Artan Forum alt yapı olarak forumtagram'a geçirilmiştir ama! (Lütfen Okuyunuz)

Açan: Charismax Tarih: 22 Mayıs 2026 04:22 Görüntülenme: 384
Sayfalar 1 / 2 23 ileti
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.044
rank

Konu
3.044
Artan Forum alt yapı olarak forumtagram'a geçirilmiştir ama! (Lütfen Okuyunuz)
Mevcut şifreniz ile giriş yapıyor olmanız lazım yapamazsanız Bize ulaş kısmından yazın bildirin https://forumtagram.com/contact.php

Şimdi den hayırlı olsun alt yapı olarak geçtik bir veri kaybı olmayacaktır.. Ama.. Amaaa.. Şöyle bir sorun var sorun sizlik değil benlik bir mesai olduğu için açıklıyorum..
Sıfır kurulum sıkıntısı yok bir alan adına kurulum yaptığımız zaman yani yeniden bir forum kurarsak bir sorun yok, lakin xenforo alt yapısından geçiş yaptığımız için bazı sorunlar var ve eksiklikler var ve çalışan ama yansımayan şuan bazı olaylar var.. 

Mesela ana tema kırmızı değil ana tema xenforo yapısından bazı kod yapısını çekemedi bu kırmızı tema benim geliştirmekte olduğum sıfır benzersiz bir tema olarak özel 2. tema olarak saklanıyordu bunu aktif ettim.. Temaların kullanımları farklı bu biraz daha modern kullanımlı bir tema bu şimdilik görsel olarak çok sıkıntı vermedi diye aktif belkide bu kalır bilmiyorum.. Bir veri kaybı olmayacak ama sık sık site kapatılıp açılacak ayarlar yapılacaktır sıfır kurulum olmadığı için biraz karmaşık kod yapısı ve alt yapı xenforo'dan geçtiği için çevirmesi baya işçilik istiyor.. Artan forum bitti lakin geçiş sistemi bitmeden ben geçirdim bilerek dedim beklemenin bir anlamı yok sıfır kurulumu zaten kusursuz yapıyoruz geçirelim veri kaybımız fazla olmasın açıkken kapatıp açıp hallederiz dedim..

Sizin bana dönüş yapmanıza gerek yok her piksel nokta bana ait olduğu için hataları'da görüyorum eksiklikleride maksat online çatı altında log girişlerini takip ederek bir yol izlemek.. Özellikler den ve kullanımlar dan sonra bahsedicem şimdilik ara yüz böyle kalsın.. Bu bir açıklama değil açılış metni değil gerekli bilgi aktarımıdır..

(Tekrar diyorum her yerden her görüntü ve hatalar dan bilgim var ve olacaktır ayriyetten geridönüş yapmanıza gerek yok şimdilik, açılış metni belki yarın belki aylar sonra yazdığımda görüşelim bu tür konuları, aslii temamız bu değil dediğim gibi bu tema geliştirme aşamasında sayılır)
Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
İt ürür kervan yürür..
Konu
473
Konu
473

Yapıyorsun bu sporu hem de en mikemmelinden. :D Hayırlı olsun hepimize.

rank

Konu
3.044
rank

Konu
3.044
Sayaçlar v.s bağlanacak xenforo geçiş normal kurulum gibi değil bunun test ortamı canlı site olur o da bu şekilde burası.. 

Yani arkadaşlar bir veri kaybı olmayacak siz devam edin ben  halledicem...
İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Hayırlı olsun kendi parolamla girdim güzel görünüyor 
rank

Konu
3.044
rank

Konu
3.044
Hayırlı olsun kendi parolamla girdim güzel görünüyor 

Hosting bana ne dedi biliyor musun?

İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Hosting bana ne dedi biliyor musun?

