Canlı forum geçişi hakkında

Açan: Charismax Tarih: 14 Mayıs 2026 20:21 Görüntülenme: 349
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.079
rank

Konu
3.079
Canlı forum geçişi hakkında
Yaptığım forumu erken geçirebilirim yapım aşamasında halinde... Çünkü kullanıcı geri dönüşümü lazım.. Alt yapı tamam ama test olayları 1 seneyi buldurur benim o kadar sabrım yok basitin'den ilk versiyonuna geçirip kullanırken düzenleme ekleme kodlamaya devam edebiliriz... Yani her an bir geçiş olabilir kendi alt yapımıza geçebiliriz güzel yada değil' kullanıcı geridönüşümüne göre şekillendirile bilir.. Ben tek başıma anca yetiyorum yapay zeka'da kurtarmıyor fikir dışında kod delisi manyağı oldum.. Rüyalarım da yeni icatlar buluyorum artık.. 4 ay oldu fazla bile oldu bence yeterli.. Yerli tüketim yerli üretim daha ne olsun lan.. Bir eklenti kodlamak bile aylar alırkenn 4 ay'da full forum bitirmişim boru mu...

Sonuç olarak belirli bir zaman yok her an bir şey olabilir.. Muhtemelen geçiş sonrası biraz bakım modun'da bırakacağım iç hafif düzenleme için geçişte sorun var mı diye bakmak için .. Sizler üyeler şifre sıfırlaması alacaksınız zaten şifrenizi girdiğinizde sizden sıfırlama isteyecek aynı şifreyide girebilmeniz için bir dosya atacağım içine şifreyi şifreleyen e posta ile gönder de aktif olacak ama hosting kısmında e posta ne alem de bilmiyorum siz yine anlık sıfırlama seçeneğini seçersiniz zaten nex nex ileri mantığında kullanıcı yönlendirmesi yapacağım ben sisteme... Neyse öyle işte çay içem az ..

Mobil görünümü özel ayarladım mobil görünüm farklı bir yapı pc farklı bir yapı bilinçli olarak şunuda yaptım mobil tarayıcıda masaüstü göster dediğiniz de pc de nasıl ise öyle göreceksiniz yani eski tip vb3 mobil uyumsuzluğu güncel zamana uyarladım... Ama düz mobil uyum sizlerin cihazınıza göre değişir ben sanal bir ortam da cihaz denemesi yaptım bir kaç telefon tabletle de yaptım ekran ölçümüne göre yinede dediğim gibi kullanıcı dönüşüne göre biraz şekillendireceğiz .. Test ortamı yetersiz kalıyor çünkü..

İlk başta default kurulum teması olacak zor bir sistem değil ama alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz için.. Özel temayı ileri zamanda yayına alacağım (default da özel, e forum zaten özel (: ) seçmeli koymayacağım birazdan örnek tema resmi atarım .. Kullanım biraz farklı ama elimden geldiğince tema yapısını xenforo temalarına benzetmeye çalıştım yabancılık çekmeyin diye farklı bir tema denemedim, elimde farklı tema sistemleride var farklı açıdan farklı fonksiyonlu alt yapı en kral forumlar da olan alt yapıdan daha güvenli daha sağlam daha düzenlidir ama görsel uyarlanabilir bir yapıda.. Yani basit görünümün renklendirilmiş kolaylaştırılmış hali .. Yinede acemilik çekeceksiniz ama alışırsınız.. Baktık olmuyor benzer bir sistemin fonksiyonlarını uuyarlarız sıfırdan yaptığım için tamamen kullanıcı odaklı yaptım yani kafama göre, bir çalışma araştırma yok .. Kodları sıraladım omurgayı bastım ne çıkarsa bahtıma diyerek ilerledim bu işinn yapay zekası %60'tır o'da başlangıç alt yapsıdır bir iskelet oluşturmak için gerisi insani el emeğidir.. Full yüzde yüz olsa daha kolay çabuk olurdu ama malesef öyle bir sistem yok benim ulaşabildiğim..

El işi ama 'el'lerin işi değil kendi işimiz bu forum..

