Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

ForumKalbi Leydihan (OkyanusunKalbi) = Sürmenaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Charismax

Fastcore
Leydihan (OkyanusunKalbi) dediğiniz Tuğçe isimli kadının adını Günce olarak biliyorsunuz.. Sürmenaj diye bildiğiniz üye'de kendisi.. Bunu aylar'dır anlatıyoruz hiç sordunuz mu neden vpn kullanıyorsun başka yerlerde diye?

Burdan attığımız laflara Leydihan şizofrence cevap veriyor yan hesabı olan sürmenaj'dan ise argo kelimelerle saldırıyor.. Şimdi konu şu.. Falanca site benzetmesi yaparken biz' hayır biz değiliz diyeceklerine övgü yağdırmalarının garipliği falanca siteye..

Şimdi ben eşimle ayrı bir bireyim görüş olarak.. Çift olarak laf yapması benim kanuni hakkımı arama sebebimdir.. Bunun bir örneğini 2021 de bir sitede yaptık.. Yarın kendisini arayacağım telefon numarası bende mevcut ailesinden babasının numarasıda mevcut.. Gerekli iletişim konuşmayı yaptıktan sonra önce site sahibi tuğçe hanımdan sürmenaj isimli nickin (kendisi) id bilgilerini isteyeceğim eğer sorun problem zorbalık çıkarırsa nazik sorgularıma o zaman yasal bir süreçle karşılaşılacak.. Çünkü sürnenaj nickli şahısa burdan isim nick olarak bir gönderme yok ss' aldım.. Yarın görüşelim.. Bu benim konum..

Sizin konunuz bu konuyu okuyan ve o sitede olan kişilere diyorum.. Gizliliğiniz risk altında.. Şizofren insanın yan hesabı ile muhattap oluyorsunuz.. Dikkat edin..

Özetle atışmanın laf sokmanın adabını bilmiyorsanız fındık kadar beyninizle hakaret etmeyeceksiniz.. Çift ibaresi başka şahıs ibaresi başkadır.. Görüşelim bakalım.

Bu siteden sürmenaj nickli kimselere bir gönderme çıkmamıştır nick isimde verilmemiştir ama karşı taraf benzetme ile bunu yapmıştır..
Hadi bakalım :)
Pazarlama ne demek bir konuşalım..

Son düzenleme:
Kendi hesabından bize sallamaya façası yemeyince her zaman fake hesabını devreye sokuyorda fake hesabını sallayan kim acaba? Senden başka argo kullanan başkası var mı çingene. Kendini o kadar belli ediyorsun ki. Hep Tuğçe hanımın ağzından yazılma. Bakalım iş ciddiye binince façası yiyecek mi. Sanıyor ki sürmeliden yazınca bana dokunulmaz. Kuş kadar beyni yok. Şizofrenlerde hata yapar tatlım anlıyoruz.

Şu olay çok rezil bişey de yıllarca bir forumda bunlar takıldı kimse anlamadı. Çok büyük oyunculuk. Sürme hep kötü polisti :D O sitenin sahaabının suçu bence. Piyasaya çıkardılar. Birde ona o siteyi kin ve düşmanlıkla ona açan ordinaryüs teknik var :D Bunların hepsinin suçlusu benim işin sonunda :D Ya ben bu sürme ile kavga ederken diğeri de benle sohbet etmeye çalışıyordu :D Nasıl bir kişilik değişikliği. İncelenmeli.

Arkadaşlar bu yazacaklarımı ilk ve son kez yazıyorum iyi anlayın lütfen, çünkü birdaha yazmayıp başka yollarla halledicez. En başından kimsenin bilmedikleri olayları yazacağım..

Öncelikle biz @Dea Dia ile düşmanken, Mesude bana hiç yazmaz onun yerine bu Leydihan denen şahıs oradan yine bize sallardı. Ben o zamanlar Regex ve @Charismax'ı hep uyardım bu kızdan uzak durun boşuna bana övmeyin, bu kız hasta şizo dedim. Yalansa yalan desinler. Ben bunun ne olduğunu en başından biliyordum. Evet kusura bakma insan sarrafıyım tanımam gerekmiyor. Bu bir değil, 2 değil kim hakkında uzak durun dediysem, sonunda yine sen haklı çıktın diye geliyorlardı. İsimleri geçen kişiler isterse yazabilir, isterse yazmaz kendi seçimleri. Mesude ile araları bozulunca Regex ile dost reis oldular. Ne kadar açtıkları siteye gitmesemde dost hatrına gittim. Hatta Grafikerliğini yaptım onuda ben yana yakıla istemişim iftiraya bak. Kaç kişini sitesinde Grafikerlik yapmış insanım, çoğuda hatırdandır. Kimsede yana yakıla yapmamışım, işim gücüm yok senin boktan forumuna yapacam öylemi? İftiranın da bir üslubu olur. Grafikerlikte yeni değilim senin gibi. Neyse o zamanlar bununla konuşurken, bu Leydihan denen şahıs 2 lafından biri @Dea Dia, işte senin arkadan böyle diyordu ama yazamıyordu, yok şunları diyordu neler neler. Ben bu Leydihan denen şizoya dedim ki tamam madem öyle ben bu arkadaşla bir görüşeyim bakalım birde yüzüme desin. Bunu Leydihan ummuyordu tabi neden yalanları ortaya çıkacak. Gittim @Dea Dia ile konuştum derdin ne yüzüme söyle bunları demişsin madem diyerek. @Dea Dia bana kendi dediklerini söyledi saklamadı ama Leydihanın benim için onunla arkadaşken dediklerinide sıraladı. Şimdi bu kızın şöyle bir huyu var kendi söylediği lafı x kişi senin için diyor diye çok yapar. Benim demediklerimi de Neslihan dedi diye başkasına söylediğinden çok iyi biliyoruz. Sözde bizi Regex ile barıştırmak isteyip ne naneler yiyormuş. O konuyada gelelim. Yine bunun yüzünden Regex ile konuşmak zorunda kaldım. Ben gocunmam giderim anlat bakalım derdin ne diye. Ben konuştuğum insanın arkadasından asla sallayıpta yüzüne canım cicim demem senin gibi. Düşmanımsa bunu ben forumlardan yüzlerine neler neler dedim en canlı örnekleride @Dea Dia ve Regex. Düşmanlığımıda dostluğumuda çok iyi bilirler. Ben @Dea Dia ile barıştığımda bunun zoruna gitti Regex'e gidip barışacağını hiç ummuyordum şaşkınım demesinden belli planları hep suya düştü. Birde şöyle birşey var bu arkadaş bizim Regex ile barıştığımızı bilmiyordu söylemedik. Hatta ben başka bir arkadaşa dedim ki bak şimdi Leydihana şunu yazıyorum anında Regex'e ss atacak ve atıyordu bizde gülüyorduk, atmadığı yerlerde de götünden uyduruyordu. Sonra her bok ortaya çıkıp bunu mahvedince ben zaten konuştuğunuzu biliyordum yaptı hee paşam hee.

