İmzalı sanatçı eşyaları, eşyalara atılan imzalar (karalama)

Açan: Charismax Tarih: 27 Haziran 2026 22:37 Görüntülenme: 37
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
İmzalı sanatçı eşyaları, eşyalara atılan imzalar (karalama)

Hiç kendi öz imzasını atan var mı acaba.. Birde bu imza işi garip bazılarının adı soy adı bazıları rast gele karalama.. Ama orjinali ad soyad yazmaktır o da el yazısı ile yani insanın kendi adını soy adını kendi elleriyle kendisine has yazabilir..

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Hiç isimle falan alakası yok kendime has şekilli bir imza uydurmuşum öyle gidiyor kdjdkd.
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Hiç isimle falan alakası yok kendime has şekilli bir imza uydurmuşum öyle gidiyor kdjdkd.

Benim imza ile hiç aram yoktu annemin imzasını kullanıyordum hem kolay hem görüntüsü güzel diye sonra dediler senin soy adın böyle değil ki.. Ondan sonra babamın imzasını kullanmaya başladım otomatikmen onu taklit etmesem de soyadı olarak aynı hemenn hemen ama sevmiyorum.. Yakın zamanda imza değişim başvurusu yapıcam zaten benim imzam divitucu imzası orjinalin de elime öyle rahat geliyor mevcut imzam zoraki o da her yerde var diye..

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
2.492
Konu
2.492
İnsanın kendine has bir çizdiği şekil bu ad soyadı yazmaya gerek yok
4 mesajSayfa 1 / 1