Düşün ki O Bunu Okuyacak

Görüntülenme Sayısı: 2,169
Copyright @ Charismax
Biz senden başka fino köpeği göremiyoruz. Millet orjinal de, çakma olan sensin. Ben kızın birine herkesin tarzını çalıyor diyordum bu ondan betermiş.

Bak sana bi sır vereyim bi bok bildiğin yok. Özellikle mesleği yazılımcı olan arkadaşlar var, onlardan biri de bu laf ettiğin arkadaşın arkadaşı ya. Heh işte kendi zamanında demişti ama hatırlatayım. Adamın gülme tarzına kadar çalan milletin kopyası olan ve öyle ömür boyu asalak yaşıyan bir hasta olarak kalacaksın. Zavallı seni. :)

Bak o fino köpeği de benim lafımdı zamanında düşmana kullanmıştım asalak seni. Sende biraz geliştir kendini. Ayrıca haddini bil sonra ben bildirince küsüyorsun.
Falanca adam dediği adam da hırsız aq tema kopyalayıp satan biri adamı tanımıyor yüzeysel hırsızlara adam diyor :haha: Biz kendi forumumuz dan çıkmayan mallarız ya kendi gibi falan sanıyor jdkdkd olim forumu bile yok yan char gezgini ahaha

Copyright @ Charismax
Kuduruyor muyuz beyler diye bir parti ver la arkadaşlarınla

Atom parçalamıyorsanız hiç uğraşamam sizle. :mk: :D

8f7pmnl.png

Copyright @ Charismax
Copyright @ Charismax
Noldu 5 niz de bir şey diyemediniz çünkü adamım adam ... Dur fatih adamlığı açma allahını seversen dere kurbağaları dile gelir şimdi aman aman ben sümüğüm beyler siz adamsınız..

Şöyle bir seyrettim de gülesim geldi anlam veremedim.

Copyright @ Charismax
Copyright @ Charismax
Ben anlamıom seni oldu by. :D Kafam kazan gibi zaten. :T:
Ulan beni dünya anlamıyor sende azcık anladın ki garim olmuşen .. Bi sus teknik işler bunlar kaç dantel kaç örgü değil otur oturduğun yerde home hanım seni sdfsdf

Copyright @ Charismax
Ulan nasıl bir manşet adamım ya .. Parmağım kıpırdamasa herkes ölüydü.. Yine can suyu olduk be .. Yapın yapın yeni gelişmeleri bekliyoruz.. Sizi kendi forumuma developer olarak atarım belki..

Senin gibi cahil o önlemi bize 2020'den beri alıyor hayırdır la? Daha bunun lafını dahi yapmadık. Ah bak kendini övmek için bir nedenin oldu siber güvenlikçi, ben de James Bond mk.

Siber güvenlik: Modemi kapatıp yeniden açmak. Çocuk güler mk siber güvenlik kfjfkfkf.

Ne alaka olm, ne alaka. :haha:

Copyright @ Charismax
Yazık lan adama... Adam istenmiyor kullandıkları için forum dışı diye yer vermişler ona burda oyna demişler.. O da garibim kendine verilen alan da oynuyor işte sığıntı çocuk gibi

Copyright @ Charismax
Öyle kafanızın estiği gibi oluyorsa iş helal olsun valla ...

Copyright @ Charismax
Karı kocalar aynı evde Yaşar birisi Avrupa da birisi Asya da değil 🥺

Karı kocalar aynı evde Yaşar birisi Avrupa da birisi Asya da değil 🥺
Eski düşmanların taktiği aynı laflar. Halbu ki öyle diyenlere de cevabını kendi vermişti. Hepsi ben de var mesela. Canım kankam benim. Vurduğunu sandığı yeri ya geçmişte, ya da eski düşmanların bize kullandığı laflarda araması da yeterince acizlik zaten amaaan.