Bana Petrichor @Dea Dia, o hesap kendisinin fake diyen arkadaş, kendi forumuna geldiğinde ona özel konu açıp hoş geldin canım, umarım beni tanımışsındır diyen şizonun tekidir. Hatta diğer forumda yöneticilik yaparken orada isimlerini vermiyecem, bilindik aktif kullanıcılara bence bunlar aynı kişi bak şu fake diye durduk yere bunları söylemesi emin olun Sürmenaj hesabının kendi olduğunun üzerini kapatmasıdır. O kadar kötü haset bir insan ki, herkese iftira atarak yolunu buluyor. Sonrada karşı taraf bana iftira atıyor diye ortada geziyor, ne güzel dünya ya. @Charismax sana demedi mi? bak @Destina senin dengin değil seni üzer mahveder. Sonra sen bana gelmedin mi neden öyle yazıp ifşalıyorsun beni diye. Onu demeside sitesinde Anlık resimler atmasıydı, attığı fake resim google da çıktığı için bana öyle diyor. Sonra linkleri kaldırdı görmesin bende insanları rahat kekleyim diye. Bana dediğide delikanlı kadınsın, bende senin gibi dobrayım ikimizde atarlı yazıyoruz gerek yok bunlara. Sen benim tırnağım olamazsın kapiş? daha insanları birbirine düşürmelerini hiç demiyorum, herkese laf taşıması zaten karaktersiz ve haset oluşunu gösteriyor. Bu Sürmenaj denen arkadaşla selamımız dahi yok ama konuşulan herşeyi kendisiyle konuşmuşuz gibi yazıyor niye? çünkü kendisi hızını alamıyor zoruna gittiğinden ondan laf atıyor ki anlamasınlar. Yahu herkes senin gibi salak mı? salak olan yanında belli kim olduğu beğeni yapıp duruyor.

ELysian'dan yediği kazığıda unutmamak lazım tabi, o kadar zoruna gitti ki hemde keklendiği için tabiki iftiralarla dolu cümleler hazırlaması kaçınılmaz. O zaman Ezginin dedikleri hep doğru? Sen Regex'e aşıksın sesinden çok etkilenmişsin. Bu ses etkilenme olayını başkası içinde demişti zaten kesinlikle doğru. Herkes kötü bi sen iyisin Leydihan hanım. O yüzden mi herkesle düşmansın. O kadar iyisin ki herkes seni kıskanıp iftiralar atıyor değil mi?. Hadi bu yazdıklarımada iftiralarını yalanlarını döşede bak neler oluyor.

Seninle yazı ile uğraşılmaz sürekli manipüle ediyorsun, şizofrenliğini iyi yapıyorsun. Şimdi bu arkadaş sahilin kendisi olmadığını söylüyor. Ee (burada ağır küfür var) kızı, sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına neden yapıyorsun? sen yapınca mübah mı oluyor? Bunu başka bir forum için o kişi diye Regex'e yaptınız, sonra çıktılar sanki biz ona dedik bak nasılda üzerine alınıp cevap verdi o zaman kesin o diye laf yapıyordunuz ne oldu? Aynı boka kendin mi düştün? Sahil için yazdığımızda aynı senin Regex'e yazdığın gibi ne farkı var? Leydihan mı dedik forum ismini mi verdik? neden üzerine alınıp laf yaptın? Regex'e yaptığın başına gelince şimdi işin içinden çıkmak için yalanlara iftiralara baş vuruyorsun? kızım sen çok ağır vakasın. Bu kızın kim olduğunu herşeyini çıkardığımıza rağmen arsız yüzsüz geziyor ortalarda. Evlenip boşandığını çocuğu olduğunu. Yani bırak bu ayakları kafam atarsa eski eşinin nosuna kadar var sen hiç merak etme. Babanı, anneni abini hiç demiyorum.

Bu arkadaş kendi öz kuzeni Günce'nin adını ve anne kızlık soyadını yani kuzeninin soyadını kullanıyor. Ben senin kuzeninede ulaştım arkadaşız şuan ama hiç bahsetmedim, şöyle bir kendisini inceledim kadın yaşını başını almış, evli çocuğu var işletmesini kurmuş sosyal medya tv'lere çıkmış. Kendi kuzenini kıskanan kişi olarak onun adını kullanmanı doğal karşıladım. Kötüsün hasetsin. Ben şimdi bu kadına gidip anlatsam zaten şizofrenin teki dese ne çıkar? dayını falan karıştırmak istemiyorum zaten ara bozucu kesin sensin aile arasında. Babanla görüşüp hatta yüz yüze görüşmeyi bile teklif ederiz geliriz oraya adreste var. Seni bir güzel videoya çeker babandan da dinler buraya atarım Tuğçe hanım. Beni tanımadığın gibi neler yapacağımıda bilmiyorsun. Yeterki isteyim daha seninle eğleniyoruz sen işin içinden çıkamadıkca Sürmenajı katıyorsun yapma kendinden yaz. Bu kadar kaypak olunmaz bir de dobralıktan bahsediyorsun ah ah. :T:

Ben özet geçtim unuttuğum şeyler olabilir. Dediğim gibi ismi geçenler kendi seçimleridir yazmak zorunda değiller.
Bu şizofrenin sırf bize düşman olanlarıda salak yerine koymasına üzülüyorum gerçekten. Allah akıl vermiş kullanın bir sorgulayın, sırf bize düşmanlığınızdan salak yerine konuyorsunuz, harbi buradan bakınca salak gözüküyorsunuz.

