Taze nane

Açan: Charismax Tarih: 6 Mayıs 2026 19:15 Görüntülenme: 68
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Taze nane
Kurutulmamış yeşil hali ..

Kurusun'dan daha keskin ve tazeliğini hissedersin .. Tek yaprak favorim'dir her yemeğe at .. Yemek için uygun değilse nane tadı gelmez eğer uygun ise nane hafif aroma verir.. Yeşil nane bu konuda bu işe güzel yarıyor ama kurusunu atarsan yemeğe yakışsın yakışmasın kendisini belli eder ..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Ben zaten yeşilliklerin hepsini seviyorum.Nane nereye eklesen yakışıyor her hafta alayından alıyorum akşam önüme alıyorum hepsini ayıtlıyorum yıkamadan hepsinin kavanozu var.Kavanozun dibine kağıt havlu koyup ayıklananlar içine konuyor böyle olunca hiç bozulmuyor.Demeti ile dolapta olsa bile yeşillik çabuk bozuluyor.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Ben zaten yeşilliklerin hepsini seviyorum.Nane nereye eklesen yakışıyor her hafta alayından alıyorum akşam önüme alıyorum hepsini ayıtlıyorum yıkamadan hepsinin kavanozu var.Kavanozun dibine kağıt havlu koyup ayıklananlar içine konuyor böyle olunca hiç bozulmuyor.Demeti ile dolapta olsa bile yeşillik çabuk bozuluyor.

İşte benden olan bir vatandaş
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
3 mesajSayfa 1 / 1