İlginç huylarınız var mı?

Açan: Charismax Tarih: 10 Temmuz 2026 18:25 Görüntülenme: 55
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
İlginç huylarınız var mı?

Ağlıyor dedi ya harbi böyleleri de var .. Ben aç kalırım yemem onu dert etmem be :D
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Düşündüm de ilginç olabilecek bir huyum yok :rix:
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Ben hiç sevmem ya.. Ben mal varlıkları konusunuda sevmem bir kaç evim vardır arabam vardır çöpüm vardır üstüme almam ben.. Ufaklıktan beri öyleyim ben.. Çevre akraba'dan birileri üzerine yaparım.. Çünkü bende sistem karşıtlığı var.. 11 milyonluk villam var ise 1000 tl'lik icra borcum vardır anlatabildim mi? Yani benim garip şeylerim var böyle.. Bende az değilim ama en azından bu konuda ki profile uyacak ve diğer başka konulara konu olacak biz izlenim vermiyorum :haha:

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Ben hiç sevmem ya.. Ben mal varlıkları konusunuda sevmem bir kaç evim vardır arabam vardır çöpüm vardır üstüme almam ben.. Ufaklıktan beri öyleyim ben.. Çevre akraba'dan birileri üzerine yaparım.. Çünkü bende sistem karşıtlığı var.. 11 milyonluk villam var ise 1000 tl'lik icra borcum vardır anlatabildim mi? Yani benim garip şeylerim var böyle.. Bende az değilim ama en azından bu konuda ki profile uyacak ve diğer başka konulara konu olacak biz izlenim vermiyorum :haha:

@İlkiz sen yorum yapınca bu konu sandım https://forumtagram.com/konu/6802-yaptiginiz-isi-duyurma-cabasinda-olan-insanlardan-misiniz?page=1#post-34399 bende bu konu altına yorum yaptım ona göre not ver ha hocam..

Konu
2.492
Konu
2.492
Sen çok akıllısın önlemini iyi alıyorsun.Çevre akrabadan birinin üstüne yapıyorsun da yaa sana bir oyun oynarsa bunu da düşündün mü?
Çok malım olmuş borç içindeysem olmaz ya ben borçtan korkan biriyim.
Bütçemi iyi ayarlıyorum.

Teyzemde aynı senin yaptığını yapmıştı Antalya’daki evini annemin üzerine yapmıştı.Sonra annem vefat etti iki sene sonra teyzem vefat etti hiç evlenmemişti ev bize kaldı lakin teyze çocukları bizi didik didik etti valla en iyisiyle bile kötü olduk.Geçen sene kardeşimle Antalya’da bayağı uğraştık o kadar masraf ettik evi sattık lanet olsun alın yen ve doyun dedik sesleri kesildi.
Yani diyeceğim yaptığın işi duyunca bu durumu anlatmak istedim.İnsanın başına herşey geliyor malın varsa sende olmalı.
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Sen çok akıllısın önlemini iyi alıyorsun.Çevre akrabadan birinin üstüne yapıyorsun da yaa sana bir oyun oynarsa bunu da düşündün mü?
Çok malım olmuş borç içindeysem olmaz ya ben borçtan korkan biriyim.
Bütçemi iyi ayarlıyorum.

Teyzemde aynı senin yaptığını yapmıştı Antalya’daki evini annemin üzerine yapmıştı.Sonra annem vefat etti iki sene sonra teyzem vefat etti hiç evlenmemişti ev bize kaldı lakin teyze çocukları bizi didik didik etti valla en iyisiyle bile kötü olduk.Geçen sene kardeşimle Antalya’da bayağı uğraştık o kadar masraf ettik evi sattık lanet olsun alın yen ve doyun dedik sesleri kesildi.
Yani diyeceğim yaptığın işi duyunca bu durumu anlatmak istedim.İnsanın başına herşey geliyor malın varsa sende olmalı.

Alıntı:
CharismaxMesaja git

Senin anlattığın da bir ibret tecrübe ama ben mal peşinde koşan biri değilim ki allah veriyor ben kazanmak için uğraşmıyorum ben karnımı doyurmak için çalışırkan mal mülk oluyorsa oluyordur bu biraz inanç ve güven meselesi dünya malı kıymeti yok ki bende.. Ben buralar da borç isterken 3 5 o benim için gerçekten 3 5 ama o an sıkıntı çekerken benim malım mülküm vardı zaten yani bunlar insanın kendi şeyleri duyurmalık değil.. akrabaya değil falanca kişiye yapar geçerim ben alsın ama alamaz çünkü o kişiyi ben seçtim diyelim ki aldı ben geri alamayacağım bişi yapmam inat edersem .. Yani haklısın ama ben marjinal kararlı birisiyim hiç belli olmaz yani benim işim çünkü varoş değilim varoşluk seviyorum eski istanbul sokak kültürü var bende bu yadırganıyor ama buralar da yadırganıyor benim çevremde böyle ... Mesela ilkiz sana şarap gönderirim yemek gönderirim bakarsın çok pahalı yada ucuz bişi gönderirim keyfi ama o an 20 tl ye ihtiyaç duymuşumdur yani nasıl desem ben gerçekten kafama göre bir insanım.. Yakından tanıyan samimi olanlarım bunu forumlarda da anlaması lazım ama anlamamışlar sanırım.. Neslihan da öyle benim gibi ama biraz farklı matematik tutucu o sadece tencere kapağız işte :dans:

6 mesajSayfa 1 / 1