Size anlatılan yalanları, iftiraları sorgulayın. Eminim hergün anlatıyordur birşey sizin anlattıklarınızıda başkasına taşıyor dikkat edin huyudur bu. Sadece bizi değil kaç kişi var aralarında laf taşıdığı. Anlatmak isteyen anlatır.

Ha dersen ki yasal yolla halledelim buyur, gerçek kimliğinde çıkar o zaman ama istemezsin sen onu.
Neyse bakacaaz.

Not: Unuttuğum bir şeyi eklemek istiyorum. Kendi forumunda yönetimde olan kız senden kanıt istediğinde en azından kimliğini kapat adını göster dediğinde bile, kıza ne hakaretler sayıp sonra onada iftira attın. Sen böyle aşağılık bir insansın işte. Bana sen Neslihan değilsin deseler kimliği kapatır isim tarafını çoktan göstermiştim. O bile olmayınca nasıl çirkefleştiğini buradan görüyorsunuz salak değilsiniz. Sümenajıda konuşmaya al üçümüz konuşalım dediğinde kıza bin tane yalan uyduran yine sendin. Fake olduğunu doğrulayan sendin. Kızda gerçekten fake bu anladım deyip senin forumuna birdaha adım atmadı. O kıza bile iftiralar attın yuh ki ne yuh. O zamanda dedim kuzeni yanında eğer kankası olduğu biri olsaydı onun kimliğinden bunu hemen kanıtlardı olmadığından yapamıyor işte. Neyse belki bir çözümünü bulur iş işten geçmişte olsa aylar önce yapamadığını şimdi yapsa ne değişir HİÇ. O kıza sorduğumda Sürmenajın VPN kullandığını onayladı. Diğer sitede olduklarında da sordum VPN olduğu doğrulandı. Şimdi siz gittiniz kendi ip adresime dönebilirim diyen mobil mi açtın? çok dönmüşsün tamam. Bizimle ne alaka onda da baya saçmaladı ya neyse, her zamanki hali.

Merhabalar,
Bahsim geçtiği için kayıt olma gereği duydum.
Evet doğru. O zaman yönetimdeydim. Bu iddiaları duyunca da yönetiminde yer alan birisi olarak şu anda yaptığımdan pişman dahi olsam bu iddiaların kaynağı olan sitede bu iddialarınız doğruysa kişisel veri ihlali değilse de iftiraya girer deyip kendisinden daha fazla onu savundum. Sonra da gidip ya dedim, kendi kimliğimin bazı yerlerini kapatıp ismim ve resmim görünen kısmı belli olacak şekilde attım. Sen de böyle atar mısın dedim. Çok gerildi. Kişisel verilerimi neden atayım vs. İyi de TC vs gizlersen ben senin kimliğinle ne yapayım ki? Yeterli mi? Değil. O zamana kadar canım cicim konuşan benimle sırf Dea Dia ve Destinalarla iletişimim var diye güvenemem artık sana falan dedi. Yetkimi vs aldı. Bunun üzerinden yarım saat falan geçti. O zaman nickim Alistair ama Dea Dia'nın forumunda uzun süre Swan nickini kullandım. Aynı nicki başka birisi de kullanmış. Malum kişi hakkinda bir şeyler yazmış. Onu da benim yaptığımı sandı. Bir de üstüne iftira yedim. Yazım tarzım bile aynı değil o kişiyle. O Swan'ı tanımam eleştirmiyorum da ama ben yazımına çok dikkat eden biriyim. Ben anonim bile takılsam beni dikkatli yazımım ve üslübumdan bilirsiniz yani. : )

Forumlara geri döndükten sonra önce şu anda el değiştirmiş olan bir forumda sonra da bu şahsın forumunda vakit geçirdim. İkisi de zaman kaybıymış. Neyse ki bu malum kişinin sitesine gereğinden fazla emek vermedim.

Bu mesele böyle yani. Aylardır bu kadar şey iddia edildi. Kendini savunamayıp belaltına vurdu. O kadar çok saçma şey yaptı ki. Olay sıcakken ben daha konuya müdahil olmak istemedim.

Eskiden fake olmanın da bir adabı vardı. Fake olduğu ortaya çıkarılan kişi ar edip ortadan kaybolurdu.
Mesela ben Ebruli vardı onu ortaya çıkardım gitti. : )
Yemin ederim eskileri özlüyorum.

Şu saatten sonra sanırım olay belki iftiralar ve hakaretlerden ötürü daha ciddi yerlere ilerleyebilir.
Malum kişi bana tekrar laf atacak olursa da tekrar ona bir cevap vermeyeceğim. Çünkü cidden kalibremde değil.
Ben aylardır şu anda yetkili olduğum yerde huzurluyum. Hiiiiç de uğraşamam.

Not: Valla azıcık utanman varsa bırakırsın forumları vs. Ama utanma duygusu her insanda olan bir şey değil. Sende hiç yok. : )

@Echidna teşekkür ediyorum. Ben bilerek senin adını ve nickini yazmadım, zaten sen kendini biliyorsun gelip yazdın. Dediğim gibi ismini kullandığım kişilerde yazabilir, söylediklerimde eksik ve fazla varsa tamamlayabilir. Biz burada onun gibi yalan ve iftira atmıyoruz. Kendisi herkese iftira atıyor ama delil sunamıyor. Eskiden x forumda yönetimde olduğunda orada Leydihan 3 gün ortada yokmuş bir sebepten dolayı girememiş. Sürmenajda yokmuş sonrasında aynı gün geldiler dendiğinde insanlarında tuhafına gitmiş ama birşey dememişler. O zaman forum sahibine fake bunlar aynı kişi diye dile getirenler olmuş. Bu olaylar bizimle başlamadı hep varmış zaten biz ortaya çıkarınca parçalar birleşti. Bundan sonra attığı yalan ve iftiraları onu temizleyemez. 2 gün susar üçüncü günü gene başlar her zamanki taktiği bu. (: cevap hakkını kullananlara teşekkür ederim.

