Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!@Supervisor güldüğüne göre seni tavsiye edeyim anlarsın sen jsndkdkdl.
Ederim başımın etini yiyorlar. Şimdi seni tavsiye ettim banane fdkjghdfh.Sibel güvenlik uzmanı değilim anlamam sitem etmen komik geldi skskdjjd
Ay dont nov inglişEderim başımın etini yiyorlar. Şimdi seni tavsiye ettim banane fdkjghdfh.
Tarzancada olur kldrfjhrfh.Ay dont nov ingliş
Chatgpt'ye sorarım en kötü jsjdjdjdTarzancada olur kldrfjhrfh.
@Dea Dia ile beraber yaparsınız işte onuda alalım fdkjghfdg.Chatgpt'ye sorarım en kötü jsjdjdjd
Sibel kim sksksksSibel güvenlik uzmanı değilim anlamam sitem etmen komik geldi skskdjjd
Di mi ne güzel ikili oluruz.@Dea Dia ile beraber yaparsınız işte onuda alalım fdkjghfdg.
@Supervisor ve @Dea Dia yeni siber güvenlik uzmanları üfff çok havalı oldunuz sdfkjghdfg.Di mi ne güzel ikili oluruz.![]()
SuperDea ahahaha@Supervisor ve @Dea Dia yeni siber güvenlik uzmanları üfff çok havalı oldunuz sdfkjghdfg.
Kimse duramaz önünüzde, ben bile duramam şu adı gördükten sonra sdkjfhgSuperDea ahahaha
Bi gaza geldim şimdi ahahaKimse duramaz önünüzde, ben bile duramam şu adı gördükten sonra sdkjfhg
ahsbsksk
Ooo çok iyi bu sldldkdn@Dea Dia ile beraber yaparsınız işte onuda alalım fdkjghfdg.
Sekooridi miyendizi sssdkdkdSibel kim sksksks
Microsoft certified slslskdmdndnKimse duramaz önünüzde, ben bile duramam şu adı gördükten sonra sdkjfhg
Bu @Supervisor ’a daha çok benziyor![]()