Ben görüyorum çok güzel göz çizimi var çok beğendim eline sağlık @Jayus![]()
Bugün biraz karalayalım dedim uzun zaman sonra, paslanmışım be.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Ben görüyorum çok güzel göz çizimi var çok beğendim eline sağlık @Jayus![]()
Bugün biraz karalayalım dedim uzun zaman sonra, paslanmışım be.
Ya teşekkür ederim.Ben görüyorum çok güzel göz çizimi var çok beğendim eline sağlık @Jayus
İlkiz alıntılayınca gördüm.. Güzel çizmişsn yetenek valla... Bizi çizme sonra korktum sendenNasıl gözükmüyor ;d imkansız!![]()
Teşekkür ederim, aslında uzun zaman sonra çizdim pek içime sinmedi, yine de fena değil.İlkiz alıntılayınca gördüm.. Güzel çizmişsn yetenek valla... Bizi çizme sonra korktum senden
Bu tulum peyniri gibi mi yoksa çökelek gibi mi peynir denince ben kalıp gibi düşündümBu senede peynirimi yapıp bastım. 70 kilo inek, 30 kilo keçi.
Şükür bitti.
![]()
Çörek otlu tulum peyniri her sene yaparız.Bu tulum peyniri gibi mi yoksa çökelek gibi mi peynir denince ben kalıp gibi düşündüm![]()
Tahmin ettim çörekotlu çokta leziz oluyor eline sağlık canımÇörek otlu tulum peyniri her sene yaparız.
İlk kez böyle peynir gördüm, ne kadar ilginç..Bu senede peynirimi yapıp bastım. 70 kilo inek, 30 kilo keçi.
Şükür bitti.
![]()
Peynirler böyle yapılıyor özündeİlk kez böyle peynir gördüm, ne kadar ilginç..![]()
Bilemiyorum Altan.Peynirler böyle yapılıyor özünde
Altan kim bedia?Bilemiyorum Altan.![]()
Bende uykusuz kaldım laUyku yok zabaha kadar buradayız.
![]()
Hepsini sen mi yiyeceksin