Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!40 yıllık içiciyim böyle kafa görmedim.Sjsjsjsjjsjs ahahhahahahaha buna sadece gülerim.![]()
insan hayret ediyor.40 yıllık içiciyim böyle kafa görmedim.![]()
Ya değil mi ne hikmetse 2 gündür kayıp, yarını düşünmedem atıp tutuyordu şimdi nokta yok. İnsanlar şundan bile anlamıyorsa beyin ölümleri gerçekleşmiştir. Cumayı bekliyor ses çıkmazsa yardıracak huyu bu.Şimdi bunun işi falan çıkmıştır çok önemli konuları vardır senelerdir olmayan dün bugün yarındır.. Aslında boşa kürek çekiyoruz ..
Rol sertifikası verecem ona ben .. Ben iletişim bıraktım hala yüğsünüyor (yüksünmek) oysa bağ bahçesinde şeker gibi üzümleri beraber yiye'bilirdik..Ya değil mi ne hikmetse 2 gündür kayıp, yarını düşünmedem atıp tutuyordu şimdi nokta yok. İnsanlar şundan bile anlamıyorsa beyin ölümleri gerçekleşmiştir. Cumayı bekliyor ses çıkmazsa yardıracak huyu bu.![]()
Gerçekten zor durumda o zamanYa değil mi ne hikmetse 2 gündür kayıp, yarını düşünmedem atıp tutuyordu şimdi nokta yok. İnsanlar şundan bile anlamıyorsa beyin ölümleri gerçekleşmiştir. Cumayı bekliyor ses çıkmazsa yardıracak huyu bu.![]()