Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Düşün'ki O Bunu Okuyacak Yada' Öyle Sanacaksın!

Herşey o rüyadan sonra başladı. Aklı gitti demek ki :D
Bu konuyu bilen biri olarak aşağıdaki şarkıyı armağan etmek istiyorum ilgili kişiden sana. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu konuyu bilen biri olarak aşağıdaki şarkıyı armağan etmek istiyorum ilgili kişiden sana. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Ahhhh. Ah... Allahın sevgili kuluyum,gidip bir daha sadaka vermeliyim.

Taze çay demledim bir keyif çayı içelim be. :D

Bot gibi davranıyorlar ilginç ..

Valla komedi. :D Sürmenajdan saydırıyon hadi anladık. Şimdi en son yazdığında Sürmenaj konudan çıkınca bu OkyanusunKalbi denen şizo giriyor beğeniyor, Sürmenaj (fake hesabı) konuda yok ama diğer hesabından mesaja ekleme yapıyor. :D Lan sen kimi kandırıyon şizofren. :D aynı anda aktif etmende zekanı gösteriyor üff. :D her zaman kendinden yaptığın (..) koymayıda unutmamışsın aferin. :D

neymiş bize söylenen söz tüm üyelere söylenmiştir.
Buradaki üyeler ne beyin özürlü, o zaman senin dediğin de buradaki bütün üyelere gidiyor.
bu beyinle bu yaşa gelmesi mucize yemin ederim.

Bak seninle nasıl uğraşılıyor göstericem ben sana.

Valla komedi. :D Sürmenajdan saydırıyon hadi anladık. Şimdi en son yazdığında Sürmenaj konudan çıkınca bu OkyanusunKalbi denen şizo giriyor beğeniyor, Sürmenaj (fake hesabı) konuda yok ama diğer hesabından mesaja ekleme yapıyor. :D Lan sen kimi kandırıyon şizofren. :D aynı anda aktif etmende zekanı gösteriyor üff. :D her zaman kendinden yaptığın (..) koymayıda unutmamışsın aferin. :D

neymiş bize söylenen söz tüm üyelere söylenmiştir.
Buradaki üyeler ne beyin özürlü, o zaman senin dediğin de buradaki bütün üyelere gidiyor.
bu beyinle bu yaşa gelmesi mucize yemin ederim.

Bak seninle nasıl uğraşılıyor göstericem ben sana.
Üzme lütfen üzümlü kek yiyelim.. Yooo yooo giderem buralardan..
Nurama bıraktım bir ulaş bana yoksa sülalene kadar gider bu mevzu..

Hala kıvırma taktiği uyguluyor manipüle etmesinden bahsetmiştim değil mi?. Biz sahil için isim vermedik kişi belirtmedik forum ismi hiç vermedik. Kendisi aynı @Regex'e yaptığı gibi hemen atladı ''beni sanmış salaklar'' diye. Şimdi de kıvırmaya çalışıyor olaya bakın sayın seyirciler. :p Kadın erkek yok bu işte, her boku yiyen mağduru kadın oluşunuda kullanmasın boşuna.

+ Sen @Regex den özür diledin mi Root olmadığı için? Kendine gelince hak ara başkasına gelince manipüle yap.

Ben @Regex de olabilir tam tersi demiştim... Devamında diğer konu dahil ve mevcut konu dahil ulaştık teknik olarak o konu karışık açıklama yapacağız dedik... Başlık olarak isim anlamı olarak zaten laf sokma sanatı uzmanıyım.. Ona karşılık karısını pazarlama kelimesi yazıp biz kadınız diyip kadınlığa yatmak? Sizin taburenize tekme attıran bu oldu zaten.. İnan yazıştığımda sensin.. Dön bana salak yerine koyacam diye salak olma.. Whatsap dan yaz yarın geç olacak.. Bu 4. İyimser duyurum.. Bittin gittin zaten daha bocalama bence.. Senin bize özür borcun var sen bi gel konuşalım ..

AVUKAT VE DAVAYI hala bu saçma sapan yalanları atarak gündemi değiştirme çabasına giriyorlarda biz bu oyunlara gelmeyiz. Sen bırak sahili, onu bunu da asıl kimliğine gel kardeş. Her açılan konuya laf ettiniz ne hikmetse dava konularını gözleri görmüyor. Görmüyorsa gözünüze sokulacak kapın çalındığında o zaman görüşelim. Ben @Charismax kadar iyimser değilim gaddarım, gebersen umurumda olmaz. İntihara meyilliymişsin ülke kurtulur.

