Arkadaşlarımın gerizekalı oluşuna dayanamıyorum ama savununca ben kötü oluyorumlu bir paylaşım

Açan: Charismax Tarih: 17 Haziran 2026 23:32 Görüntülenme: 127
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Arkadaşlarımın gerizekalı oluşuna dayanamıyorum ama savununca ben kötü oluyorumlu bir paylaşım
Bu genel forumlar da bir tane adam var tamam mı birde onun benzeri iki üç tane daha var'da onlar uğramıyor kanka ayağına.. Bir site konusu açıyor forum'da sonra diyor ki umarım reklama girmez falan hayvanlar balıklar çadırlar falan filan fistan işte zeka dümenlemesi yapıyor... Garibim arkadaşlarım da ya saf yada kurnazlığa yatıyor üyedir kaçmasın diye uzaktan iki selam kelamlaşmış ya ona istinaden işte... Sonra destek mestek oluyorlar yorum falan reklam olmaz can dostlarımız minik dostlarımız onlar işte kampçılar bisikletçiler falan diye.. Ben bunları uyarıyorumdur yani ben gibiler bak bu adamın niyeti o değil salak yerine koyuyor sizi falan yok aman bişi olmaz diyorlar.. Genel de dikkat edin buu tür paylaşımlar yapanlar bir kaç ay geçmeden forumları satarlar satılık forum var diye...

Yani senin enayilik destek oluyorumludur ama enayisindir alex yok ama o rank gücünü trafik backlink olarak satışta kullanıyorlar.. Açıktan söylemiyoruz diye anlamıyor falan sanıyolar benide ben ne dediysem o doğrudur yanlışım kolay kolay olmaz senelerce tanıyan uzaktan yakında dost düşmanlarım var beni bilir... Yani yapmayın bakın 3 forum şimdi satışta.. Siz destek falan değil ticari kar' payı vermiş oldunuz.. Amaan banane diyin tabi site sizi mekan sizin (kan sizin damar sizin) ama iyi niyet uyarılarımıda görmezlikten gelmeyin insan hakkımı verir aq
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Birde öyle adamları hiç sevmem ben.. Abi kardeş muhabbetine sohbet çevirirler çakallık piçliği şirinlik olur gösterir.. Haz etmem ben o tipler den o yüzden genelde bozarım.. Ama anlaşılır ama anlaşılmaz orasını bilemem.. Bak mesela ben başkaları adına sinir oldum.. Umrum da olması mı lazım? Hayır ama üzülüyorum aga dostum yada düşmanım benden başkası enayi yerine koyunca olmuyor böyle şeyler.. Yazık günah la

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
2.492
Konu
2.492
Ne muhabbete yapılıyorsa, ne yapmak istediklerini karşısındaki anlıyor.Bazen insan kendini salağa yatmışım gibi hisseder ama öyle değil bozmak istemediğinden ses çıkarmaz.Oyunu bozmak ta işe yaramıyor ki, yine yapar yine yapar.Dokunma pisliğinde yuvarlansın.
Konu
474
Konu
474
Bizim gibi zekisi yok teşekkürler. Ha bir de ne dersek çıkar. Bb
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Bizim gibi zekisi yok teşekkürler. Ha bir de ne dersek çıkar. Bb

Çıkmaz' direkt olur

0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Çıkmaz' direkt olur

Oluyor. Mesela şey de var biriyle biz konuşuyorsak sonunda onun kime gideceğini kiminle yakın olacağınıda başta birbimize diyoruz ya tabii karşı tarafın haberi olmayınca salak falan sanıyor. Hatta gitmesi ya da gelmesi için teşvik eden de ben oluyorum. Benim yaptırdığım bir şey oluyor sonunda ama bilinmediği için hava gazı salıyorlar durmadan zaaaaa. :D İşte ben karaktersizlerin karakterlerini böyle çıkarırım ortaya en başta bilirim sonda kendim atarım onları içine bir nebze yanılmak için ama yok hep karaktersizler denk geliyor. :D Görev başarılı. Herkes sonunda kendi dengiyle beraber oluyor. :bro:

rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Oluyor. Mesela şey de var biriyle biz konuşuyorsak sonunda onun kime gideceğini kiminle yakın olacağınıda başta birbimize diyoruz ya tabii karşı tarafın haberi olmayınca salak falan sanıyor. Hatta gitmesi ya da gelmesi için teşvik eden de ben oluyorum. Benim yaptırdığım bir şey oluyor sonunda ama bilinmediği için hava gazı salıyorlar durmadan zaaaaa. :D İşte ben karaktersizlerin karakterlerini böyle çıkarırım ortaya en başta bilirim sonda kendim atarım onları içine bir nebze yanılmak için ama yok hep karaktersizler denk geliyor. :D Görev başarılı. Herkes sonunda kendi dengiyle beraber oluyor. :bro:

Lütfen hatrım varsa yazma böyle şeyler oralı olma.. Söz mü?

7 mesajSayfa 1 / 1