Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Herkes hamama gitmedi ömrü hayatında gitmeyenler var.. Belki bende gitmedim? Anlatsana nasıl oluyor o işler dansöz falan var mı? Özel odalar var mı? Viski? Ne oluyor tam olarak hamam da az detay ver ..1-2 tanesine gittim de ne yazayım hamam işte![]()
Ha bu videoyu izle tarihi bir Antep hamamına ait. :dHerkes hamama gitmedi ömrü hayatında gitmeyenler var.. Belki bende gitmedim? Anlatsana nasıl oluyor o işler dansöz falan var mı? Özel odalar var mı? Viski? Ne oluyor tam olarak hamam da az detay ver ..
Ha bu videoyu izle tarihi bir Antep hamamına ait. :d
Millet yıkanırken video mu çeksinlerHani yıkanan yok
Sinema filmi oluyor ama çekecekler tabi yoksa diğer hamamlardan farkını nasıl anlıycam..Millet yıkanırken video mu çeksinler![]()
İnsan var diye düşünSinema filmi oluyor ama çekecekler tabi yoksa diğer hamamlardan farkını nasıl anlıycam..![]()
Düşünmek ayıp olur şimdi.. Görseydik göz ucuyla bakardık .. Tellioğulları da gelirdi..İnsan var diye düşün![]()
Sonra seferoğulları da gelir seyreyle cümbüşü...Düşünmek ayıp olur şimdi.. Görseydik göz ucuyla bakardık .. Tellioğulları da gelirdi..
Müjde ar gençliği diye bir şey var.. Orda herkes genç.. Bizim yeşil çam oyuncularının gençlikleri harbiden iyimiş var ya..Sonra seferoğulları da gelir seyreyle cümbüşü...