Forumbaz'dan yazacaktım ama burayı da sürekli takip ediyorsun nasılsa. Şimdi seni kendi cümlenle bitiriyorum.

Demişsin ki; "Bir forum açsam ve bu sistem xenforo olsa neden kendi nickimi kullanmayım. İrc'de forumları dahil her yerde kendi nickimi kullanıyorum."

Heh! Tam da söylediğin gibi? Ben bir forum açsam veya satın alsam neden kendim olarak almayayım? Alnım ak, başım dik? Bugüne kadar gizli saklı iş yaptığım nerede görülmüş? Arada can sıkıntısına @Charismax gibi nick değiştiririm; Ramiz Karaeski olur, Erşan Kuneri olur, Raskoln olur, Jurisconsult olur... Ama benim ben olduğum sabittir, bilinir. Nereden baksan aralık sonu ve ocak ayı ortalarına kadar Forumbaz'da bile doğru düzgün çevrimiçi olmamışken bu iftira, daha doğrusu varsayımları gerçekmiş gibi öne sürme silsilesini @Destina'nın dediği gibi sen başlattın. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi neden başkasına yapma gafletine düştün?

Satın alınan yerle ilgili zaten benimle alakası olmadığı aşikâr da; diğeriyle ilgili de ben sensin diye itham etmedim. Dedim ki, açılalı 2 ay olmuş; tanıtılalı haftalar olmuş. Tam @Charismax ve @Destina senden şüphelendiği akşamın ertesi günü paranoyak ablayla birlikte beni zan altında bırakacak göndermeler yapmış olman tesadüf mü? O zaman sen nasıl her iki site için de hiçbir alakam olmamasına karşın benden şüpheleniyorsan, ben de bu insanların ima ettiği gibi, üstelik doğrudan hedef saptırdığın için senden şüphelendim. Var mı daha ötesi? Üstüne de "çok kaliteli olmuş, çok beğendim; kaliteli insanları ben sanmaları beni ancak onore eder" dedin. Eeee? Birkaç mesaj önce bendim hani? Beni Çen beni kaliteli mi buluyon çen? Yavaş dön reis (!), ümmet yetişemiyor asdhjahjasdh :D

Şimdi ben bunu yazarken Sürmeli'den yine fake olayında olduğu gibi "size ne la" olayına bağlamışsın. E bu mantığa göre senin iftira attığın gibi; satın alınan yeri ben aldıysam, açılan yeri ben açtıysam veya açılan yeri @Charismax ile @Destina açtıysa bundan sana ne?

Hayatımda çok fazla şey gördüm ama senin kadar kendiyle çelişen, kendi kendini rezil eden bir başka tür görmedim.

AVUKAT VE DAVAYI hala bu saçma sapan yalanları atarak gündemi değiştirme çabasına giriyorlarda biz bu oyunlara gelmeyiz. Sen bırak sahili, onu bunu da asıl kimliğine gel kardeş. Her açılan konuya laf ettiniz ne hikmetse dava konularını gözleri görmüyor. Görmüyorsa gözünüze sokulacak kapın çalındığında o zaman görüşelim. Ben @Charismax kadar iyimser değilim gaddarım, gebersen umurumda olmaz. İntihara meyilliymişsin ülke kurtulur.
Çok değişik bir kaç kişilikli birisi.. Yüzüne 100 kişi tükürdü 101 olsunda yarabbi şükür diyeyim diye bekliyor.. Vallahi ilginç.. Kızına yazık maşaallah o'da pek tatlı ..

Bu kadarda yüzsüz olunmaz bee pes yani valla kendini haklı gibi gösteriyor yaa hani biz forumca kendisine hem üç kağıtçı madalyası yaptıralım hemde şizofren ünvanı verelim savcıyada söyleyelim hem madalyayı versin hemde ünvanını yazılı bir açıklamayla belirtsin . İfadeye gittiğinde..

Senin gibi rapçi olmasak da işte var bişiler. Şu olaylar bi' netliğe kavuşsun da yine fight yapalım, özlüyor insan.
İmzama koydum.. Kopyamsın ama olsun bir hata olmuş üst üste kopyalama gibi.. Şimdi sen telif melif istersim hallederiz.. Jffk

Forumbaz'dan yazacaktım ama burayı da sürekli takip ediyorsun nasılsa. Şimdi seni kendi cümlenle bitiriyorum.

