Yaptığınız işi duyurma çabasında olan insanlardan mısınız?

Açan: Charismax Tarih: 10 Temmuz 2026 18:35 Görüntülenme: 81
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Yaptığınız işi duyurma çabasında olan insanlardan mısınız?
Bizim bir kayserili vardı tipik olarak örnek vereyim.. Yerden bir toz parçası alsa onu aldım bakın gördünüz mü? Gibi bir operasyon haline getirip kendisinin alkışlanmasını isterdi.. Vay be ustam nasıl aldın ama helal be bak bak falan şeklinde..

Bu kayseriliyi kovmuştum aksaraya kalmaya geliyordu ben ilk buraya geldiğim'de onunla aynı gün çorap fabrikasıyla buluşup tanışmıştım.. Sonra baya sağ solu aramış intikam için milleti doldurmuştu bana karşı'da millet ne mal olduğunu biliyordu.. İş bilmez biliyor gibi yapardı..

Sizin de böyle huylarınız var mı? Ben özellikle 50 yaş üstü insanlar da daha çok görüyorum bunu' ben yaptım ben aldım bak şurdan aldım falanlı şeyleri..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Alıntı: Charismax

Ben hiç sevmem ya.. Ben mal varlıkları konusunuda sevmem bir kaç evim vardır arabam vardır çöpüm vardır üstüme almam ben.. Ufaklıktan beri öyleyim ben.. Çevre akraba'dan birileri üzerine yaparım.. Çünkü bende sistem karşıtlığı var.. 11 milyonluk villam var ise 1000 tl'lik icra borcum vardır anlatabildim mi? Yani benim garip şeylerim var böyle.. Bende az değilim ama en azından bu konuda ki profile uyacak ve diğer başka konulara konu olacak biz izlenim vermiyorum :haha:

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.494
Konu
2.494
Yokkkk sinir olurum varya.Kardeşimin bir arkadaşı var yürümek için bize takılıyor.Bu dediklerinin hepsi var kadında eşinden de ayrılmış biraz onun etkiside var gibi.Çenesine vurmuş herşeyi dinliyorum diye koluma da yapışıyor allahhhh bana geliyor gelenler.
Buna herşeyiyle övünmek denir ya sıkıntılı durumlar.
Kardeşime diyorum ki bu benim arkadaşım değil senin al yanına çenesinden yıldım dinlemek istemiyorum.Gülüyor valla sen iyi dinliyorsun olsun seni çok sevdi dinle diyor.
Kadın iğne alsa onu bile anlatıyor.Yanlış desem anlattığı bişeye yok illa doğrusu onun dediği aman amannn :hih:
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Yokkkk sinir olurum varya.Kardeşimin bir arkadaşı var yürümek için bize takılıyor.Bu dediklerinin hepsi var kadında eşinden de ayrılmış biraz onun etkiside var gibi.Çenesine vurmuş herşeyi dinliyorum diye koluma da yapışıyor allahhhh bana geliyor gelenler.
Buna herşeyiyle övünmek denir ya sıkıntılı durumlar.
Kardeşime diyorum ki bu benim arkadaşım değil senin al yanına çenesinden yıldım dinlemek istemiyorum.Gülüyor valla sen iyi dinliyorsun olsun seni çok sevdi dinle diyor.
Kadın iğne alsa onu bile anlatıyor.Yanlış desem anlattığı bişeye yok illa doğrusu onun dediği aman amannn :hih:

Herkes te var bu ya 😂

Aklıma şey geldi...

Bunda bir araba vaar (yoksul)

Konu
474
Konu
474
Bir de sen ne yaparsan onu yapanlar versiyonu var. :D Yazık ama içlerinde ne çürümüşlükler var kim bilir. (:
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Bir de sen ne yaparsan onu yapanlar versiyonu var. :D Yazık ama içlerinde ne çürümüşlükler var kim bilir. (:

Atatürk ilkeleri olim yol açıyorum örnek oluyorum çakma atatürkçü'lere işte vick vick

6 mesajSayfa 1 / 1