Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Düşün'ki O Bunu Okuyacak Yada' Öyle Sanacaksın!

Üye olmayıda kapatmış kızlar.
Dürüst ve haklı olmak, sen ne güzel şeysin. :p

Adamsan demiştin ya? İyi ki erkeksen demedin.. :)

Slm

Bir insan memur olduğundan dolayı ip hassasiyeti taşıyor ve VPN kullanıyorsa forumlarda ve sosyal medyalar'da geziyorsa siciline işlemesini istemiyorsa bazı olayları anlarım.. Ama bir site dava yiyor iddaname ile suçlanıyorsa ve buna rağmen aslanım adamım adamsan madamsan erkeksen gibi hala boş boğazlık yapıyorsa.. Site sahibini düşünmeyip devam ediyorsa kendisidir.. Şunu unutmayın yasal süreç bir whois'in tamamını kapsar.. Şikayette bulunanın şikayetinin ne olduğunu bilmeyip bürokrasi işletmeciliğini alaylı saçma bilgilerle google yazıp tii ye alıyorsa aklından şüphe ederim..

Karanlık işler çeviriyor galiba. :p kaç tane memur var forumlarda ben VPN kullandıklarını görmedim, duymadım. Memurum VPN kullanıyorum gibi saçma teorileri geçeceksin hayatım. Memurların hergün forumlarda sabahladıklarınıda görmedik ha bundan başka. İnsan değil galiba uykusuz çalışıyor, mesai saatlerinde de konu falan açıyor. Ben bu sistem yavaş biraz bekleticem diyenleride anladım şimdi. :haha:

Karanlık işler çeviriyor galiba. :p kaç tane memur var forumlarda ben VPN kullandıklarını görmedim, duymadım. Memurum VPN kullanıyorum gibi saçma teorileri geçeceksin hayatım. Memurların hergün forumlarda sabahladıklarınıda görmedik ha bundan başka. İnsan değil galiba uykusuz çalışıyor, mesai saatlerinde de konu falan açıyor. Ben bu sistem yavaş biraz bekleticem diyenleride anladım şimdi. :haha:
Pc kişisel galiba vpn eklentisi kullanıyor tarayıcıda..

Telegramı kastırdınız.. Güzel güzel herkes dökülsün ..

Geri
Üst Alt