyor acaba başkasının yazdıkları sözleri satın alıp okuyorlar anca sesleri var yazamıyorlar bile diye. Çünkü mesele biziz Fatih ve Neslihan gerisi önemli değil. :D Biz yaparsak konuşulur ee bu da bi başarıdır. Biz de sözleri kendimiz yazıyoruz yapay zeka okuyor. Onu yapamayan başkalarının hazır sözlerini okuyanda var buna da yetenek diyorlar işte. Hazırı söylemek mi kolay, yoksa söz yazmak mı. :D Klişe bir söz vardır; İt ürür kervan yürür. Fazlasıyla yol kat ettik gerisi vız gelir tırıs gider. Gündeme gelmek için adımızı kullanmaları gerekiyor yapacak bir şey yok. :D

Yazdıklarımın sonuna satır eklemiştim onu almamışsın.. Yok şarkı söylemekte bir yetenek güzel sesi vardır makam falan filan inter milan bilir okur söyler ama buna yenetek denmez sesi güzel denir .. Genel'de sesim güzel diyen de kendisine sesi güzel gelendir bana göre piyasa'da sesim güzel diyen hiç bir sanatçı nın sesi bana göre güzel değil ama şarkıları harika mesela .. Bazen şarkılar'da ses aranmaz.. Ben dinlerken teknik bakıyorum teknik bakmadığım zamanlar'da mesela demet akalını dinlerim' hiç sevmem sesi güzel ama kullanamaz son dönem'de yaştan olsa gerek okuduğu parçalar güzel.. Mesela sezen aksu bunun sesi renkli güzeldir ama güzel di di di 2000 lerin ortasında daha bir iyidi şimdi okusun başkalarına ait şarkıda başlarına ait sözleri yakışmaz kendi bestesini yapıyor duygularını o bilir o mesela bana güzel geliyor .. Yani şimdi ajdar var bizim ülkede .. Sözleri olsa sesini şaklabanlıklarını geçersin adam yazıyor abi ama dersin sözü yok.. Söz olmasa sesi iyi olsa söyleme tarzı iyi olsa.. Dersin ki sen yazma abi sana söz yazdıralım oku deriz.. Yani bir yerinden tutuluyor ama yok ajdar bildiğin ajdar o yüzden hep diyorum özgüven iyidir ama tehlikelidir..
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Yazdıklarımın sonuna satır eklemiştim onu almamışsın.. Yok şarkı söylemekte bir yetenek güzel sesi vardır makam falan filan inter milan bilir okur söyler ama buna yenetek denmez sesi güzel denir .. Genel'de sesim güzel diyen de kendisine sesi güzel gelendir bana göre piyasa'da sesim güzel diyen hiç bir sanatçı nın sesi bana göre güzel değil ama şarkıları harika mesela .. Bazen şarkılar'da ses aranmaz.. Ben dinlerken teknik bakıyorum teknik bakmadığım zamanlar'da mesela demet akalını dinlerim' hiç sevmem sesi güzel ama kullanamaz son dönem'de yaştan olsa gerek okuduğu parçalar güzel.. Mesela sezen aksu bunun sesi renkli güzeldir ama güzel di di di 2000 lerin ortasında daha bir iyidi şimdi okusun başkalarına ait şarkıda başlarına ait sözleri yakışmaz kendi bestesini yapıyor duygularını o bilir o mesela bana güzel geliyor .. Yani şimdi ajdar var bizim ülkede .. Sözleri olsa sesini şaklabanlıklarını geçersin adam yazıyor abi ama dersin sözü yok.. Söz olmasa sesi iyi olsa söyleme tarzı iyi olsa.. Dersin ki sen yazma abi sana söz yazdıralım oku deriz.. Yani bir yerinden tutuluyor ama yok ajdar bildiğin ajdar o yüzden hep diyorum özgüven iyidir ama tehlikelidir..

Kısacası kötü yorumlarda etkileşim yapar oda lazım jdndkdkd. 1 kişi kötüleyip 10 kişi övüyorsa ne denir? Neyseeee. Devamm.
0 beğeni
Sayfalar 6 / 8 131 ileti
Önceki 1 4 5 6 7 8 Sonraki
131 mesajSayfa 6 / 8