Demişsin ki; "Bir forum açsam ve bu sistem xenforo olsa neden kendi nickimi kullanmayım. İrc'de forumları dahil her yerde kendi nickimi kullanıyorum."

Heh! Tam da söylediğin gibi? Ben bir forum açsam veya satın alsam neden kendim olarak almayayım? Alnım ak, başım dik? Bugüne kadar gizli saklı iş yaptığım nerede görülmüş? Arada can sıkıntısına @Charismax gibi nick değiştiririm; Ramiz Karaeski olur, Erşan Kuneri olur, Raskoln olur, Jurisconsult olur... Ama benim ben olduğum sabittir, bilinir. Nereden baksan aralık sonu ve ocak ayı ortalarına kadar Forumbaz'da bile doğru düzgün çevrimiçi olmamışken bu iftira, daha doğrusu varsayımları gerçekmiş gibi öne sürme silsilesini @Destina'nın dediği gibi sen başlattın. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi neden başkasına yapma gafletine düştün?

Satın alınan yerle ilgili zaten benimle alakası olmadığı aşikâr da; diğeriyle ilgili de ben sensin diye itham etmedim. Dedim ki, açılalı 2 ay olmuş; tanıtılalı haftalar olmuş. Tam @Charismax ve @Destina senden şüphelendiği akşamın ertesi günü paranoyak ablayla birlikte beni zan altında bırakacak göndermeler yapmış olman tesadüf mü? O zaman sen nasıl her iki site için de hiçbir alakam olmamasına karşın benden şüpheleniyorsan, ben de bu insanların ima ettiği gibi, üstelik doğrudan hedef saptırdığın için senden şüphelendim. Var mı daha ötesi? Üstüne de "çok kaliteli olmuş, çok beğendim; kaliteli insanları ben sanmaları beni ancak onore eder" dedin. Eeee? Birkaç mesaj önce bendim hani? Beni Çen beni kaliteli mi buluyon çen? Yavaş dön reis (!), ümmet yetişemiyor asdhjahjasdh :D

Şimdi ben bunu yazarken Sürmeli'den yine fake olayında olduğu gibi "size ne la" olayına bağlamışsın. E bu mantığa göre senin iftira attığın gibi; satın alınan yeri ben aldıysam, açılan yeri ben açtıysam veya açılan yeri @Charismax ile @Destina açtıysa bundan sana ne?

Hayatımda çok fazla şey gördüm ama senin kadar kendiyle çelişen, kendi kendini rezil eden bir başka tür görmedim.
Kahkaha attım güldüğün yerde. kdfhjgdfkjghdfg

Olay sahil değil, onlar olsun olmasın zaten bize özenilerek yapılmış kopyamız çoğu fatihin yapıp paylaştığı temalardan alınma kodlar. Arkadaş düşmanlığından bizi beğenmeyip orayı beğeniyorsa buda herşeyi açıklıyor 5 senedir açık olan forumumuza gelip canım cicim dediğinde sorun yoktu, düşman olunca oradaki herkesi fake yaptı. Sonra ne oldu? @Dea Dia sitesindeki herkesi fake yaptı @Regex'in reis'i adama sormazlar mı, sen orada Sürmenaj ile fake takılırken durduk yere oradaki herkesi gittin forum sahibine ve diğerlerine fake diye anlatıp iftiralar attın kendi fake oluşunu bastırmak için. Yani sende çok iyi biliyorsun buna A dersen bu sana Z der ne anlatırsan anlat o başka konulardan anlatır bunun şizoluğunu bilen biliyor. Harbi bunun çevresindekilere Allah yardım etsin.

2 gün yoktu kimden akıl alıp geldiyse yine coşmaya başladı aynı anda gelip, aynı anda gitmeleride kimsenin dikkatini çekmiyor anlaşılan. Kadına biz avukat dava diyoruz o bize sahili ben sandılar özür dilerler umarım diyor. Ulan sen önce sahte kimliğinden dolayı herkesi salak yerine koyduğun için özür dile. Ha bak en ufacık en minnacık bir bilgi vereyim size. Bu sözde Günce babamın adı Hasan diyordu. Tuğçenin babasının adıda Hasan. Keşke Ali Veli deseydi onu atlamış. Nasıl tesadüf bu serhat yav? böyle ufak detaylar çok kanıt çıkarıyor arka tarafta. İsmi sahte ama kendi hayatından verdiği bilgiler gerçek ah ah. :D Hadi şimdi git bu bilgiyle ne yaparsan yap. :D

Geri
Üst Alt