Senin ki mi daha büyük benim ki mi daha büyük olayları

Açan: Charismax Tarih: 28 Haziran 2026 04:01 Görüntülenme: 42
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Senin ki mi daha büyük benim ki mi daha büyük olayları
Valla kanka inan benim ki daha büyük benim kalbim evreni alır içine senin kalbin çevren kadar yer alır içine - Benim bubam senin babanı döver çünkü sende ki baba bende ki buba ..
Hiç sevmediğim diyalog ama hep yaşamak zorunda kaldığım diyalog' diyalog demişken dialog tüplü tv'lerin iç ekranında öyle yazıyor biliyonuz mu?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Öyle bir dilimiz var ki nereye çeksen oraya gidiyor kdjdjdjdjd.

Çocukken arkadaşlar arasında alınan bir şey olduğunda gel karşılaştıralım diyip bu cümleyi kullanırdık hatırlıyorum. :D
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Öyle bir dilimiz var ki nereye çeksen oraya gidiyor kdjdjdjdjd.

Çocukken arkadaşlar arasında alınan bir şey olduğunda gel karşılaştıralım diyip bu cümleyi kullanırdık hatırlıyorum. :D

Deseydin ya benimkisi kol gibi diye.. Bak senin kisi minicik turşuluk salata gibi alll kol gibi deseydin böreğim dwhfjhsdjfhg Türkçe katli yapan biri olarak güzel örnekler veriyorum ama eğittiğim öğretmenlerin haddi hesabı yok hepsinin hocasıyım jfdshgjkhsfdg

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
3 mesajSayfa 1 / 1