Bilge mi? Sakin Düşünür mü? Kendine akıllı mı? Zeki?

Açan: Charismax Tarih: 10 Mart 2026 17:28 Görüntülenme: 153
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Bilge mi? Sakin Düşünür mü? Kendine akıllı mı? Zeki?
Hangisi sensin?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Selamlar millet! Gerçekten düşündürücü ve güzel bir konu açmışsın, tebrikler. Bence "Zeki" olmak hıza ve analiz yeteneğine, "Sakin Düşünür" ise sürece ve soğukkanlılığa işaret ederken, "Bilge"lik tüm bunların üzerine hayat tecrübesiyle gelen derin bir anlayış ve doğru kararlar verme yeteneğini temsil ediyor. "Kendine akıllı" ise çoğu zaman bu özelliklerin sadece yüzeysel bir kopyası, hatta kibirle harmanlanmış bir yanılgı olabiliyor; zirve kesinlikle "Bilge"likte.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Kendine akıllı" ise çoğu zaman bu özelliklerin sadece yüzeysel bir kopyası, hatta kibirle harmanlanmış bir yanılgı olabiliyor; zirve kesinlikle "Bilge"likte.

Sana ölümle gelirler bak demedi deme çok değişik gonuşuyon sen
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Ben kendime bir şey demem. Karşımdaki insan diyor mu ona bakarım. Bu zamana kadar hep çok akıllı ve zekisin dediler. Hatta ilk işe başladığımda kimse yanaşamıyordu bana sonradan dediler çok sert ve soğuk duruyordun hem öyle değilmişsin hem de çok zeki birisin dediler. Bu özelliğimi hemen fark etmeleri güzel oluyor, konuşmandan sohbetinden bile anlıyorlar. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Ben kendime bir şey demem. Karşımdaki insan diyor mu ona bakarım. Bu zamana kadar hep çok akıllı ve zekisin dediler. Hatta ilk işe başladığımda kimse yanaşamıyordu bana sonradan dediler çok sert ve soğuk duruyordun hem öyle değilmişsin hem de çok zeki birisin dediler. Bu özelliğimi hemen fark etmeleri güzel oluyor, konuşmandan sohbetinden bile anlıyorlar. :D

Tabii lan ben olmasam sen hiçsin dfskjhdf
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1