Konu başlıkların da laf sokuyorsun ayıp

Açan: Charismax Tarih: 27 Haziran 2026 23:21 Görüntülenme: 165
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Konu başlıkların da laf sokuyorsun ayıp

Gireni göster ıspatla sana kendi konum'dan yer açacağım... Benim sunduğum ayakkabı modeli sizlere uyuyorsa benlik bir konu yok burada .. Dünyam bu forumlar çevresinde değil.. Mücadele ettiğim duruşumun karşılığı olan reel alem sanal alem sabittir benim.. İsyanım varsa isyanım olan şey hep aynıdır bu sizde sende varsa benlik bir durum değil, yukarı, aşşağı, sağ, sol nereden girersen gir samimiyet ortamına bu bende değişmez .. Bu zamana kadar tanıyamadıysan bu zamandan sonrada tanımaya çalışma zaten sana gelmem ben..

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
474
Konu
474
O değil de, cidden hayatı sanaldan ibaret olanlar yıllardır kullandığımız "Bizim hayatımız sanaldan ibaret değil." lafını sürekli kullanıyor. Öfff. Yıllardır görmediğimiz cümleleri, biz kullandıktan sonra kullanmaları. İnsanların idolü olup ne çok şey öğretmişiz; sayemizde yeni kelimeler öğrenip cümlelerimize kadar taklitçi olmuşlar. Muazzam! Gerçekten gördükçe onore oluyorum. :haha:

Hayatları boyunca başkalarının gölgesinde yaşayıp birer taklitçi olarak kalacaklar. İçlerinde nasıl bir eziklik, düşüncelerinde nasıl bir hasetlik var. Ben düşününce bile içim daraldı ama onlar bu hastalıklarıyla bir ömür yaşayacaklar. Korkunç la. :wuh:
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Sorun beni benimle karşılamaları insan kopyaladığı insana kopya ile cevap vermez en sinir olduğum şey bu benim.. Lan ağızına emziği ben tıkmışım bana o emzikle ne gösteriş yapıyorsun sensinli olaylar ..

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
474
Konu
474
Salakların giremeyeceği ortam yoktur.. Yatanların da girip çıkamayacağı dimi, salak girdiği yerde mahsur kalır.

Diğer konu da böyle demiştin. İşte bütün mesele bu. Ortamda toplananlar öyle olunca yedirmesi de kolay oluyor. Şey yap cümlelerin altına imzanı falan at işte kdjdjdkd.
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Salakların giremeyeceği ortam yoktur.. Yatanların da girip çıkamayacağı dimi, salak girdiği yerde mahsur kalır.

Diğer konu da böyle demiştin. İşte bütün mesele bu. Ortamda toplananlar öyle olunca yedirmesi de kolay oluyor. Şey yap cümlelerin altına imzanı falan at işte kdjdjdkd.

Alıntı:
CharismaxMesaja git

Sorun beni benimle karşılamaları insan kopyaladığğı insana kopya ile cevap vermez en sinir olduğum şey bu benim.. Lan ağızına emziği ben tıkmışım bana o emzikle ne gösteriş yapıyorsun sensinli olaylar ..

Çocuklar kendi aralarında yarışıyor artık biz emekli olduk juri gibi bakalım kim kimin üstüne kim kimin altına yatıyor izlemek düşer.. Yorum yok ama sonuç şu olacak herkes birbirine düşecek iddaya giren varsa 20 tl ye girerim ..

5 mesajSayfa 1 / 1