Ayrıca özel bir bilgi: Eski veya yeni forum sitelerinin görünümünü alan bir sistemdir.. Vbulletin 3 ? Evet default teması aynı özelliklerle kullanıla'bilir.. Mybb? Evet! Smf? Evet! Xenforo? Evet! İps? Evet! ve diğer bütün sistemleri taklit edebilir hem görünüm hem özellik olarak ...
Bunun birde webmaster forum sürümü vardır ben genel forum sade olanını buraya alacağım.. Sıfır kurulum' başkası ve başkaları için...
Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Hadi hayırlısı olsun, emeklerinin sonucu güzel olsun.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Hayırlı olsun yarim. Millet elinde hazır dosyalarla yıllarca hazır forum açmaya eriniyor sen sıfırdan kodluyorsun hem de 4 ay gibi çok kısa bir sürede helal olsun. Çok emek verdin ve çok güzel oldu bize ait olan her şey güzeldir.
0 beğeni
rank

Konu
3.079
rank

Konu
3.079

Hayırlı olsun yarim. Millet elinde hazır dosyalarla yıllarca hazır forum açmaya eriniyor sen sıfırdan kodluyorsun hem de 4 ay gibi çok kısa bir sürede helal olsun. Çok emek verdin ve çok güzel oldu bize ait olan her şey güzeldir.

Meselem forum değil bizim olsun online bir yayın olsun yazılsın çizilsin giriş yapılsın çıkılsın bu bile büyük bir şey.. Ama ben forum yaptım fdsgsfg Çünkü ben hezerfen miami slopy
İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Meselem forum değil bizim olsun online bir yayın olsun yazılsın çizilsin giriş yapılsın çıkılsın bu bile büyük bir şey.. Ama ben forum yaptım fdsgsfg Çünkü ben hezerfen miami slopy

Sana sen yapamazsın diyecekler gt etmeyi çok severiz jdjdkdkd.

Valla bu zamana kadar yaparım dediğin her şeyi yaptın. Ne övündün ne ego bastın ne de boş teneke gibi ses çıkardın. Sen icat ve icraatlerin adamısın helal sana. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.079
rank

Konu
3.079

Sana sen yapamazsın diyecekler gt etmeyi çok severiz jdjdkdkd.

Valla bu zamana kadar yaparım dediğin her şeyi yaptın. Ne övündün ne ego bastın ne de boş teneke gibi ses çıkardın. Sen icat ve icraatlerin adamısın helal sana. :D

Gösteriş için yapanlar öyle uzun uzun yazar konuşur biz bizim için kendimiz için yapıp arkadaşları ortak ediyoruz sadece benim öyle afilli mafilli güneşli ay'lı şeylerle işim olmaz.. Havlayanlara kemiği her zaman vermişimdir ağızına eline koluna bunu gören görüyor görmeyen gömeyenlerden zaten sdff
İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Gösterişe hiç gerek yok.Biz birlikte mutlu olalım.Dedikodu yok, laf söz getiren götüren yok ohh ne güzel böyle.Eline sağlık @@Charismax ;flower; :kelebek;
0 beğeni
rank

Konu
3.079
rank

Konu
3.079

Gösterişe hiç gerek yok.Biz birlikte mutlu olalım.Dedikodu yok, laf söz getiren götüren yok ohh ne güzel böyle.Eline sağlık @@Charismax ;flower; :kelebek;

İşte böyle ol canımı ye porsiyon porsiyon yunanlılık yapmaya gerek yok durup dururken dimi 🫂
İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Hayırlı olsun bol üyeli bir forum olsun inşallah ;alkış;
0 beğeni
rank

Konu
3.079
rank

Konu
3.079

Hayırlı olsun bol üyeli bir forum olsun inşallah ;alkış;

Teşekkürler... Üyesi çok olanın ziyaretçileri spam, ziyaretçi önemli benim için dışa açıklılık üyelerin bana bir faydası benim onlara bir faydam yok.. ;flower;
İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
rank

Konu
3.079
rank

Konu
3.079
@@Supervisor duyduklarım doğru mu? Sen bir geliştirme hesabı ile bişiler geliştirmişsin? Hepimizin ağızına koyacakmışsın behranı öyle söylüyorlar?
İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

@@Supervisor duyduklarım doğru mu? Sen bir geliştirme hesabı ile bişiler geliştirmişsin? Hepimizin ağızına koyacakmışsın behranı öyle söylüyorlar?

Yaptık bişiler.
0 beğeni
rank

Konu
3.079
rank

Konu
3.079

Yaptık bişiler.

Eyvallah öldürmeden önce sevişseydin son dileğini yerine getirseydin keşke peh
İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
13 mesajSayfa 1 / 1