Leopar desen nasıl kullanılır?

Açan: İlkiz Tarih: 14 Haziran 2026 18:35 Görüntülenme: 101
Konu
2.381
Konu
2.381
Leopar desen nasıl kullanılır?

Leopar desenlerin özellikle kış mevsiminde kullanılan kalın kumaştaki tüylü çantalarda kullanımını biz oldukça beğeniyoruz. Üstelik leopar desenin en risksiz kullanımlarından biri olduğu için birçok kombine eşlik edebilir. Benzer tonlardaki trençkotlarla ve kombinlerle tercih edebilirsiniz.

Leopar desen genel olarak spora yakın giyim tarzında pek fazla tercih edilir bir desen değil. Fakat bu deseni klasik kombinlemeyi sevmeyenler için aslında spor kombinlere dahil edilmesi bir o kadar kolay. Altına giyeceğiniz siyah bir ayakkabı ile birlikte içerisindeki bir renkte (genelde siyah) devam ettireceğiniz kombininizle kolay görünümler yaratabilirsiniz.

Leopar desenin en havalı ve çekici görünümü kuşkusuz ip askılı elbiseler. Özel bir günde iddialı görünmek istediğiniz zaman bu tarz elbiselere şans vererek tüm gözleri üstünüzde toplayabilirsiniz. Üstüne alacağınız deri ceket ve siyah topuklu ayakkabılarla görünümünüzü hızlıca tamamlayabilirsiniz.

Leopar desenin en kolay kullanımlarından bir diğeri de bluz şeklinde kullanılması. Özellikle iş yerinde tercih edeceğiniz kumaş pantolonlarla leopar desenini bluz olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Gömlek ya da bluzda yer alan desene benzer tonlarda pantolonlar seçerek işinizi kolaylaştırıp riski azaltabilirsiniz.

Leopar desenli kemerler klasik parçalardan biri. Özellikle siyah ve krem renkteki pantolonlarla çok yakıştırıyoruz biz. Bunun yanında havanın durumuna göre krep kumaş şortlara eşlik ederek daha zarif bir detay elde etmeyi başarabilirsiniz.

0 beğeni
Konu
2.944
Konu
2.944
Bunlar çok demode artık kuıllanan varsada klasik kadın falandır ..
Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
2.381
Konu
2.381
Bunlar çok demode artık kuıllanan varsada klasik kadın falandır ..

Ne demodesi beee allahım yarabbim:cool: helede pantolonları ve bikinileri ve mayoları vitrinleri süslüyor.

0 beğeni
Konu
2.944
Konu
2.944

Ne demodesi beee allahım yarabbim:cool: helede pantolonları ve bikinileri ve mayoları vitrinleri süslüyor.

Sende var kesin fjdldl

İt ürür kervan yürür..
Konu
2.381
Konu
2.381

Sende var kesin fjdldl

Bir tane tişörtüm var evet çok fazla beğendiğimi söyleyemem bak bunu söylüyorum.Lakin gerçekten çok gündemde.

0 beğeni
Konu
2.944
Konu
2.944

Bir tane tişörtüm var evet çok fazla beğendiğimi söyleyemem bak bunu söylüyorum.Lakin gerçekten çok gündemde.

Benim aklıma panter emel geliyor ya sadfdsf

İt ürür kervan yürür..
Konu
2.381
Konu
2.381

Benim aklıma panter emel geliyor ya sadfdsf

Aaaa evet yok ya yorumlamayım doğru diyorsun onu hatırlayınca ama gerçekten gözde bu desenler giyip giymemek zevk meselesi.Dedim ya bir tane tişörtüm var çokta hoşlanmam böyle desenli şeylerden.

Konu
2.944
Konu
2.944
@İlkiz giy çık dışarı seninle bir eylem yapalım.. Biz emellerin panter olduğu dönemler den geldik.. Sevimli dostlarımız bu dünya nın güvencesi teminatı, sloganları atalım.. Hadi hazırlan bekliyorum dhfdg
İt ürür kervan yürür..
Konu
2.381
Konu
2.381
@İlkiz giy çık dışarı seninle bir eylem yapalım.. Biz emellerin panter olduğu dönemler den geldik.. Sevimli dostlarımız bu dünya nın güvencesi teminatı, sloganları atalım.. Hadi hazırlan bekliyorum dhfdg

Son zamanlarda eylem yapmak akıllıca değil, şeyde olmaya niyetim yok.Allah korusun.😉

Konu
2.944
Konu
2.944

Son zamanlarda eylem yapmak akıllıca değil, şeyde olmaya niyetim yok.Allah korusun.😉

O zaman yeni eylem geliştirelim iktidar tarafını destekleyen, bak valla iyi prim kasarız ha sdfsdf Aman neyse bi çay içem

İt ürür kervan yürür..
10 mesajSayfa 1 / 1