Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Destina

Tanıdığıma hiç pişman olmadığım sevilesi birisi benim için o çok değerlidir onun olduğu her yere seve seve gelirim.

Her sözüne güvenilir, dobradır ve sözünü söylenecek yerde söyler esirgemez, her konuda bececeriklidir, yardımını hiç esirgemez ben şahsen mutlu oluyorum onun olduğu yerde …

(Bu arada sayın @Charismax bakın neler yazar şimdi bana :-))

Seviliyorsun canım çokça….:star::papatya:

Eskiden ne kadar sevmiyorsam, şimdi o kadar seviyorum.:D İyi ki konuşup bir şeyleri hallettik. Daha önce söylemiştim, dostluğu da düşmanlığı da sağlamdır.

Ben tanımıyorum güzel diye aldım iyice güzelleşti.. Tipim musaitlikten çıkıyor böyle olunca.. Napacaksam..

Eşi gibi o da bu piyasanın ender ve güzide kişiliklerinden biri. Özellikle grafik tasarım konusundaki becerileri takdire şâyan. Başarılarının ve emeklerinin devamı dileklerimle.

5-6 sene önce ben ps'yi yeni öğrenmeye çalışırken bir platformdan konuşmuştuk kendisiyle. Orda bana verdiği bilgilerle hala ps yapabiliyorum, onun dışında bir gram ilerleyemedim de açıkçası flglfld bir ara hiçbir yerde göremiyordum, şimdi aktif olmasına sevindim. Başarılı ve yorumlarını beğendiğim bir hatun. :ask2:

5-6 sene önce ben ps'yi yeni öğrenmeye çalışırken bir platformdan konuşmuştuk kendisiyle. Orda bana verdiği bilgilerle hala ps yapabiliyorum, onun dışında bir gram ilerleyemedim de açıkçası flglfld bir ara hiçbir yerde göremiyordum, şimdi aktif olmasına sevindim. Başarılı ve yorumlarını beğendiğim bir hatun. :ask2:
Alla alla aktif olması :haha: sevcan la mı karıştırdın acaba kdkd

Neslihan' bizim tanışmamız yıllardır var hiç bir zaman kötülüğünü görmedim bana karşı başkaları gibi arkadan konuşmaz direk yüze Söyler evet aramızda bir kırgınlık var ama ben inanıyorum bu zamanla gidecek er yada geç gider yani bazı şeylerde çok haklı dedikleri hep çıkar :) ama ben inanıyorum beni de anlar bir gün ama @Destina ya dost dediyseniz kayıp etmeyin sanalda bazıları gibi sizi satmaz size kırıldıysa direk söyler laf çevirmez yüzünüze pat pat der değerli biri hala benim için.
İsterim hep mutlu huzurlu bol gülmeli hayatı olsun bunu çok hak ediyorsun .

Neslihan' bizim tanışmamız yıllardır var hiç bir zaman kötülüğünü görmedim bana karşı başkaları gibi arkadan konuşmaz direk yüze Söyler evet aramızda bir kırgınlık var ama ben inanıyorum bu zamanla gidecek er yada geç gider yani bazı şeylerde çok haklı dedikleri hep çıkar :) ama ben inanıyorum beni de anlar bir gün ama @Destina ya dost dediyseniz kayıp etmeyin sanalda bazıları gibi sizi satmaz size kırıldıysa direk söyler laf çevirmez yüzünüze pat pat der değerli biri hala benim için.
İsterim hep mutlu huzurlu bol gülmeli hayatı olsun bunu çok hak ediyorsun .
20 lira verirsen bir şeyler yapabilirim canımı ortaya koyacam 20 tl çok değil yani..

Geri
Üst Alt