Forumu kendi kodladığımız foruma geçirme evresi

Görüntülenme Sayısı: 106
Copyright @ Charismax
Arkadaşlar karar verdim yeni alan adı almayacağım mevcut bu forumu yeni sisteme geçireceğim biraz uzun bir süre geçebilir yada kısa zamanda da olabilir bilmiyorum ama xenforo ile yollarımızı ayıracağız.. Kendi özgün forum sistemimize aktarılacağız aktarılma zamanı bunu bildiririm ama şimdi ufaktan yazayım... Konular kategoriler ve üyeler geçecek temiz bir tablo olarak diğer avatardır imzadır v.s onlar sıfırlana'bilir .. Geçiş zamanı tek seferlik şifre sıfırlaması yapacaksınız site sizden yeni şifre isteyecek v.s v.s
Daha var zamanı ama kararını verdim diye duyurdum.. Burada bazı yerleri bozdum zaten detaysal mini yerleri onları yapmıyorum gerek görmedim böyle devam..

Hadi selametle..

Copyright @ Charismax
@Supervisor ne lan ne düşüncesi sen demedin mi forumtagramı geçir ben sevmiyom tagramı mahvet diye sen dedin diye alla alla hem güçlü hem suçsuz

Dış güçlere bağlı kalmamak en sevdiğim. :D Nasıl olduğunun önemi yok kendi kodladığın hepsinin üstündedir istediğin gibi geliştirirsin. Geçmek için sabırsızlanıyorum bakalım nasıl oldu. Görsel olarak biliyorum ama içsel olarak alakam yok hiç bakmadım. :D

Copyright @ Charismax
Amaaa bu mu laaa diyecekler evet bu laaa abii diyeceğim

Son düzenleme:
Copyright @ Charismax
Arkadaşlar forumu dışarıya kapalı düşünüyorum adnan oktarlarımız ve kediciklerimiz olacak tamam mı içeride merak eden üye olup girecek.. Ben kedicik olurum adnan hocalara talibim...

Kapat gitsin sürekli bize bakıp kudurmak yerine hiç görmesinler.

Copyright @ Charismax
Kapat gitsin sürekli bize bakıp kudurmak yerine hiç görmesinler.
Öyle saçmalıklara karşıyım ben ama teknik açıdan nelere gebe olacağını bildiğim den ayarlamaları ona göre yaptım.. Kapatacam abi dünya kadar forumlar var dışarıya şekil şukul yapmak malzeme vermek istemiyorum artık bizden kimse beslenmesin merak eden gelir üye olur giriş yapar bizi seven gelir merhabasını çeker sonra gider.. Gerek yok gösterişe gösterişin ta kendisi mevcut var olan o forumdur zaten onun üstüne de bir şey koyacak insan olduğunu sanmam.. Kaç kişi çıktı da vb sini xf sini bırakıp kendi güvenli limanına geçti? Aha ilk dediğin böyle olur ben oyunu böyle oynuyom işine gelmeyen aha çıkış kapısı orada ben karımla oynarım forumum da...