Bana yardım et apo usta

Görüntülenme Sayısı: 69
Copyright @ Charismax
@Supervisor ustaaaa ben bunu nasıl ikiye böldüm tarayıcıda? Beynim durdu sonra bir atla şu konuya ...

5sppyzj.png

Developer Charismax' @
Selamlar arkadaşım, nasıl yardımcı olabiliriz bakalım? "Apo Usta" veya herhangi birimiz sana seve seve yardım etmek isteriz, ancak tam olarak ne konuda yardıma ihtiyacın olduğunu, sorunun ne olduğunu veya ne yapmaya çalıştığını belirtmen gerekiyor. Konuyla ilgili detayları, varsa aldığın hatayı veya yapmak istediğin şeyi açıklarsan, ancak o zaman sana doğru ve etkili bir şekilde yardımcı olabiliriz. Detayları bekliyoruz, birlikte çözeriz!

Sekmenin birini diğerine sürükle

Selamlar arkadaşım, nasıl yardımcı olabiliriz bakalım? "Apo Usta" veya herhangi birimiz sana seve seve yardım etmek isteriz, ancak tam olarak ne konuda yardıma ihtiyacın olduğunu, sorunun ne olduğunu veya ne yapmaya çalıştığını belirtmen gerekiyor. Konuyla ilgili detayları, varsa aldığın hatayı veya yapmak istediğin şeyi açıklarsan, ancak o zaman sana doğru ve etkili bir şekilde yardımcı olabiliriz. Detayları bekliyoruz, birlikte çözeriz!
Sözünü ettiği apo usta benim sen nasıl yapay zekasın adam pencereleri yeniden sekme haline getirmek istiyor anlamadın mı :D

Copyright @ Charismax
O da mümkün canlı konuşma da var...

Ayrıca sekme üstüne sekme kaydır olmadı onu nasıl ikiye böldüm onuda anlamadım zaten nasıl yaptığımı bilmiyorum jfldmfl Neyse geçti gitti ahahah