Hadi bir de ben bir bilgi vereyim. Ben o dönem takıldığı foruma bir süre girmemiştim. Bu gelip yazmıştı. Neyse bana foruma o dönem yeni üye olan birisini sordu. Dedim ben kendisinden haz etmem,aynı ortamda bulunursam da laf sokabilirim o yüzden hiç girmemem hayırlı foruma demiştim. Sonra 1 2 saat sonra bana bir ss attı dedi ki bu o mu. Bende evet o dedim. Çünkü adamın skypenda o resmi vardı. Sonra dedi ki ( Bu arada o forumda yetkili değildi ) Sürmenaj dedi adamı merak etmiş,araştırmış. Skype,instasını vs bulmuş ama tipini beğenmemiş tam senin tipin gibi takılmış. Bende siz herkesin özelini böyle didik didik mi yapıyorsunuz dediğim de ( Yetkiyi aleni şekilde kötüye kullanmak ) hayır ben yapmam ama sürmenaj meraklıdır o her geleni böyle inceler. Hatta şu kişi vpn ile üye olmuş kesin birinin fakesi diye de bir kişinin daha nickini vermişti. Yani kötü olacak şeyleri Sürme yapıyor ama bu arkadaş sütten çıkma ak kaşık.

Yani o kişinin forumuna üye olan herkes bilsin ki bilgileriniz hiç güven altında değil.

Herkese merhaba,

Bu konuyla ilgili uzun uzadıya @Dea Dia'nın forumunda yazın yazmıştım. Çok da uzatmadan bu defa kısa tutacağım.

Burada bulunan insanlar; esasen genel forumlarda çok da bir şeyleri abartmaya gerek yok, gün geçtikçe azalan kitleyi de düşünürsek toplasan 50 kişinin dönüşümlü olarak birbirlerinin platformlarında takıldığı bir güruhuz 2025 yılı itibarıyla. İki avuç insanız desem azımsamış olmam sanırım. E haliyle iyi günümüz oluyor, kötü günümüz oluyor. Bazen küsüp bazen barıştığımız, aynı fikirde olmadığımız için atıştığımız zamanlar da illa ki olmuştur ve bundan sonra da olacaktır. Mesela @Charismax ile web ve teknik konularda fight yaparız, challenge yaparız. Bazen çok hardcore da gireriz ama bugüne kadar ne evlilikleri, ne mahremleri hakkında en ufak bir belaltı söz konusu olmamıştır. Onlar da aynı şekilde bir şeyleri zaman zaman yadırgayarak yazsalar da, kendilerince yanlış buldukları şeyleri eleştirseler de doğrudan böyle insanların özel hayatlarını ve mahremlerini zedeleyecek şeyler şahsen yazdıklarını görmedim. Bu yüzden 3 gün önce @Charismax beni arayıp n'apıyon la diye girdiğinde sohbet akışı doğrudan ilerleyebildi veya geçmişte benim de ulaştığım zamanlar olmuştur. @Destina'nın dobralığına, sırdaşlığına kefil olurum ha ama yine söylüyorum @Charismax seni sevmiyorum. :)

Sözün özü; onca insan, onca olay, onca olgu geldi geçti; ben bu Leydihan (OkyanusunKalbi) kadar kalbi fesat; insanları sürekli olarak zaaf noktalarından vurmaya çalışan başka bir insan görmedim. Birinin fiziksel durumuyla dalga geçer, birinin ilişki durumuyla ilgili konuşur, birinin ailesi ve kayıpları hakkında güya alaycı şeyler yazar. Ahlâki açıdan yaptıkları kabul edilemez. Böyle eleştiri yapılmaz, böyle rekabet edilmez; böyle intikam alınmaz, böyle düşmanlık da edilmez. Düşmanın bile şereflisi gerek.

Kısacası "ordinaryüs teknik" olarak kimseye kin, nefret veya düşmanlıkla yardım etmedim bugüne kadar ancak bu kişiyi çok farklı sandığım ve ilk tanıdığım zamanlarki yanılgımdan dolayı destek olduğum için pişman olduğum tek forum ve tek kişidir. Bunun dışında bunca yıl kimseden pişmanlık duyup, keşke demişliğim yok. Hâlâ da aynı ortamlarda bulunmadığımız çoğu kişiyle zaman zaman iletişime geçer konuşuruz. Benim öyle hiç düşmanım falan da yok, kötü ayrıldığım kimse de yok.

Herkes bir şeyi söylüyorsa; sorun herkeste değil de o bir şeyin söylendiği kişidedir düşüncesindeyim. Umarım kendine çeki düzen verir, ruhsal sorunlarını uzman yardımı alarak çözmeyi dener bu arkadaş.

Günlü yetiştirmem gereken bir dilekçe işim olduğundan tam odaklanıp çok da detaylı yazamadım, yeterlidir sanırım.

Herkese iyi günler dilerim.

Ben o şahsın forumuna yıllar önce üye oldum hala üyeyim saklamıycam dobra bir insanım. Ve şu anda okuduklarım karşısında o kadar şaşkınım o kadar şok olmuş durumdayımki anlatamam. Yıllardır sanal alemdeyim 20 seneyi geçti hayatımda böyle birini ömrümde görmedim. Başkalarıyla alay edip iftira atıp hiçbirşey olmamış gibi davranan birine ilk kez rastladım .Ne diyceğimi bilemiyorum pek tanımam kendisini samimiyetimizde yoktur ama insanlara bu şekilde davranması gerçekten üzücü. Yani madem hastasın git tedavi ol niye başkalarını karıştırıp onların adını kullanıp onlarıda yakıyosun. Yazık gerçekten yazık bu tip insanların gidiceği tek yer akıl hastanesi acı ama gerçek... Bunları duydum yaa bir daha o foruma gitmem zaten soğudum şimdi dahada tiksindim... Ayrıca bir insanın özel hayatına burnunu sokmak ne kadar utanç verici bir durum sanane yani senin üzerine vazife olmayan bişeye niye bulaşıyosun.Gerçi beyni olsa bunları yapmaz yokki yapıyor..

Bu konuda ben de birkaç şey paylaşmak istiyorum. Ben Okyanus’un Kalbi’nib eskiden forumunda bulunmuşum ama hatırlamıyordum. Forum El’e üye olunca bir mesaj konusu oldu orada tanıştık. Çok sevdiğim birisiydi cidden, ben de farklı bir yeri vardı. 7-8 yıllık forum hayatımda Dea Dia ile OkyanusKalbi’ne bir dostluk hissettim. Şu an aramız kötü ve düzelemez bir şekilde olsa da halen onun için içimden üzülüyorum. Yani affedemem ancak keşke benim kalbimi kırmasaydı. Çünkü ben dostum derken çok samimiydim.

