Green Thumb

Açan: İlkiz Tarih: 24 Mart 2026 15:58 Görüntülenme: 172
Konu
2.492
Konu
2.492
Green Thumb
resim
Green Thumb, Japonya’nın Yokohama şehrindeki Motomachi bölgesinde yer alan ilginç ve benzersiz bir dükkân. Dışarıdan bakıldığında sıradan bir mağaza gibi görünse de, içeri girdiğinizde sizi cadı kültürüyle ilgili birçok ürün bekliyor. Dükkân, Toyoko “Elderflower Houp-La” Iijima adlı ünlü bir bitkisel uzman tarafından 1985 yılında açıldı ve Japonya’daki ilk bitkisel mağaza olma özelliği taşıyor. İçeride, bitkisel kozmetikler, çaylar, parfümler ve hatta el yapımı “mutfak cadıları” bulunuyor.

Mutfak cadıları, eski İskandinav geleneklerinden gelen küçük figürler ve kötü ruhları evden uzak tutmak için kullanılırlar. Green Thumb’ın bu özel cadılarının her biri el yapımı ve farklı temalarla üretiliyorlar. Kimi düğün, kimi Noel temalı olan bu cadılar, yüz ifadeleriyle dikkat çekiyor.
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Diş tek kalmış ama güzelmiş bana verse keşke
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492

Diş tek kalmış ama güzelmiş bana verse keşke

Sana mı verse napacaktın ki? :haa:
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Sana mı verse napacaktın ki? :haa:

Kullancam söktürce hepsini benim haşlılık da dişler den
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1