Kullanıcı stil ayarı (yazı font renk sabitleme)

Açan: Charismax Tarih: 29 Mayıs 2026 19:21 Görüntülenme: 129
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Kullanıcı stil ayarı (yazı font renk sabitleme)
Çok açıklanması gereken ayar varda bazılarını yazayım böyle tek tük..

Arkadaşlar editör de stil ayarı var .. Orada font yazı boyutu renk gibi yazma biçimlerinizi sabitleye'bilir kaydet sıfırla gibi ayarları verebilirsiniz.. Resim atmıyorum akıllı insanlarsınız arka plan yazı rengide var ... Yada durun atayım ..

Bilinmeyenleri yazayım yazı rengi ve kalın bold italik biliyorsunuz vurgu rengi forumun yapısından ayrı olarak sizin link üstüne geldiğinizde'ki rengi kişisel olarak size tanımlar.. Onu'da kullanmanıza gerek yok ekstra bir özellik o .. Ayarlamalarınızı yaptıktan sonra yazı arka planı transparan kısmını tıklayın (kullanmak isterseniz de siz bilirsiniz arka fon renk verir) her'şey bittiklten sonra kaydet diyin.. Uygula derseniz o an test için tek seferlik yapar kaydet giriş çıkış yapsanızda sabit kalır bu eskiden vbulletinler de vardı bu biraz daha gelişmiş palet renk seçimli sadece bunu uyarladım zaten editör kodlaması yapay zeka değil bana ait eski bir mantıkla yapıldı toplamasını ai' ile yaptım tabiki entegre etmeyi .. Sonra kullanmazsanız sıfırla dersiniz..

Şuan ayar tutar ama zaman zaman sıfırlana bilir font yükleme falan vardı bizde geçiş olduğu için ayarlar mevcutta var çalışır durumda değil ben arkada siz'den sessiz bazı şeyleri hallediyorum daha önemli bazı kritik yerler var onlar bitsin bunlara geçicem.. Bu temayı default yaptım diğer temayı indirdim site üzerinde patlattım onu, bu tema kullanıcı alışkanlığı nedeni ile benim tarafımdan yapıldı en son kullanıcı xenforo kullanıcısı olduğum için haliyle benzettim, kırmızı rengi sevmem özel olduğu anlaşılsın diye yaptım ama forum zaten benzersiz özel akranı varmış gibi benimkiside delilik.. Neyse öyle işte öptüm bb
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
474
Konu
474
En ufak şeylerde bile farkını koyuyon. :p:
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
En ufak şeylerde bile farkını koyuyon. :p:

Arka fon dediğim olay bu yazı işte örnek arka rengi istediğiniz gibi kayıt edebilirsiniz keçeli kalem mantığı makaleler için çok kullanışlıdır..

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Alıntı: DestinaMesaja git
farkını koyuyon.

Buna cevap vereyim... Buna cevap vermem demek seçip alıntıla mantığının olduğunu söylemek istiyorum demek...

Cevap: Fark diye bir şey kalmadı, fark olması için hazır sistemler üzerinde çalışılması lazım, ben hazır sistemlere isyan ettim kendi sistemi mi kurdum.. Kendi dengi insanlarla fark yaratmak isteyen olursa gelsin sitem için çalışsınlar kodlama falan yapsınla eklenti tema v.s yardımcı olurum ..

Konu
474
Konu
474
Şu benim fontu da kullanabilsem artık ne iyi olur. :T:
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Şu benim fontu da kullanabilsem artık ne iyi olur. :T:

Arabayı aldık da bagaja ne koyacaz o kaldı he :puhaha:Ulan kocaman forum bitmiş dikmişim buraya apartman gibi ufak tefek şeyler burun kıvırarak söyleniyor.. Yok sana font falan james bond olacak

Konu
474
Konu
474

Arabayı aldık da bagaja ne koyacaz o kaldı he :puhaha:Ulan kocaman forum bitmiş dikmişim buraya apartman gibi ufak tefek şeyler burun kıvırarak söyleniyor.. Yok sana font falan james bond olacak

Ben benim ne istediğime bakarım banane. :T:

rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Ben benim ne istediğime bakarım banane. :T:

Eyvallah ruhsar

8 mesajSayfa 1 / 1