Yani gören duyan bu mu demesin bu değil
Çok iş var zaten burası kalıcı bir site o yüzden burasını özel ilgilenme olarak yapıyorum artan forumun kendisi ise ayrı bir konu, 2005 20012 arası olan forum alışkanlıklarımız var bu sistem de ama daha sergileyemedim.. Daha modern olan başka alt yapıların entegresi birleşmesi var mevcutta her şey var temel de ama geçiş olduğu için sistemler birbirini tanımadı şimdi bunları düzeltiyorum bu'da bana artan forumu güncelleme olanağı sağlıyor yanni geçiş problemlerinni burda yaşadım yeni bri geçiş yapacak olursak yada yapan olursa bu tür problem yaşamayacak..
Çok iş var zaten burası kalıcı bir site o yüzden burasını özel ilgilenme olarak yapıyorum artan forumun kendisi ise ayrı bir konu, 2005 20012 arası olan forum alışkanlıklarımız var bu sistem de ama daha sergileyemedim.. Daha modern olan başka alt yapıların entegresi birleşmesi var mevcutta her şey var temel de ama geçiş olduğu için sistemler birbirini tanımadı şimdi bunları düzeltiyorum bu'da bana artan forumu güncelleme olanağı sağlıyor yanni geçiş problemlerinni burda yaşadım yeni bri geçiş yapacak olursak yada yapan olursa bu tür problem yaşamayacak..Bizim dünya üzeri benzeri olmayan tek farkımız denenmemiş ama ben yaptım.. İnstaller ile eklentisiz widgetsiz her'şey'in tastamam kurulumla gelmesi, 2006 da ana kart ve ekran kartları vardı 2008 de tam tak çalıştırlar çıkmıştı CD kullanmadan aklıma o mantık gelerekten pratikleştirdim bunu 

Neyse kediler diyorduk pek sevimliler..
Özetle bir problem yok'da aklınıza bir şey gelmesin diye haberdar olmayanlar için zaten size bildiri atmıştım devam yani yapıma...
Ama ilk başta dediğim gibi hosting kaynaklı problem yaşadık biz yoksa bunlar olmazdı, geriye alıpta yeniden taşıma istemedim böyle daha iyi sorun çıkacak ki onu düzeltecez..