Site kapalı süreci hakkında

Açan: Charismax Tarih: 11 Haziran 2026 19:13 Görüntülenme: 199
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Site kapalı süreci hakkında
Kimsenin umrunda değil ama tarihe not düşmem gerekiyor kendi forumum'da çünkü iç meselem..
Site xenforo geçişi sırasında sıkıntı yaşamıştı, sıkıntı hosting' kaynaklı olduğunu söylemiştim, şimdi toparladım eski url v.s orjinal artan forum alt yapısına geçirdim...

Yapay zeka destekli yaptığım bu forum alt yapısı, bilgisi benden hocalığı yapay zeka'dan olan forumun bazı kendisine has özellikleri var.. Basit ama ihtiyaçlara göre çok kıymetli.. Kullandığımız bütün geçmiş hosting firmaları sahtekar' verdiğim paralar haram olsun öncelikle..

Satış gereği php sürümleri ve bazı özellikleri panellerin'de bulundurup size çalışıyor algısı yapmaları dışında iletişimleri'de kötüydü aldıkları paraları'da haketmiyorlardı, eminim şuan siz çevre forumların da bulunduğu hostingler sahtekar ama siz siteniz aktif çalışıyor diye bu konuya değinmeyi tercih etmiyorsunuz ama ben ettim..

Görüntü de 8+ php olduğunu söyleyen bir çok hosting firması maskelemiş şekilde eski 7 php sürümünü kullanıyor benim bu yaptığım forum gerçek temel ayarlı olduğu için o tür maskelemeli destekli modülleri çalıştırmaz.. Her neyse bu benim kendi konum sonuç olarak yeni hosting firmasına taşındık devlet kanallı trt çocuk kanalı anlamayanlara @Supervisor sana değil la bu zaten böyle yazacaktım anlamasınlar diye .. Neyse geçiş oldu alt yapı'da bazı yerler kaldı tamamlanacak onu her dakika her saat zaten yapıyorum.. Diğer tema görsel gibi işler sorun değil basit, bir kaç daha kullanımı kolaylaştıran şeyler yapıp olayı bitireceğim 4 ay'da bittti tam bitmeden geçiş yaptım daha ne olsun ..

Bir kaç arkadaş ve analiz sonucu xenforo' ya benzetilmiş sistemi çözümleyemiyorlar hayır xenforo değil alt yapı artan forum charismax markası ile klasörleştirilmiş bütün kodlar arifim tarifim şeklinde hazırlanmış ihtiyaçlara göre tasarlanmış alt yapıdır .. Sıfır bir kod mantığı ile yapıldı.. Ben tek başıma olduğum için kullandığım bildiğim sitelerin kullanımlarını ve özelliklerini koydum, ayrıca bilinmeyen bir kaç rahat konfor sağlayacak özellikte koydum, ama ben tek bir insan olduğum için unutmuş olabilirim sonradan ekliyorum.. Hala bitmedi her dakika her saniye her bilmem ne zamanlamasında çalışıyorum üzerinde birde bu artan forum'dan ziyade forumtagram olduğu için burada eklemeler yapıp göç sonrası güçlendirme olarak intall paketine ekleyeceğim yani pilot site aslında burası oldu, iyide oldu..

Bu işler bitsin bir tane'de vbulletin destek, xenforo destek, mybb destek, smf destek, ips destek ve diğerleri için özel siteler yapıp tam destek siteleri ihtaçlarına uygun forumlar da yapmayı düşünüyorum.. Destek vereceklerin yerli bir yazılımı olur oraya'da bir imza atarız.. Yapamaz edemezler diyenler bir siktirsin gitsin yaptım bak yaptığım yerden de yazdım çöp tenekeleri hep ses çıkarıyor ama unutuluyor sonra, unutsunlar onlar'da mal zaten ..

Ha birde aklıma gelmişken @İlkiz Yemek borcun vardı onu unutmadım bilgin olsunn.. Bb
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
474
Konu
474
Yaparım dediyse yapar boş konuşmaz. Hem de en kısa zamanda yapar. Bilgine, emeğine sağlık. :kalp:
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Ne dedim de yapmadım sus kuru sıkı seni, seni saraylar da yaşatmayacam sana saray alacak bir üstünlük sağlayacam :tesbih:

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
2
Konu
2
Halal olsun dayıoğlu
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Halal olsun dayıoğlu

Seni yerim gamzelim güzelim beli aşşağıda kıçı yukarıda kulağı omzunda aşkım benim :kalp:
Konu
2
Konu
2

Seni yerim gamzelim güzelim beli aşşağıda kıçı yukarıda kulağı omzunda aşkım benim :kalp:

Sksnnddb git lan manyak herif

0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Sksnnddb git lan manyak herif

Yerim

7 mesajSayfa 1 / 1