Süper Zekâ İnsanlar

Açan: Destina Tarih: 27 Haziran 2026 10:15 Görüntülenme: 61
Konu
474
Konu
474
Süper Zekâ İnsanlar
Genel olarak üstün zekalı veya dahi olarak nitelendirilen, standart IQ testlerinde 130 ve üzeri puan alan, akranlarına göre olağanüstü bilişsel kapasiteye, problem çözme ve öğrenme becerisine sahip insanları ifade eder.
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Genel olarak üstün zekalı veya dahi olarak nitelendirilen, standart IQ testlerinde 130 ve üzeri puan alan, akranlarına göre olağanüstü bilişsel kapasiteye, problem çözme ve öğrenme becerisine sahip insanları ifade eder.

Benim zamanım da böyle ölçülmemiş ama elle kolla gözle birde hortumlu bir makine ile .. Ben soruyorum araştırıyorum hala tam bulamadım yaygını nedir diye .. Demek ki ankaralı teyzem italya dan falan getittirmiş e malum ölecektik dıdkdk

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
474
Konu
474
Biz zaten süper zekayız salağa yat boşver. :haha:
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Biz zaten süper zekayız salağa yat boşver. :haha:

Salakların giremeyeceği ortam yoktur.. Yatanların da girip çıkamayacağı dimi, salak girdiği yerde mahsur kalır

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
4 mesajSayfa 1 / 1