Bilmiyorum 

0 beğeni
Konu
2.459
Konu
2.459
Çalışıyor ve girebildim hayırlı olsun 
Konu
2.459
Konu
2.459
Evet aynı şifremle girdim 
rank

Konu
3.044
rank

Konu
3.044
Evet aynı şifremle girdim 

Şimdi seni arıyordum dedim bu kız erken girerdi sildik mi ne

İt ürür kervan yürür..
rank

Konu
3.044
rank

Konu
3.044

Bilmiyorum 

Sonra anlatırım ben ölmüşem şincik

İt ürür kervan yürür..
Konu
2
Konu
2
Girdim kendi şifremle bu arada hayırlı olsun 
Konu
2
Konu
2
Eline sağlık güzel duruyor
rank

Konu
3.044
rank

Konu
3.044
Teşekkürler.. 

Arkadaşlar veri kaybı olmayacak siz doğal takılın, site şuan yavaş sebebi var bunun, son hali bu değil, görsel olarak değerlendirmek yanlış olur .. Elbise değiştirmek kolay her sistemi taklit edebiliriz'de 'de'si var alt yapı taşımasını tam oturtayım size teknik özelliklerinden ve sizin izin ayarlarınız dan bahsetcem.. Erken geçirdim aklımda sıfır kurulum vardı ama göç sistemli hazır özelleştirilmiş bir forumu default yapıp görmek istedim neticede yapay zeka destekli yaptım fikir kurgu talimat benden gerisi paketleme yerleştirme yapay zeka dan ancak kusursuz olduğuna yemin ederim ama şuan ispat edemem çünkü hosting ile sıkıntı yaşadım o sırada da göç denemesi yaparken mecbur bir test geçişi düşüncemi kalıcı yaptım.. Normal de site sıfırdan kurulunca böyle değil :)Sitenin bir kaç tür versiyonu var teknik bilgi vermeyeceğim ama şunu bilin 5 liralık hosting de bile performans verir ama gel gör ki xf hosting talebimi yerine getirmedi o konuyuda sonra anlatcam... Özetle olay şu geçiş yapılacaktı ama test geri dönecektim son anda kalıcı olsun kararı verdim planlama ve zamanlama uyuşmadı.. Burda tek sıkıntı benim için canlı yapılan site alt yapısına siz şahit olacaksınız ama teknik bilgi vermem ne güvenlik hakkında ne de alt mimarisi hakkında .. Sahip olduğunuz zaman panelleri kendiniz görürsünüz 😈 Neyse @İlkiz dur bakim etiket gitti mi sana sorunsuz fjdldl
İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
rank

Konu
3.044
rank

Konu
3.044

Ek bilgi vermek gerekirse şunu vereyim xenforo geçişi ile orjinal kurulum aynı değil hatalar var bu görsel ve teknik olarak değil, bunun sebebi göç esnasında hosting kaynaklı .. Şahıs ile alakalı yani teknik falan değil bazı yedeklerimi aktaramadım yedek alamadım eksikleri tahmini geçirip açtım mevzu bu.. Geçişten bir kaç saat sonra yedeklerime kavuştum iş işten geçti gerek yok zaten, illa bir düzenleme olacaktı 1 sene beklemeye gerek var mı siz takılın ben hallederim ...

Online istatistik, ziyaretçi ve istatistikler yanlış.. Ayarlayacam.. Kendime geleyim de..

İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
0
Konu
0

Bilmiyorum 

Ben biliyom ama sana çarismaks anlatır 

0 beğeni
Konu
2.459
Konu
2.459
Bende sorun yok şu an eline sağlık çok emek verdin inkar edilemez💐
0 beğeni
Konu
2.459
Konu
2.459
Eve geçmeden deneyim olmazsa evde uğraşırım demiştim ama sorunsuz girdim, eline sağlık @Charismax 💐
rank

Konu
3.044
rank

Konu
3.044
Eve geçmeden deneyim olmazsa evde uğraşırım demiştim ama sorunsuz girdim, eline sağlık @Charismax 💐

Seveceksiniz ama şimdi değil geçiş sürecini ben böyle tahmin etmemiştim, orjinal de böyle değil tam bitmiş kusursuz .. Demek ki uğraş benimle diyor sorun yok tarla bizim toprak bizim hallederiz 😂

İt ürür kervan yürür..
Sayfalar 1 / 2 23 ileti
23 mesajSayfa 1 / 2