Forum El’de takılırken Sürmenaj ile de tanıştım. Genelde şarkı üzerine sohbet ettik. Sonra forumları bıraktım. Forum adasında mod olmam da sırf Dea Dia ve Leydihan’ın bana karşı tavırları yüzündendi onlara inat olsun diye Forumel’deki.. Önce trendforuma başvurmuştum, baktım orads bir yanardönerlik var. Kojiro denen karakteri problemli arkadaş provakasyon yapmıştı. Forumel güzel takıldığımız bir yerdi. Ama samimiyetle
yokmuş sonradan anladım. Benim kırılgan bir dönemimdi. Bir yandan arkadaşımmış gibi güzel sohbetler, diğer yandan samimiyet yok güven yok. Kötü bir olayım olmadı ama o forumda emeğimin karşılığını görmediğimi düşünüyorum. Vermediğim samimiyeti göremedim. Sonra Dea Dia’nın tavrını çözdüm. Yine malum ismini anmak istemediğim şahıs. Ben herkesi araştırmam ben samimiyete bakarım.

Forum kalbine gelirsek,
Bana çok büyük haksızlık yapıldı o forumda. Bunu da asla kabul edemiyorum. Kendimi çok aldatılmış gibi hissettim. Leydihan nickini dahi yazıp kirletmeyeceğim bir şahsa saçma sapan bir zaafı oldu o forumda. Dün sinsi demiştin o adama, bunu konuşmuştuk senle, sonra gittin can ciper oldun. Bunla beni kotu edende sen degıl mısın ya forumadasında takılırken sureklı benı doldurmadın mı, -bu şahıs hiçbir zaman sevmedim, ancak aram da kötü değildi hatta üye sözlük bile açmıştım çok önemsediğim sohbet ettiğim birisi değil- orada çok guzel bır degılde ama severek uye olmustum. Sonra bunu ne ara teknık admının yaptın? Sen bu kişiyle ilgili bana skypeta neler neler anlattın2021-2022 de. Sonra ne ara can ciğer oldun?

Forum teknik işi için yaptığını düşündüm ama seni düşünen sana değer veren sana abla diyen benim gibi birini uyduruk şeylerle silerken utanmadan neler yazdın orada. Ben sizin gibi tepeden mod olmadım orada, 3000 konuya yakın konu açtım emek verdim. Konu başlığından tut.. Ben sadece destek olmak için yaptım. Başkasıyla olan problemin beni ilgilendirmez ama, bana büyük haksızlık yaptın Okyanus Kalbi.. :)

İki admin panelşne girip merak ettiğim için baktım. Çok bildiğim şeyler de iki nick değiştirdim. Bunu büyüttü ettiler olay çıkarttılar durduk yere. O karaktersizler umurumda değil, ama sen benimle saatler sohbet etmiş biri olarak Okyanus Kalbi, benim yanımda durman gerekirdi. Ya da sevmiyorsan benle muhatap olmayacaktın. Ben forumlarda bundan nefret ediyorum dost görünmeyeceksin o zaman.

Forum gerçekte de sürekli Canan diye bir arkadaş, onu eleştirip dururdu. Ancak forum içinde iyi anlaşırdı. Ben sevmediğim insana sevmedim diyorum. Hiçbir zaman sansür uygulamıyorum.

Arthur denilen kişiyi hiçbir zaman sevdiğim birisi değildi. Yalakalık ve basitlik dışında bir espirisi olmayan ezik bir karakter.. Uzun bir aohbetim hiçbir zaman olmadı. İşin ilginç taragı okyanus kalbi onu da skype da bana çok eleştirirdi. Hem de öyle böyle değil. Sonra tutup forum kurmuş birlikte.. Konularımın üzerine yatmanızı geçtim mesajı bile üzerine geçirmişsin. Al hepsi senin olsun cidden..

Açıkçası şu son olaya kadar ben de aynı kişi olduklarını bilmiyordum. Dikkatli biriyimdir, ancak fark edemedim bunu.. Ekimde fark ettim. Şimdi geriye bakınca bazı şeyleri daha iyi fark edebiliyorum.

Sadece Sürmenaj değil, o forumda Bean diye bir üye, bence o da Leydihan. Benle de güya olay terk etti. Başkalarına yapıyorsun bu oyunları hadi, bana yapmana gerek yoktu. İngiliz sevgilisiydi o da, büyük ihtimalle bu malum şahsı kıskandırmak için yaptı. Sen bu nickini yazmayacağım insanu nedne büyüttün gözünde bu kadar. Her şey bir forum için mi cidden.

Çünkü 3 yıl sonra forumlara dönüp takıldıysam eski sohbetlerimizi özlediğimdendi. Sonra forum kalbinde, sürekli Dea Dia’yı kötülüyordun. Ben kimsenin lafıyla kimseye kötü demem. Benim dostlukta arkadaşlıkta ölçülerim farklıdır.

Leydihan ile bir sohbetimizde Tuğçe ismi geçmişti. Tuğçe güzel isim filan demişti, kendi ismiymiş. İsmin ne olursa olsun, ben modluk adminlik forum mevzusunda değilim, bana haksızlık yaptın, duygusal istismar..

Forumuna geri döndüm bu banlanmadan önce, belki hatasını anlamıştır bir özür diler diye.. Sen bana neler yazdın orada.. Halen aklı bu malum ismini bile anmak istemediğim şahısta. Ya sen ne kadar kendine güvenmiyorsun. Nedir bu Allah aşkına..? Bunların elinde kendini niye oyuncak ettin? Hiç beklemezdim senden. Duygusal bir durumun varsa bilemeyeceğim de.. Beni kullandın. Ben seni sohbetini gerçekten seviyordum ama..

Gerçek karakterini bilseydim, inan uzak dururdum. Yani her şeye okey ama, benim dostluğumu kime tercih ettin. Yaşadıkların müstahak.. Hatırlarsan seni de uyarmıştım Şubat gibi.. Sevmediğim insanların düşmanlıklarına üzülmem. Ama sen büyük hayal kırıklığısın Okyanus kalbi. O Bean oyunun da çok saçma bana yaptığın.. Ne amaçladın orada onu da anlamıyorum.

