Eş ölünce tarafların ileri yaşantıları nasıl

Açan: Charismax Tarih: 15 Haziran 2026 10:18 Görüntülenme: 101
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.081
rank

Konu
3.081
Eş ölünce tarafların ileri yaşantıları nasıl
Ben buna katılmıyorum siz?

Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Ben katılıyorum bu günlerde zıt düşünüyoruz. İnan ki çoğunluk diyorum bak böyle aynen.Ben gördüğüm çoğunluğa dayanarak söylüyorum.
0 beğeni
rank

Konu
3.081
rank

Konu
3.081

Erkekler tek yapamaz evlenir ama mantık evlilikleri öyle olur genelde, ben direkt ölürüm belki ayrılmaa boşanma harici ölüm başka bir duygu diye düşünüyorum ben

İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492

Erkekler tek yapamaz evlenir ama mantık evlilikleri öyle olur genelde, ben direkt ölürüm belki ayrılmaa boşanma harici ölüm başka bir duygu diye düşünüyorum ben

Yani bu demekki doğrudur.Erkek yalnız yapamaz sığınılan tek nokta.Kadın ölünce mezarlıktan hemen gelince kimi alsam diye konuşan erkekler var.

Yaa bak işte yine aklıma geldi biz çocuktuk o zamanlar mahallede bir Arif amcamız vardı.Kaç kere evlendiydi bilmiyorum yaşlı idi.Ben sonuncuyu hatırlıyorum eşi öldü Fadime teyze.

Arif amca ertesi gün esnaflara, sonra anneme sormuştu bana uygun tanıdık biri varmı diye.🤭

Sonra evlendi gerçekten yine çok uzun sürmedi bu sefer kendi vefat etmişti.Allah rahmet eylesin severdik iyi insanlardı.

rank

Konu
3.081
rank

Konu
3.081

Yani bu demekki doğrudur.Erkek yalnız yapamaz sığınılan tek nokta.Kadın ölünce mezarlıktan hemen gelince kimi alsam diye konuşan erkekler var.

Yaa bak işte yine aklıma geldi biz çocuktuk o zamanlar mahallede bir Arif amcamız vardı.Kaç kere evlendiydi bilmiyorum yaşlı idi.Ben sonuncuyu hatırlıyorum eşi öldü Fadime teyze.

Arif amca ertesi gün esnaflara, sonra anneme sormuştu bana uygun tanıdık biri varmı diye.🤭

Sonra evlendi gerçekten yine çok uzun sürmedi bu sefer kendi vefat etmişti.Allah rahmet eylesin severdik iyi insanlardı.

Var var da kadınlar da yok mu sanki :D

İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492

Var var da kadınlar da yok mu sanki :D

Var tabikide ama inan erkekler kadar değildir. Ben tanıdıklarıma bakarak dedim çünkü çoğunlukta.

rank

Konu
3.081
rank

Konu
3.081

Var tabikide ama inan erkekler kadar değildir. Ben tanıdıklarıma bakarak dedim çünkü çoğunlukta.

Ama bu kötü bir şey değil.. Varsa vardır yani insanoğlu tek başına yapamaz, belli bir zaman sıkılır yine o çiftliği arar.. Çok'da yabancı bir şey gibi bakmamak lazım.. Allah bilir kimin sonu ne olacak ne olmayacak ..

İt ürür kervan yürür..
Konu
474
Konu
474
Bazı kadınlar, eşini gerçekten çok sevdiği için tekrar evlenmiyor. Eğer çok kötü bir eşle evlenip çok çektiyse, bu kez de “Bir daha evlenip erkek kahrı mı çekecem?” diye düşündüklerinden evlenmiyor. :D

Kısacası, her açıdan bakınca çoğu kadın bir daha evlenmiyor. :D

Ben asla evlenmem. Başka bir adamı hayatıma alıp, onunla yaşamayı düşünemem bile.
Konu
2.492
Konu
2.492
Kötü bişey değil tabiki ama olanı söyledik.
0 beğeni
9 mesajSayfa 1 / 1