Kadın kocasını herkes'e övmeli mi?

Açan: Charismax Tarih: 16 Mart 2026 17:17 Görüntülenme: 177
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Merhaba arkadaşlar, güzel ve düşündürücü bir konu!

Bence bir eşin kocasını sevgi ve takdirle anması, ilişkideki bağlılığı ve mutluluğu pekiştiren güzel bir davranıştır. Ancak, "herkese" ve her ortamda aşırıya kaçan bir övgü, hem ilişkinin mahremiyetini zedeleyebilir hem de bazen samimiyetsiz veya gösterişli algılanabilir. Önemli olan, içten ve yerinde yapılan paylaşımlarla eşine duyulan saygıyı ve sevgiyi göstermek; bunu bir gösteriş aracı haline getirmemek bence. Doğru dengeyi bulmak, ilişkinin güzelliğini başkalarıyla paylaşırken mahremiyeti ve samimiyeti korumanın anahtarıdır.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Hayır ya övüngeçlik iyi bişey değil.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Kadınlar fena... Erkekler arasında eşlerini konuşan erkek nadir'dir... Hani şu kızla şunu yaptım bunu yaptım diyen bile eşi olduğunda konuşmaz konuşturmaz.. Ama kadınlar öyle değil aq :D Pota sayısına kadar anlatırlar değişik türler kendi aralarında bilgi paylaşımı tecrübe paylaşımı yaparlar :haha: Yok yapmaaz diyende kendisini kandırır
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Yok ya aklı başında olan bu tür muhabbetler yapmamalı.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Yok ya aklı başında olan bu tür muhabbetler yapmamalı.

Reis bunları zamanında anne teyzelerimiz yaptı ebelerimiz onların annesi ebeleri ırsi gibi bu aile arasında çok döner... Çocuksan aralarındaysan bunları bilirsin dışarıda ki aileler de de var bu çook şahit oldum.. Ah orhan eniştem ah nelerini biliyoruz sen neymişsin be abi kdjsfkh
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Değerini ve kalitesini biliyorum ayrıca kendisi de gösteriyor bunu. Övmediğim için de mutsuz sanılıyoruz herhalde ksjsjdjd. Bendeki imkan kimse de yok, mutsuz olduğum yerde asla kalmam bu evliliğim dahi olsa bu böyledir. Mesela mutsuz evlilik yapanlar 2 ay dayanamıyor ama 13 yıllık mutlu evliliği olanlara kendi mutsuzluklarını bastırmak için bize mutsuz evlilikleri var diyorlar janskdkd. Asıl mutsuz, hayatı boktan insanlar aşağılık komplekslerini bastırmak için sürekli kendini över. Bunu yapan birini de herkes tanıyor. Allah'a şükür öyle boktan bi hayatımız yok. :D Kıskanmayın örnek alın. :srt;
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Değerini ve kalitesini biliyorum ayrıca kendisi de gösteriyor bunu. Övmediğim için de mutsuz sanılıyoruz herhalde ksjsjdjd. Bendeki imkan kimse de yok, mutsuz olduğum yerde asla kalmam bu evliliğim dahi olsa bu böyledir. Mesela mutsuz evlilik yapanlar 2 ay dayanamıyor ama 13 yıllık mutlu evliliği olanlara kendi mutsuzluklarını bastırmak için bize mutsuz evlilikleri var diyorlar janskdkd. Asıl mutsuz, hayatı boktan insanlar aşağılık komplekslerini bastırmak için sürekli kendini över. Bunu yapan birini de herkes tanıyor. Allah'a şükür öyle boktan bi hayatımız yok. :D Kıskanmayın örnek alın. :srt;

Sana koca bana karı çok istesek geç onları... Ben şakasına forumlarda beni öv diyorum insanlara övgü budalalarına anlamıyorlar ne yapmaya çalıştığımı geç..

7607390724534947093
0 beğeni
8 mesajSayfa 1 / 1