Manifest

Açan: Charismax Tarih: 7 gün önce Görüntülenme: 65
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Manifest

Zoktay esin senden hepinizden daha iyi ama konu o değil' sizin ben pr reklam pazarlamanızın ileri dönemde patlayacağına eminim.. Artık nasıl bir sözleşme imzalatıldıysa bu kızlara tatile bile patronlarıyla çıkıyorlar... Grup özünde iyi hilal hariç' (nedeni ileri yıllarda çıkar anlarsınız) mantra - aura gibi gruplara bu yatırım reklam anlaşmaları yapılsa çok daha iyi olurdu ama malesef öyle değil.. Bu konuyu açma sebebim de 6 bar rap söylemesi başka nedeni yok.. Siz motive falan takılın sahne dışı yapmayın valla bak @Supervisor ü üstünüze salarım

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Manifest ne la küçük kız çocukları gibi analiz yapmışsın püüüüü
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Manifest ne la küçük kız çocukları gibi analiz yapmışsın püüüüü

Küçük mü emin misin olim jdkd

Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
Konu
2
Konu
2

Küçük mü emin misin olim jdkd

Gruba küçük demedim olum hayran kitlesi çoğunlukla küçük kız çocukları onu diyorum

0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Gruba küçük demedim olum hayran kitlesi çoğunlukla küçük kız çocukları onu diyorum

O da ayrı bir eleştiri konusu hilal ayrı dedim zaten anlamamışsın la

Konu
2.492
Konu
2.492
Bu gurubun hayran kitlesi çok doğru yeni yetişen kız çocukları ve onlar gibi giyim tarzı yapmaya da özen gösteriyorlar. Hilal ne işse onu bilmem :rix:
0 beğeni
6 mesajSayfa 1 / 1