Şimdi bomba şu, vbulletin forumu olanlar için artan foruma geçmek isteyenleri geçirebilirim hiç bir veri kaybı olmadan ve vbulletin görseli bozulmadan ama telif lisans meselesine bazı değişimleriniz olabilir..
Xenforo da aynı şekilde
İps, smf, mybb de aynı şekilde ve diğer alt yapılar da aynı şekilde...
Tanıdıklara 100 bin tl, tanımadıklara bedava bu geçişi yapıyorum.. tek sefer ömür boyu ve developer gerektirmeden kendi işinizi kendiniz yapacaksınız...
Şunu belirtmek isterim bu forum yapay zeka desteklidir ama full yapay zekanın yaptığı bir forum değildir.. Artan forum için tek kuruş para harcanmamıştır.. Free sürüm yapay zeka araştırması ile bu site ayağa kalkmıştır.. Ha ahmet bey ha mehmet bey yapmış' ha bizim robot abimiz sorularımıza cevap vermiş.. Yapmaya kalkmayın kafayı sıyırırsınız alt yapınızın olması bilginizin olması lazım yoksa 24 saatte hack yiyen bir site yapar sonra üzülürsünüz..
Sana da 100 bin ... Diğer agalarıma gerçekten beleş .. Hatta kampanya daha da geliştirilmeden elinizi çabuk tutun sonra beleşlik' de biter ha.. Süre 6 ay ..
Burada teknik tabir kullanmıyorum billurlama yazdım ama teknik başlarsak para da konuşuruz teşekkürler... Benim bilgilerim ucuz değildir ama espirilisi bedavadır...
bb

Öyle bir azmi var ki ohooo.