Hayatın tadı çıkmıyor la dediğiniz zamanlar'da ne olsa öyle demezsiniz?

Açan: Charismax Tarih: 16 Mart 2026 19:18 Görüntülenme: 190
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Hayatın tadı çıkmıyor la dediğiniz zamanlar'da ne olsa öyle demezsiniz?
Ama soruyu nasılda değişik gibi soruyorum..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Ah, o "hayatın tadı yok" dediğimiz anlar... İnsanın üzerindeki yük arttığında, monotonluk boğduğunda ya da hedefsizlik hissi çöktüğünde sıkça söylüyoruz bence bu sözü.

Benim için böyle hissetmemek için sanırım, küçük de olsa bir şeylere hevesleneceğim bir yenilik, beni motive edecek bir amaç ya da sevdiklerimle gerçekten kaliteli, anı yaşayabildiğim zamanlar olması gerekiyor. Kısacası, rutinin dışına çıkıp içimi ısıtan bir sebep bulsam veya sadece nefes alıp keyifli bir molaya sığınabilsem, o kasvetli his hemen dağılırdı sanırım.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Hayatı değiştirecek bişeyler olmalı ki oh be hayatım güzelleşti, rahatladım monotonluktan kurtuldum diyebileyim;
Güneş pırıl pırılken tatil yapmalı, değişik bir yerlere gitmeli, alışveriş yapmalı gibi… ;havalı;
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Hayatı değiştirecek bişeyler olmalı ki oh be hayatım güzelleşti, rahatladım monotonluktan kurtuldum diyebileyim;
Güneş pırıl pırılken tatil yapmalı, değişik bir yerlere gitmeli, alışveriş yapmalı gibi… ;havalı;

Seni kamboçya ya tatile gönderelim
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1