En büyük benim..Biz de seninle AC olalım Supervisor adıyla uyumlu olmuyor atmaca iyi.Hem de alternatif akımın kısaltması çarparız sksmdn
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!En büyük benim..Biz de seninle AC olalım Supervisor adıyla uyumlu olmuyor atmaca iyi.Hem de alternatif akımın kısaltması çarparız sksmdn
Saygılar...En büyük benim..
Bak ya supervısor bey birazda ortalığı karıştıran sensin fldkfkfBiz de seninle AC olalım Supervisor adıyla uyumlu olmuyor atmaca iyi.Hem de alternatif akımın kısaltması çarparız sksmdn
Kuru iftira yukarıda dd bilmem ne yazmışsın o ne o zamanBak ya supervısor bey birazda ortalığı karıştıran sensin fldkfkf
Tarikat gizli xmskjdKuru iftira yukarıda dd bilmem ne yazmışsın o ne o zaman![]()
Demek ki ortalığı sen karıştırıyorsun.Tarikat gizli xmskjd
Ama kendilerininde haberi yok kızların ckdkfkf
Biraz öyle dkdkfkkfDemek ki ortalığı sen karıştırıyorsun.![]()
Karıştırma işi yok bendeBiraz öyle dkdkfkkf
Ama sende de o akım var
O yetenek o kumaş var flfkf
Pc kişisel galiba vpn eklentisi kullanıyor tarayıcıda..Karanlık işler çeviriyor galiba.kaç tane memur var forumlarda ben VPN kullandıklarını görmedim, duymadım. Memurum VPN kullanıyorum gibi saçma teorileri geçeceksin hayatım. Memurların hergün forumlarda sabahladıklarınıda görmedik ha bundan başka. İnsan değil galiba uykusuz çalışıyor, mesai saatlerinde de konu falan açıyor. Ben bu sistem yavaş biraz bekleticem diyenleride anladım şimdi.
![]()
- Apartman lambasının bile fark etmediği insanlarla uğraşıyoruz.