Forumtagram bilgilendirme artan forum sistemi geçiş problem çözümleri

Açan: Charismax Tarih: 4 Haziran 2026 09:38 Görüntülenme: 214
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Forumtagram bilgilendirme artan forum sistemi geçiş problem çözümleri
Arkadaşlar site böyle kalmayacak kırmızı olarak ilk tema patladı yani patlatttım onu bunu forumtagram da ana tema yaptım.. Şimdi taşıma olduğu için yönlendirme dosya ve url yapısı var bunu taşıma değil de ilk forumtagram artan forum olarak kurulmuş gibi yapmak için bazı değişimlere gittim.. Bazı yerler çalışır bazı yerler çalışmaz anlık olur güzel olur sonra değişir kötü olur arkada çok işim var benim deniyorum bir şeyler fark ediyorsunuzdur zaten, zaten demiştim geçirdikten sonra devam edeceğim diye..

Yani gören duyan bu mu demesin bu değil :D Çok iş var zaten burası kalıcı bir site o yüzden burasını özel ilgilenme olarak yapıyorum artan forumun kendisi ise ayrı bir konu, 2005 20012 arası olan forum alışkanlıklarımız var bu sistem de ama daha sergileyemedim.. Daha modern olan başka alt yapıların entegresi birleşmesi var mevcutta her şey var temel de ama geçiş olduğu için sistemler birbirini tanımadı şimdi bunları düzeltiyorum bu'da bana artan forumu güncelleme olanağı sağlıyor yanni geçiş problemlerinni burda yaşadım yeni bri geçiş yapacak olursak yada yapan olursa bu tür problem yaşamayacak..

Bizim dünya üzeri benzeri olmayan tek farkımız denenmemiş ama ben yaptım.. İnstaller ile eklentisiz widgetsiz her'şey'in tastamam kurulumla gelmesi, 2006 da ana kart ve ekran kartları vardı 2008 de tam tak çalıştırlar çıkmıştı CD kullanmadan aklıma o mantık gelerekten pratikleştirdim bunu :D

Neyse kediler diyorduk pek sevimliler..

Özetle bir problem yok'da aklınıza bir şey gelmesin diye haberdar olmayanlar için zaten size bildiri atmıştım devam yani yapıma...

Ama ilk başta dediğim gibi hosting kaynaklı problem yaşadık biz yoksa bunlar olmazdı, geriye alıpta yeniden taşıma istemedim böyle daha iyi sorun çıkacak ki onu düzeltecez..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
474
Konu
474
Sen bu siteyi yaptın mı, yaptın. Gerisi önemli değil sen zaten 4 4'lük yapmadan bırakmazsın. Şu an insanların takılacağı şekilde yeterli gerisini halledersin. Emeğine sağlık. :kalp:
Konu
2
Konu
2
İstemezük
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
İstemezük

Ne diyon lan değşik sdfdfs

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Ne diyon lan değşik sdfdfs

İstemezük diyom jksajf

0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

İstemezük diyom jksajf

İstemezük ne anlamadım ki konu ne la

0 beğeni
Konu
2
Konu
2

İstemezük ne anlamadım ki konu ne la

Osmanlı döneminde Yeniçerilerin yeniliklere ve düzenlemelere karşı çıkarak "Biz bunu istemeyiz" anlamına gelen, isyankar nidasıdır. Günümüzde ise her türlü yeniliğe, değişime veya reforma gerekçesiz bir şekilde karşı çıkan tutucu zihniyeti eleştirmek için kullanılan sembolik bir kavramdır.
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Osmanlı döneminde Yeniçerilerin yeniliklere ve düzenlemelere karşı çıkarak "Biz bunu istemeyiz" anlamına gelen, isyankar nidasıdır. Günümüzde ise her türlü yeniliğe, değişime veya reforma gerekçesiz bir şekilde karşı çıkan tutucu zihniyeti eleştirmek için kullanılan sembolik bir kavramdır.

He sen beni gısganıyon yani, tamam anladım o zaman yapılacak devam fdgdfgh

Konu
2
Konu
2

He sen beni gısganıyon yani, tamam anladım o zaman yapılacak devam fdgdfgh

Çok pis gısgandım biliyn mi lşsşdsl
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
@Supervisor biliyom
0 beğeni
11 mesajSayfa 1 / 1