Seni hiç affedemiyorum. Bu mevzular yukarıda bahsedilen çok önemli değil aslında, bana yaptığın çok kötüydü. Çünkü ben sana iyilikten bir şey yapmadım.

Seni buralarda eleştiren kimse de senden daha masum değil, ama sen kendi özüne ihanet ettin. Benim ilk tanıdığım insanla alakan yok. Forumunla umarım başarılı olursun. Çünkü bir forum sahibi olmak için yaptıkların akıl alır gibi değil..

Herkesi bu derece manipüle edebilmen ki -buna ben bile dahilim- gerçekten çok ilginç.. Her şey mi sahteydi yani cidden o kadar sohbetimiz.. Skype sohbetlerimizi yayınlamakla tehdit ettin beni ya.. :p

Yayınlayınca ne olacaksa? :)

Ben hiçbir zaman koz biriktirmedim sana karşı, çünkü arkadaşımdın. Ama senin şu yaptıkların akıl alır gibi değil.

Kendisini çok iyi tanıdığım için bu söyleyim
Sadece Sürmenaj değil.

Bana sorarsanız o forumdaki Sude, Bean, Nemo Personne, Sürmenaj, Vandetta ve Okyanus Kalbi aynı kişi.. Hepsi içinde tonla delil de sıralarım ama gerek yok. Bak ben sadece yüreğine koy elini onu istiyorum vicdanın rahat mı?

Aslında seni çok iyi anlıyorum ama affedemiyorum bazı şeyleri..
Forumlarda kimseyi takmam da üzülmem de ama sen beni gerçekten kırdın, üzdün.. Gerçekten dostluğumuza arkadaşlığımıza inanmıştım ki.. :)

Okyanus Kalbine çok kırgınım gerçekten, beni sevdiğine inanmıştım.

Son düzenleme:
@Coolumsu mesele bizim mod mevzusu değil. Ama şunu diyeyim ben sana açık açık dedim, biz normal anlaşabiliriz ama yönetimde olmaz ve o sebeple seni yönetime almak istemediğimizi söyledim. Bu düşüncem hala aynı.

İnsanlar forum üzerinden atışır, laf sokar hep oldu olacak bunlar ama duracağı yeri bilmek lazım. Bu zamana kadar hep belden aşağı hakaretler yapıldı en son, “pazarlama” yani bu kadar ileri gitmek normal değil. Zamanında sırf beni bitirmek için bütün kötü olduğum herkesi çevresine topladı, şimdi kendisi uğraşıyor. Bir yola çıkarken niyeti kötü olanın ayağına dolanır her şey. Fake olayını en anlaması gereken bendim ama güvendiğim için sebeplerine inandım.

@Coolumsu Merhaba canım kardeşim .. Kardeşim diyorum yaşından ötürü.. Yaptığın yorum ve açıklamarda dikkatimi çeken yerlere vurgu yaparak açıklama yapacağım.. Yanlış yerde yanlış fikirlerini sunuyorsun.. Burada bu konuya yazan herkes bizi sevmeyen ve seven insanlardır konu, konu ile alakalı durumları izah etmektir.. Bu normal bir yargı konusu değil biraz dikkat kesilmeni istiyorum..

Kojiro denen karakteri problemli arkadaş provakasyon yapmıştı.
Şuan konumuzun Kojiro ile alakası yok provakosyonlaşan şuan senin yaptığın .. İyi anla yazdıklarımı alıntıladığım yerleri..

Forum kalbine gelirsek,
Bana çok büyük haksızlık yapıldı o forumda. Bunu da asla kabul edemiyorum. Kendimi çok aldatılmış gibi hissettim. Leydihan nickini dahi yazıp kirletmeyeceğim bir şahsa saçma sapan bir zaafı oldu o forumda. Dün sinsi demiştin o adama, bunu konuşmuştuk senle, sonra gittin can ciper oldun. Bunla beni kotu edende sen degıl mısın ya forumadasında takılırken sureklı benı doldurmadın mı, -bu şahıs hiçbir zaman sevmedim, ancak aram da kötü değildi hatta üye sözlük bile açmıştım çok önemsediğim sohbet ettiğim birisi değil- orada çok guzel bır degılde ama severek uye olmustum. Sonra bunu ne ara teknık admının yaptın? Sen bu kişiyle ilgili bana skypeta neler neler anlattın2021-2022 de. Sonra ne ara can ciğer oldun?
Burada @Regex den bahsediyorsun ama kafan karışmış gibi ne yazdığını bilmiyorsun.. Regex'i sana kötüleyen kişiyi kötüledi diye dost edinmişsin.. Sonrada demişsin'ki isim vermeden burada yazıyor Regex' ile benim aramda kötü bir'şey yoktu beni kötü eden sen değil misin demişsin ? Sürekli beni doldurmadın mı ona karşı demişsin kendin yazmışsın bak bunları burada.. Sonra'da bu şahısı hiç bir zaman sevmedim ama aramda kötü değildi demişsin üye sözlüğünü açtığını söylemişsin çok önemsediğim sohbet ettiğim biriside değil demişsin.. Sonra sahte kişilikli kadına demişsin ki ne zaman sen onunla can ciğer oldun?

Kanka sen iyi misin ? Kendi yazdığın 5 satır içinde kendi kendine çelişmişsin .. Dikkatimi çeken kısımlar daha'da var ..Ayrıca alakası olmayan bir mektup gibi yazmışsın burada ben seni yargılamıyorum ama cidden çok saçma bağlantı kuramadım amacın ne?

Forumuna geri döndüm bu banlanmadan önce, belki hatasını anlamıştır bir özür diler diye.. Sen bana neler yazdın orada.. Halen aklı bu malum ismini bile anmak istemediğim şahısta. Ya sen ne kadar kendine güvenmiyorsun. Nedir bu Allah aşkına..? Bunların elinde kendini niye oyuncak ettin? Hiç beklemezdim senden. Duygusal bir durumun varsa bilemeyeceğim de.. Beni kullandın. Ben seni sohbetini gerçekten seviyordum ama..
Malum şahıs dediğine hayranlığın yada bir kıskançlığın var yukarıda dediğin satırlar arasında sorununun olmadığını ama sevdiğini yazmışsın.. Sen burada kendi hesaplaşmanı yapıyorsun.. Neden alıntılıyorum satır satır alıntılamalardan sonra yazacağım..

