Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 gün sanırım evet durmadan sabah birde akşam içiyorum .. Günah mesele değil basitte değil tamam biliyorum ama aştım ben mevzumu galiba .. Şey yapalım biz yemekleride şaraplı yapalım artık bundan sonra ayık kafa gezesim yok ama sarhoş olmuyom ama ama aslında var ya? Tabiiiiii ne demesin! lan yok be olim
Freak teması tamamen benim kodladığım tasarladığım bir temadır... Yabancılar da bizler kadar hırsız olmuş.. Bundan sonra silinemez coyright basar ego mun keyfine sigara tüttürürüm
Tanıştığın bazı insanlar forum dan olunca haliyle onun forum aktivitese haline geliyorsun.. Şuralara annem vefat etti yazsam annem ve vefat nickini arayacak bir beyin olarak yaşayan insanların arasındayım.. Sanal bir eğlence ise o zaman onlar gibi olmam gerekirse sizlerle eğlenmem gerekirdi.. Ben ne yapıyorum peki? Sizce lateks takıyor muyum sizin için..
Dün diğer pc'yi açınca ne olduğunu unuttuğum bi dosya yapmışım anlaşılan o arada bir şeyler olmuş ki kaydetmişim. Dosyanın adını da YILAN koymuşum içinde yok yok. Buna baya gülmüştüm demek o an ki ruh haliyle o adı vermişim dosyaya hjsdgdfg.