Seni hiç affedemiyorum. Bu mevzular yukarıda bahsedilen çok önemli değil aslında, bana yaptığın çok kötüydü. Çünkü ben sana iyilikten bir şey yapmadım.
Önemli olmayan mevzular sahte olması mı? Herkes'i kandırması ve bizim yasal işlem yapmayı planladığımızı duyurmamız mı? Yani seninle iyi anlaşsa sende onun fake kimliklerine göz yumacaksın öyle mi?

Seni buralarda eleştiren kimse de senden daha masum değil,

Burada demek istediğini anlamadım burada kimse masumiyetlikten dem vurmuyor farkında isen burası mağduriyet konusudur.. Sen burada kendi iç dünyanı yazmışsın .. Herkes'e giden bu satırın mantıklı düşünceli bir insanın yazacağı bir'şey değil bir fevrilikle yazmışta yazmışsın sen konunun amacını anladığına emin misin?

Bu Beste de bu kişi çıkarsa çok şaşırırım. Root nicki adamın o kişi çıkması gibi.. Artık beni ilgilendirmese de bu konular, forumlar yine de insan etkileniyor.
Millete yanlış bilgi vermezsen sevinirim.. Root denilen arkadaş burada yok kendisi forumda.org sitesini satın alan ismi Eren olan bir arkadaştır.. Bizzat kendi sohbetim ve muhabbetim vardır.. @Regex ile nasıl alakalandırdın onuda anlamadım ama burada kendi üstüne şimşekleri çekiyorsun sana açıklama yapma zorunluluğu olmadıkları gibi yaptığın bu kendine ait görüş ve tahmininle insanları zan' altında bırakıyorsun.. Root forumda.org sitesini alan bir arkadaş ve webmaster sitesi olarak yoluna devam edecek xenforo kurulumu gerçekleştirecek yani geçiş yapacak.. Böyle bilip bilmeden asılsız şeyler yazmayın ya .. Root nickini eskiden birisi olarak görmüşsünüz o gördüğünüz kişi hep aynı root sanıyorsunuz.. Nickler isim gibidir root nickli arkadaş senin bahsettiğin bildiğin ve benzettiğin kişi değildir.. Kendisi r10 gibi webmaster içerikli siteler üzerine çalışma yapan bir arkadaştır.. Zaten adam forumu satın aldı alalı başına gelmeyen kalmadı üye olmuşsun konular açmışsın eski bahsi kapananları falan.. Benim senden ricam bu konuda @Regex 'den özürdile.. Erimezsin düşmezsin ezilmezsin.. Yanlış bilgi edinmişsin ve başkaları ile sohbet muhabbet ederken seni doldurmuşlar sende kurulmuşsun.. Bak bende kendisi ile kavgalıyım ama o 30 yaşında adam ben 30 yaşında adam çocuk değiliz nerede ne zaman alo deriz ne zaman yolumuz kesişir biliriz.. Ayrıca 5 yıldır önüme hep aynı konulardan çıkıyorsun masum değilsin mağdur'da değilsin.. Bu kadar drama vicdan yapmamanı tavsiye ediyorum.. Beni tanımıyorsun ama biliyorsun benden kesinlikle bir kötülük gelmez kimseye, dilim çenem bellidir.. Tavsiyem özür dile kişiden ister özelden ister burdan.. Affetsin affetmesin sen bu yanlış bilgileri savunduğun için şuan haksızsın..
Burada dışarıdan gelen arkadaşlar kendi fikirlerini malum konu başlığında'ki şahıs hakkında yazdı samimiler yada değiller bir onların içerlediklerine bak bir kendi içerlediklerine sen buraya başka adamları gömmeye gelmişsin.. Konu bambaşka senin dünyan bambaşma Mehmet .. Ben senin adını mehmet olarak biliyorum bana öyle söylemiştin..

Son düzenleme:
@Coolumsu mesele bizim mod mevzusu değil. Ama şunu diyeyim ben sana açık açık dedim, biz normal anlaşabiliriz ama yönetimde olmaz ve o sebeple seni yönetime almak istemediğimizi söyledim. Bu düşüncem hala aynı.

İnsanlar forum üzerinden atışır, laf sokar hep oldu olacak bunlar ama duracağı yeri bilmek lazım. Bu zamana kadar hep belden aşağı hakaretler yapıldı en son, “pazarlama” yani bu kadar ileri gitmek normal değil. Zamanında sırf beni bitirmek için bütün kötü olduğum herkesi çevresine topladı, şimdi kendisi uğraşıyor. Bir yola çıkarken niyeti kötü olanın ayağına dolanır her şey. Fake olayını en anlaması gereken bendim ama güvendiğim için sebeplerine inandım.
Bunlar mevzu değil, ben istemeyeni ben hiç istemem zaten. Çoğu küçük ve ilkesiz olan forumları eleştirmek amacıyla yazmadım bu yazıyı da. Hiçbirinde de takılmıyorum. Geri dönme gibi bir düşüncem yoktu. Ben bu kızı görünce döndüm. Ben çok seviyordun çok sohbetimiz vardı bana çok masum birisi olarak gelirdi.. Sadece destek olmak istedim forumuna.. Emeği çoktu ya senin forumunda oradan atılmasına üzüldüm biraz.. Seni kötülüyordu sürekli ama ben izin vermedim ona sohbetini bile yaptığımı çok hatırlamıyorum. Belki barıştırmak için yardımcı olurum diye düşünmüştüm hatta ama olayın iç yüzü farklıymış.

Bana senin Savay ile sevgili olup bu kızı forumundan kovduğunu söylemişti. Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum ama dediği buydu.. Emekleri boşuna gidince, o forumu kuran kişi de buna yardımcı olmuş forum açmış bu kadarını biliyorum. Ben de iyi yapmışsın kendi forumun daha güzel olur demiştim. :)

Eskimiş mevzular ama kendi ifade etmek için yazdım. Herkes nasıl kendi perspektifinden yazıyorsa ben de öyle yazdım.

Şu konuyu da anlatayım.
Bean diye bir bir üyelik var o forumda bu aslında Leydihan’ın ikinci üyeliği neyse güya ingilizmil de Günce’ye aşık olmuş. ben foruma gelince bu adam beni tehdit etti maço tavırlarla filan ben de bir şey demedim Günce’ye yazdım. Sonra bi olaylar filan benim yüzümden o forumu terk etmiş gibi gösterdi. Ben anlayamadım ne amaçladığını bilmiyordum cidden..

Günce niye böyle bir oyun oynadın cidden anlamıyorum. :D Neydi amacın..

Hasta mı değil mi çok bilmiyorum. Hastaysa tabii hoş görmek lazım. Hastalık başkadır.

Ancak kötü huyundan yapıyorsa, bu yaptıklarıyla onu seven herkesi kaybetti. Ben Dea Dia ile olan dostluğunu hatırlıyorum kardeş gibilerdi. Herkes seni seviyordu sana değer veriyordu niye böyle laflar kavgalar çıkardı anlamıyorum.

Destina ile Charismax da iki evli çift. Ben onların da bu Günce’ye bir şey yaptıklarını görmedim. Seversin sevmezsin ama neden bu kadar laf sokmaya girmiş garip. Forumlar arası rekabet olur ama bu denli olması güzel değil..

Ne amaçlıyor, neden bunları yapıyor bilemiyorum.

O bilgi yanlışını da onun forumundan okudum farklı kişilerse diye sildim okey. Sorun yok yanlısa yanlıs bilgidir. Bu kız garip herkesi bi manipüle etmeyi başarıyor. Neyse her neyse durumu bilmiyorum ama ben ona dostluktan kardeşlikten bir şey yapmadım, hep destek oldum.

Bana yaptığın o davranışı cidden hazmediyorum. Resmen benim duygularımla oynadı.
Ben sadece kendi duygularımı ifade etmek istedim. Daha fazla bir şey yazmayacağım.
Ancak gerçekten hasta biriyse hastane raporu var psikozsa çok da üstüne gitmemek lazım.

Kimse masum derken kimse mükemmel değil demek istedim herkesin hatası yanlısı olur ama hayırlısı herkes için hayırlısı olsun. Her şey de ona yıkılamaz herkesin herkesle problemi oluyor. Zaten forumlar 10 yıl sonra kalmayacak hep aynı üyeler her yerde ama OkyanusKalbi cidden çok saçmaladı. Herkesi düşman görmesi hep bir arayış içinde bunlar doğru değil..

Benim bile o kadar kişiyle sorunun var ama ben bile sıkılıyorum bırakıp gidiyorum. 3 sene forumlara girmedim bile. Önemsiz şeyler cidden. Bu kadar takma cidden. Kimse seni kıskanmıyor cidden. Dea Dia ile ben de sana sadece iyilik yaptık başka bir şey yapmadık.

İnsanların ailesiyle, evliliği ile imalar yapmak yerine düşüncelerini açıkça yaz. Neye kırıldın? Neden böyle davranıyorsun?

Forumlarda kavgalar dövüşler problemler olur. Hep de olacaktır. Kucuk forumlar ilkesiz olduğu için daha yaygın bu sorunlar, bunları yadırgamıyorum. Ancak insanların anne babasını hedef alması, evliliklerini hedef alması gerçekten çok yanlış… Eleştirdiğin şeyleri kendin yapıyorsun. Beni de çok saçma bir şeyden tehdit etmişti..

Hiç sevmesem de o kişi de iyilik yaptı. Öbür kız da forumuna tonla konu açtı. Onlar da seni sevdikleri için yaptıklar. Bu kız garip gerçekten, hep bir ara bozuculuk peşinde. Açık sözlü olsan bu konular buraya gelmezdi..

Beni de suçladın aranızı ben bozmuşum gibi.. Konularımızı mesajlarımızı üstüne geçiriyorsun tamam da en azından bir emeğe saygı duy.

Neyse böyle şeylerden koz biriktirme ya..
Kötü birisi mi bilmiyorun ama insanların arasını gerçekten bozuyor.

Hastaysa da umarım iyi olursun. Senden nefret etmiyorum, düşman değilim ama cidden hayal kırıklığısın.. Aramızı düzelemeyecek biçimde bozdun. Hem de çok büyük. Hiç affedemiyorum.

Forum sahibi olmak isteyebilirsin okey. Kimse seni yadırgamaz. Sürmenaj bu kişi gerçekten ben onu da çok severdim. Garip cidden sürekli yabancı müzik listeleri atardım ona da..

Okyanus Kalbi kendi forumunda takıl işte kimseye kimseyle kavga etme, laf sokma. Keşke Forumel de tanıdığım halinle kalsaymışsın..

Tabii hastaysa durum başka. Hastaysa hastadır, kötü ya da iyilikten çok uzak..
Umarım iyi olursun.. Ne diyelim, kızsam da kötülüğünü isteyecek galimiz yok ya..

Son düzenleme:

Tamam sorun yok. Aynen öyle. Bu konularda çok dikkatli biriyim ben de fark edemedim açıkçası agdhsna

Okyanus kalbi nickiyle benle kavga edip sürmenajla dertleşiyordu ahsajjs

O mevzuların tam içeriğini bilmediğin iöin yorum yapnak istemiyorum. Ama seni sürekli kötülüyordu o doğru, ama benim orada bulunma nedenim sana karşı bir şey değildi.. Eski dostluğumuz için takıldım, konu açtım. Sonra olmayınca da bıraktım.

En azından beni sevdiğine, değer verdiğine inanırdım. O çok hayal kırıklığına uğrattı beni..

Hepiniz için hayırlısı olsun umarım çözülür bu konular..

Bana senin Savay ile sevgili olup bu kızı forumundan kovduğunu söylemişti. Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum ama dediği buydu.. Emekleri boşuna gidince, o forumu kuran kişi de buna yardımcı olmuş forum açmış bu kadarını biliyorum. Ben de iyi yapmışsın kendi forumun daha güzel olur demiştim. :)
Sjsjsjsjjsjs ahahhahahahaha buna sadece gülerim.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt